Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Петър Хубчев
Някакви коментари за хората с които ще работи Хубчев? Каза, че ще е с екипа от националния, но като слушах Гонг , там май не са много очаровани. И какво става с Иванков в такъв случай?
- Kris_men2000
Само да попитам. Колко му е неустойката на Хубчев? Не,че нещо но смятам,че ноември месец треньора на Левски ще се казва Георги Тодоров и ще трябра да се плаща яка неустойка за година и половина.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
rane написа:Обичам Левски и винаги ще го подкрепям - на стадиона, пред телевизора, из интернет, насякъде![]()
Лично аз се надявах този слух за назначението на Хубчев да не се окаже истина. Уви, Хубчев ни е треньор![]()
Сега ми остава да се надявам, че Левски няма да изглежда като Берое или България под негово ръководство.
Ще стискам палци и ще се надявам на чудо, за това Левски да играе печелившо и най-вече нападателно, а не за 0:0
Харесвах много Хубчев като играч. Харесвам отношението му към журналята - арогантно и студено, точно каквото заслужават. Всичко останало в него ми е антипатично. Ще бъда един от щастливите левскари, когато Хубчев напусне Левски. А като левскар, още по-щастлив ще бъда, ако той си тръгне с поне 3-4 трофея на сметката на Левски.
Т
3 -4 трофея но за година и половина а не за 10 години.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
- Контакти:
Мен не ми е ясно какво очаквате от собственик мафиот, "ръководител" - абсолютен парашутист, който цял живот е "работил" в организация, в която некадърниците и лъжците са на почит и който нито има някакъв опит, нито квалификация да управлява футболен клуб или търговско дружество.
Колкото до Хубчев, той първо няма чисто човешки качества, които са пределно важни. Второ, нито е тактик, нито изобщо е треньор. Дайте малко по-сериозно и нека не го сравняваме с корифеи в треньорската професия, като Клаудио Раниери, който освен, че е супер успешен, винаги играе много приятен футбол с отборите, които води. Максимумът му е купа на България и то най-вече заради супер слабото ни първенство.
Колкото до Хубчев, той първо няма чисто човешки качества, които са пределно важни. Второ, нито е тактик, нито изобщо е треньор. Дайте малко по-сериозно и нека не го сравняваме с корифеи в треньорската професия, като Клаудио Раниери, който освен, че е супер успешен, винаги играе много приятен футбол с отборите, които води. Максимумът му е купа на България и то най-вече заради супер слабото ни първенство.
-
Аз какво Ви казах, че Хубси ще е новия треньор и правилния избор за ситуацията. Немски възпитаник, пил левскарско мляко, спал със синята фланелка, може да стабилизира тима и постигне добра ефективност в резултатите. Желаем му успех в битката за титлата догодина
Сърце, душа....... за Левски София
koisa написа:Амиииии, да му пожелаем успех! Аз съм скептичен, но се надявам да ме опровергае и да не бъде поредния изгонен след 3-4 месеца!
На фона на останалите треньори в Левски този ще бъде един от дълго задържалите се . Ще изкара лятната подготовка и дори при лош старт на сезона ще изкара поне 10 мача. Това си е цяла вечност след наложените стандарти напоследък.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
- Michael_Buble
- Контакти:
За доброто на Левски трябва да подкрепим това назначение, въпреки личните ни антипристрастия(включително и моите) към личността на Хубчев.
Първа прогноза от мен: Хубчев ще опита да се еманципира от имиджа си на консервативен и "дефанзивен" треньор и ще опита да се нагоди към историческите стандартите на Левски. Мисля, че с ПК са обсъждали именно точно това. Другото условие на Колев е било ингегрирането на юношите. Със сигурност ще видим опит за реализация и на двете. Доколко ще успее е друг въпрос!
Първа прогноза от мен: Хубчев ще опита да се еманципира от имиджа си на консервативен и "дефанзивен" треньор и ще опита да се нагоди към историческите стандартите на Левски. Мисля, че с ПК са обсъждали именно точно това. Другото условие на Колев е било ингегрирането на юношите. Със сигурност ще видим опит за реализация и на двете. Доколко ще успее е друг въпрос!
-
- Контакти:
На практика назначаването на Хубчев означава махане на Михайлов и Костов. Още не е поел отбора и започва да ни дърпа надолу. Не вярвам да се задържи дълго. На мнение съм, че идването му в Левски е огромна грешка за нас.
bilyaletdinov написа:Да си опича акъла. Кредит има, но да разбере, че в Левски няма започва от нищо. Тук не се приема да играеш с 11 души зад линията на топката, а искаме красив и нападателен футбол. Да вземе да си ревизира и отношението към обществеността. Има време до септември от мен. Очаквам да играем в Европа и да отстраним 2 съперника поне. В първенство, ако не първи то да не сме на 4-5 точки.
Станислав Костов е неприкосновен![]()
![]()
![]()
Да си го набие в акъла.
Първо всеки уважаваш себе си отбор общо взето играе по този начин - когато се защитава се стреми всичките играчи да са с лице към топката и гръб към собствената си врата.. На мен ми харесаха последните два мача - момчетата показаха старание и желание за игра, но нека да не се залъгваме , когато загубихме топката доста често половината ни отбор оставаше зад линията на топката . повярвай ми ако играем с който и да е отбор от гръцкото или кипърското първенство (въобще не говоря за нещо по-сериозно) щяхме да получим поне 2-3 парцала. Аз също съм фен на нападателния футбол ,но той се играе когато имаш бързи защитници ,които могат да играят един на един , имат синхрон помежду и могат да се "покриват". Кажи ми точно за нашите защитници важи ли това дето съм го написал по-горе.
Не ти ли е направило впечатление ,че дето се вика противниците за мач реално правят 2-3 атаки като хората,но ни вкарват по 1-2 гола.
За мен Ст.Костов е точно типа нападател,който Хубчев ще търси. Друг е въпроса ,че не изключвам Хубчев да го забие на пейката. Не знам доколко писаниците в румънската преса са верни - по скоро глупости на търкалета, но там редовно се пише за двама ЦН ,които уж искаме. Това може и да значи,че Ст.Костов е пътник навън. Интересното е ,че се споменават и крило и халф(по-скоро офанзивен), ами Мариани и Паулиньо са много класни футболисти за нашето първенство ,но май заплатите натежават . Иначе Паулиньо тъкмо се разигра.
Едва ли има някой във форума ,който да във възторг от назначението на Хубчев,но да не забравяме,че с него националите играха на едно не лошо ниво. Поне съм сигурен,че физически и тактически отбора ще изглежда добре. Друг е въпроса дали в момента нямаме играчи за " момчета, излезте и играйте както си знаете".
Не знам защо се счита,че Хубчев ще бъде срещу Н.Михайлов - не мисля. Виж Божинов и Ст.Костов - там може да стане тегаво.
-
- Контакти:
honda написа:Не знам защо се счита,че Хубчев ще бъде срещу Н.Михайлов - не мисля. Виж Божинов и Ст.Костов - там може да стане тегаво.
В договора на Н. Михайлов има клауза за удължаване на срока, в който да е наш футболист с две години. Тази клауза не е активирана, с Михайлов не са водени никакви разговори. Твърди се, че търсим вратари, защото Хубчев не харесва тези, с които разполагаме.
Божинов и Ст. Костов ще бъдат отстранени от отбора на 100% Това и ти самият го предусещаш.
От години търсим добър вратар и класен нападател и тъкмо ги намерихме и тоя тъпак ще ги разкара. На практика ще отслабим отбора и то драстично. После пак ходене по мъките.
Стилът на Хубчев няма да е по-различен от този на Роси. Очаквам и резултатите да са същите. Просто се въртим в един омагьосан кръг. За следващото първенство най-вероятно пак ще сменим няколко треньора.