Станислав Костов - фен тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/ Станислав Костов - фен тема

Мнениеот koisa » 14 юни 2019 11:04

Този сезон ще се окаже ключов за Костов, ако остане! Ще си проличи дали наистина е класен нападател за българските стандарти или просто както почти всеки един нападател и той е имал късмета да направи поне един силен сезон в кариерата си. Пожелавам му успех и дано наниже пак 20+ гола.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юни 2019 11:10

Няма такова нещо като с късмет да вкараш 20+ гола, човек. :lol: Кой знае Гарра без Тасевски и Ясен за треньор, какво щеше да направи един втори сезон? Така е. Да, може да се окаже one-hit wonderer, а и не забравяй Хубчев. Аз така и не разбрах защо след 5-ия, 6-ия, 10-ия гол, толкова хора очакваха да секне с головете. И сега се продължава. Убий ме, но няма логика.

Тоест, имам обяснение: хората не смеят да се радват, че да не чуе рогатия. От толкова келяви нападатели, минали в последните години, по-добре по-тихо, че да не му секне. Това ми звучи най-логично.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 юни 2019 15:52

koisa написа:Този сезон ще се окаже ключов за Костов, ако остане! Ще си проличи дали наистина е класен нападател за българските стандарти или просто както почти всеки един нападател и той е имал късмета да направи поне един силен сезон в кариерата си. Пожелавам му успех и дано наниже пак 20+ гола.

Кой почти всеки? Според мен са сравнително малък % вкарващите 20+ на сезон и у нас и в чужбина

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 14 юни 2019 15:58

metodito написа:Няма такова нещо като с късмет да вкараш 20+ гола, човек. :lol: Кой знае Гарра без Тасевски и Ясен за треньор, какво щеше да направи един втори сезон? Така е. Да, може да се окаже one-hit wonderer, а и не забравяй Хубчев. Аз така и не разбрах защо след 5-ия, 6-ия, 10-ия гол, толкова хора очакваха да секне с головете. И сега се продължава. Убий ме, но няма логика.

Тоест, имам обяснение: хората не смеят да се радват, че да не чуе рогатия. От толкова келяви нападатели, минали в последните години, по-добре по-тихо, че да не му секне. Това ми звучи най-логично.

Всъщност колегата е много прав.Точно през този сезон ще видим дали Костов наистина е класен играч и нещо в миналото го е спъвало или просто е направил one wonder season.Има не малко примери в световния футбол за играчи,които са избухвали за по сезон и след това нищо.

Пожелавам на Костов да вкара поне 15 гола през новия сезон.Също така му пожелавам най-после да реализира хеттрик,както и за разлика от миналия сезон през този да има достойна конкуренция.Конкуренцията ще е полезна както и за самия него,така и за всички нас.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юни 2019 16:04

drvasko98 написа:
koisa написа:Този сезон ще се окаже ключов за Костов, ако остане! Ще си проличи дали наистина е класен нападател за българските стандарти или просто както почти всеки един нападател и той е имал късмета да направи поне един силен сезон в кариерата си. Пожелавам му успех и дано наниже пак 20+ гола.

Кой почти всеки? Според мен са сравнително малък % вкарващите 20+ на сезон и у нас и в чужбина

Написал съм, че почти всеки нападател има поне един добър сезон зад гърба си в даден период от кариерата си. А, не, че всеки вкарва по 20+ гола.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Станислав Костов - фен тема

Мнениеот защо » 14 юни 2019 22:51

Костов си показа качества,а не късмет. Обаче психиката е много важна. Велики футболисти, като Лъчо Танев или Павел Панов, след тежка контузия и много време извън игра, не можаха да си възстановят формата и нямаха нищо общо с това, което бяха, а едва ли са забравили как се рита топката. Или обратното, Наско Сираков или Петър Михтарски, след като поиграха в чужбина и натрупаха самочувствие, се върнаха и заиграха като богове, нищо общо с това, което правеха преди да излязат.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 юли 2019 11:13

Стаси е машинка, обаче Хуби имат друг Любимец и това ме притеснява ... Видя се и в мача с Ботев как се промени играта ни в нападение с влизането на Стаси...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 31 юли 2019 11:26

Това информация от кухнята ли е :) При Хубчев няма любимци - играе този който най-добре се е представил през седмицата на тренировките.Всички знаят че Костов влиза да играе напоследък на инжекции - какво правим ако това му коства кариерата. Преди време така той се довери на лекаря в Берое и пусна по-рано в игра едно момче Керкар получи повторна контузия и спря да играе.
Тези факти не се отчитат и мнозина продължават да смятат че това е следствие на лично отношение..................... и после отивай и казвай че нямаш сестра???????????

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 юли 2019 12:46

ikar написа:Това информация от кухнята ли е :) При Хубчев няма любимци - играе този който най-добре се е представил през седмицата на тренировките.Всички знаят че Костов влиза да играе напоследък на инжекции - какво правим ако това му коства кариерата. Преди време така той се довери на лекаря в Берое и пусна по-рано в игра едно момче Керкар получи повторна контузия и спря да играе.
Тези факти не се отчитат и мнозина продължават да смятат че това е следствие на лично отношение..................... и после отивай и казвай че нямаш сестра???????????

Да бе, въобще няма лично отношение. Като беше голмайстор на първенството не го вкара дори в разширения състав. Трябваше да се контузи космонавта, който беше пейка от месеци, но беше извикан, за да викне Костов в националния. И сега откакто е дошъл си показва отношението.
Ако Костов е контузен, да не го включват в състава и да го лекуват. Ако не е - да го пуска титуляр. Всичко останало е ала-бала.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2019 14:29

vvessel написа:Ако Костов е контузен, да не го включват в състава и да го лекуват. Ако не е - да го пуска титуляр. Всичко останало е ала-бала.

++
Още повече, че продължавайки да тренира, се рискува усложняване на състоянието му, контузия и то може и тежка. Или е контузен и не бива включван в групата или не е и трябва да си е титуляр.
Всичко останало е ала-бала.

Що се отнася до Дени... Аз продължавам да съм обнадежден за него, но няколко колеги отбелязаха нещо в темата за "Ботев" - нещо от рода, че изглежда един такъв все едно играе без желание, което и на мен ми направи впечатление. Не би трябвало.

Върни се в “Левски”