ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) /1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) /Нд, 18.02, 17:30ч/
4:0
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
Победа с 2:1. Прави ми приятно впечатление, че има оптимизам в прогнозите, а не е както преди.
-
- Контакти:
Ботевист написа:Време е най после да бием на Герена !
Време е най после да биете център на Герена повече от три пъти!

Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
- vg_vasilev
- Контакти:
Аз имам лошо предчувствие за Левски, но дано не се окажа прав. Равен или победа за Ботев.
- metodito
- Контакти:
Аз пък си променям прогнозата (4-1). Залагам, че и този мач няма да допуснем гол вкъщи!
Няма нищо лошо в това да се надъхвате с колко гола разлика ще биете. Как за вас това едва ли не е най лекия мач и т.н. Правете го това е ваше право. За вас всеки който мисли по различно от вас е трол. Пак казвам: за мен Ботев Пловдив е по стойностния отбор и това си е мое виждане.
kanar76 написа:Няма нищо лошо в това да се надъхвате с колко гола разлика ще биете. Как за вас това едва ли не е най лекия мач и т.н. Правете го това е ваше право. За вас всеки който мисли по различно от вас е трол. Пак казвам: за мен Ботев Пловдив е по стойностния отбор и това си е мое виждане.
Няма нищо лошо да имаш мнение. Тук никой няма да те банне или изтрие, защото мислиш различно.
Мнението трябва да се подкрепи с факти, обаче

На каква основа Ботев е по-стойностния отбор? Футболистите на Ботев са по стойностни от тези на Левски? Моментното състояние с оглед на последните мачове и подготовка ли е по-добро? Традицията и статистиката за мачовете на Ботев на Герена ли го показват?
Ако нямаш аргументи си просто поредния трол

- tomatomov197
- Контакти:
kanar76 написа:Няма нищо лошо в това да се надъхвате с колко гола разлика ще биете. Как за вас това едва ли не е най лекия мач и т.н. Правете го това е ваше право. За вас всеки който мисли по различно от вас е трол. Пак казвам: за мен Ботев Пловдив е по стойностния отбор и това си е мое виждане.
Аз много искам да биете , но в последните си 5 контроли сте вкарали 1 гол само ! Като не вкарахте нито на Враца , нито на Монтана . Предполагам , че ще си останете в топ 6 , но оттам нататък ще сте бръшнян чувал .
Elliah написа:kanar76 написа:Няма нищо лошо в това да се надъхвате с колко гола разлика ще биете. Как за вас това едва ли не е най лекия мач и т.н. Правете го това е ваше право. За вас всеки който мисли по различно от вас е трол. Пак казвам: за мен Ботев Пловдив е по стойностния отбор и това си е мое виждане.
Няма нищо лошо да имаш мнение. Тук никой няма да те банне или изтрие, защото мислиш различно.
Мнението трябва да се подкрепи с факти, обаче
На каква основа Ботев е по-стойностния отбор? Футболистите на Ботев са по стойностни от тези на Левски? Моментното състояние с оглед на последните мачове и подготовка ли е по-добро? Традицията и статистиката за мачовете на Ботев на Герена ли го показват?
Ако нямаш аргументи си просто поредния трол
Говорим за в момента. Ботев запази почти състава си от есента. Ботев са по обиграния отбор. Ботев играе футбол. Ботев е невероятен колектив който се забавлява на терена. Ботев е актуален Носител на Купата.При вас тези неща ги няма. Вие за футболисти като Неделев, Балтанов, Ндонгала и компания може само да мечтаете. Статистиката и то на Герена е единственото нещо с което ни превъзхождате в момента и с абсолютно нищо друго. Посочи ми един футболист при вас който е на ниво Тодор Неделев. Прехвалените ви Обертановци Мапуковци и т.н. им видяхме класата. И ако не бяха съдийските подкрепи в една голяма част от мачовете ви, сега реално, трябваше да сте с точков актив колкото нас. Тук искам да подчертая, че и вие бяхте ощетени в 2 мача. Сега отново сините платени глашатаи от Дарик и разни други медии ви промиват мозъците с хвалебствените слова- Колко велики ще станете. И накрая пак едно голямо нищо. Пак разочарование и сълзи.

-
- Контакти:
kanar76 написа: Говорим за в момента. Ботев запази почти състава си от есента. Ботев са по обиграния отбор. Ботев играе футбол. Ботев е невероятен колектив който се забавлява на терена. Ботев е актуален Носител на Купата.При вас тези неща ги няма. Вие за футболисти като Неделев, Балтанов, Ндонгала и компания може само да мечтаете. Статистиката и то на Герена е единственото нещо с което ни превъзхождате в момента и с абсолютно нищо друго. Посочи ми един футболист при вас който е на ниво Тодор Неделев. Прехвалените ви Обертановци Мапуковци и т.н. им видяхме класата. И ако не бяха съдийските подкрепи в една голяма част от мачовете ви, сега реално, трябваше да сте с точков актив колкото нас. Тук искам да подчертая, че и вие бяхте ощетени в 2 мача. Сега отново сините платени глашатаи от Дарик и разни други медии ви промиват мозъците с хвалебствените слова- Колко велики ще станете. И накрая пак едно голямо нищо. Пак разочарование и сълзи.
Ботев наистина има колектив и наистина играе интересен и бърз футбол. Наистина има и добри играчи и си запази ядрото от футболистите. Който и български играч да е отишъл там, след като е бил изритан, като мръсно коте от някъде, е съживявал кариерата си. Левски няма изграден колектив, но играчите, особено поне 3-ма от дошлите сега са си класни. Желанието ще е голямо и публика ще има. Играчите ще искат да се докажат. Сезона ви е противоречив до момента, също като нашия, ама на Герена не падаме лесно, а вие не знам от кога не сте били.
За журналята няма какво да коментира. Отвори разни сайтове и чети за Левски. Всеки се упражнява да пише и дава оценки на клуба. Което колкото и да е лошо показва едно - за журналистите Левски е интересен, а Ботев не. Левски като направи трансфер ще изпишат клавиатурите си, за да му дават оценки, за пишат за биографията му, за формата му, за това дали е удар или Левски се е насадил. А за Ботев - нищо.