ППЛ: Пирин (Благоевград) - Левски (София) / 0:3FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ППЛ: Пирин (Благоевград) - Левски (София) / петък /

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2017 17:31

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:Прави впечатление, че в групата за мача липсват Нар и Адениджи. :?

... но синчето е на линия :)
Двамата явно не могат да се преборят с неговата... конкуренция :)

Ами аз лично предпочитам синчето вместо Нар, поне си е наше синче, пък и е още твърде млад, за да го отпишем с лека ръка, не и докато не изиграе поне толкова на брой мачове, колкото и Франсис.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 18 авг 2017 18:40

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:
TristaNNN написа:Прави впечатление, че в групата за мача липсват Нар и Адениджи. :?

... но синчето е на линия :)
Двамата явно не могат да се преборят с неговата... конкуренция :)

Ами аз лично предпочитам синчето вместо Нар, поне си е наше синче, пък и е още твърде млад, за да го отпишем с лека ръка, не и докато не изиграе поне толкова на брой мачове, колкото и Франсис.

"Синчето" го съдим за греховете на баща му още преди да сме го видели да играе. Най-малкото пък следва да "разкриваме" играчи на по 20 години и г/д толкова минути игра за Левски.
Иначе със сигурност на него ще му е много по-лесно да го пускат да играе... и в пъти по-трудно да ни се хареса, именно защото ще сме безкомпромисни към едно "синче".
Всичко това с уговорката ,че и мен с абсолютно нищо не ме е впечатлил и ме ядоса в малкото минути, в които го пускаха. Но не мисля, че може да е иначе.

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 18 авг 2017 19:42

0:0

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 авг 2017 19:45

Corwin написа:
"Синчето" го съдим за греховете на баща му още преди да сме го видели да играе. Най-малкото пък следва да "разкриваме" играчи на по 20 години и г/д толкова минути игра за Левски.

Напротив!!! "Синчето го видяхме как играе. Или, по-точно, как не може да играе. И, ако за да научиш "тактиката" може би ти трябват повече мачове, то, за да покажеш таланта(ако го имаш) ти стигат и няколко минути. Извинявам се, ама срещу Ч.море изигра цял мач и...нищо! Срещу С.герой - трагедия.
Само в България смятаме, че 20-годишни футболисти са "юноши бледни".
Сигурен съм, че ще ни трови нервите доста време...Нещо като Коприваров - 2.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 авг 2017 19:48

Vura написа:0:0

Искаше да дадеш победа за Пирин, но нещо се притесни ли...кво??? :twisted:

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 18 авг 2017 19:50

Трудно 1:0 за Левски. И все пак,ако Левски не спечели ми е интересно какво ще каже Делио Роси след мача. Ако е нещо от сорта : "Трябва още време" или нещо в този дух,ще се спукам от смях. Нали и Митов така говореше...
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 авг 2017 19:58

hydetoshi написа:Трудно 1:0 за Левски. И все пак,ако Левски не спечели ми е интересно какво ще каже Делио Роси след мача. Ако е нещо от сорта : "Трябва още време" или нещо в този дух,ще се спукам от смях. Нали и Митов така говореше...

Разликата е, че Митов само говореше, а нищо не вършеше. Или по-точно, загробваше отбора все повече и повече. И сега на Роси му трябва време не просто да стегне отбора, а и да изгребе лайната на Митов.
Но, ако целта ти е да се "спукаш от смях", по-добре иди да гледаш някоя комедия. Или цирк...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 18 авг 2017 20:01

blue avalanche написа:
hydetoshi написа:Трудно 1:0 за Левски. И все пак,ако Левски не спечели ми е интересно какво ще каже Делио Роси след мача. Ако е нещо от сорта : "Трябва още време" или нещо в този дух,ще се спукам от смях. Нали и Митов така говореше...

Разликата е, че Митов само говореше, а нищо не вършеше. Или по-точно, загробваше отбора все повече и повече. И сега на Роси му трябва време не просто да стегне отбора, а и да изгребе лайната на Митов.
Но, ако целта ти е да се "спукаш от смях", по-добре иди да гледаш някоя комедия. Или цирк...

Не бе. Просто репликата ще е същата. Това си е смешно. Иначе е ясно,че смисъла ще е различен.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 авг 2017 20:10

blue avalanche написа:Само в България смятаме, че 20-годишни футболисти са "юноши бледни".
Сигурен съм, че ще ни трови нервите доста време...Нещо като Коприваров - 2.

И наистина са такива. Просто при нас завършването на растежа става средно на 21 години. Докато някои индивиди от англосаксонската и повечето от негроидната раса са си вече съвсем оформени мъже на 17.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2017 20:14

Левски: Митрев, Пиргов, Горанов, Вутов, Буш, Гомес, Прохазка, Цветкович, Яблонски, Обертан, Панайотов

Върни се в “Левски”