ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Хайдук
91
39%
Равен
75
32%
Победа за Левски
69
29%

Общо гласове: 235

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 21:30

Мнениеот Eminem » 09 юли 2017 17:26

Kris_men2000 написа:Не пишех обратното от суеверие.Но сега го пиша от сигурност.Нещо в мен ми подсказва , че ще има - ТАТКО НЕКА ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖИ.
А и не забравяй , че онези куци коне и примадони ги няма до един.Изхвърлихме целият боклук зад борда.

Само двамата нови ми дават надежда, че може да продължим и това, че сега имаме нападатели, които могат да се възползват от създадените положения.

Нека да бъдем честни - вратарят има вина и при трите гола в София.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 09 юли 2017 17:53

Пожелавам успех на Левски, да бъде победител след двата мача с Хайдук!
И не, защото съм фен на Левски(не съм), а защото съм българин и искам след отпадането на Дунав(които просто не си повярваха), да видя Ботев, Левски и Лудогорец колкото се може по-напред в турнирите.
България няма интерес от провали, от слабо представяне и от мижав клубен коефициент на отборите ни.
Я се замислете, дали пък няма да е ебаси кефа да видим Ботев, Левски и Лудогорец в групите на ЛЕ и ШЛ?
Дали пък няма в цяла Европа да погледнат с друго око на клубния ни футбол, дали пък няма това да е позитивна новина за България?
Нека оставим враждите и клубните пристрастия за Бг първенство, в Европа сме преди всичко българи и грам не ми пука нито за някакви казахстанци от Павлодар, нито за албански партизани, нито за евреи от Бейтар, нито за черногорци от Сутиеска, нито за хървати от Хайдук, нито за литовците от Жалгирис!
Успех! 8-)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 09 юли 2017 17:58

Eminem написа:Само двамата нови ми дават надежда, че може да продължим и това, че сега имаме нападатели, които могат да се възползват от създадените положения.

Нека да бъдем честни - вратарят има вина и при трите гола в София.

Е то все някой бърка, ако вратаря им беше от класата на Нойер щеше да играе в Барселона. Крайно време е Левски да достигне до групите на ЛЕ, а сега е идеалния момент. Имаш Хайдук във втори кръг - напълно преодолим отбор, поставен си в трети кръг, а за плейофа се надяваш да не изтеглиш някой като Рома, Севиля и подобни, но дори и такъв отбор да ти се падне излизаш и играеш здраво.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 юли 2017 18:33

В момента няма никакво значение дали ще играем с един или двама нападатели, ако продължаваме да сме 8-9 в защита и да разчитаме на изритани топки напред към нападателя/ите. Играчите, които имаме (включително Цветкович) не са лоши.
За мен Митов няма никакви идея и познания от защитната игра, а както всички знаем, отбор се гради първо от защитата. Играчите не са ментета и не са виновни, че Митов не може да придаде идеите си така, че да го разберат!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 09 юли 2017 19:11

koisa написа:В момента няма никакво значение дали ще играем с един или двама нападатели, ако продължаваме да сме 8-9 в защита и да разчитаме на изритани топки напред към нападателя/ите. Играчите, които имаме (включително Цветкович) не са лоши.
За мен Митов няма никакви идея и познания от защитната игра, а както всички знаем, отбор се гради първо от защитата. Играчите не са ментета и не са виновни, че Митов не може да придаде идеите си така, че да го разберат!

+1914 Ето това казвам и аз. Който и да вземем като нямаме треньор дето да знае къде да го постави нищо няма да постигнем. Само на мускули не става, трябва и малко мисъл. Но като знаем, кой ни е треньора няма никакъв шанс. От сърце желая отбора да продължи въпреки Митов. Този ще се окаже по-зле и от Гонзо, а след него не вярвах че може да сме по-зле. Дано стигнем колкото се може по-далеч в турнира и скоро да видим нов треньор. :oops: :evil:
И само Левски оле

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 09 юли 2017 19:17

koisa написа:В момента няма никакво значение дали ще играем с един или двама нападатели, ако продължаваме да сме 8-9 в защита и да разчитаме на изритани топки напред към нападателя/ите. Играчите, които имаме (включително Цветкович) не са лоши.

Като гледам последните три полувремена срещу черногорците той и от нападателна игра няма идея :) .
А относно идеите на Жадното също мога да поспоря дали изобщо има такива. При него нещата са толкова нелогични, че или е някакъв невероятен стратег или по-вероятното пълен лаик.
Но от друга страна при него всеки мач и с най-силните и най-слабите отбори си е троен - зависи как ще тръгнат нещата и как ще го покрие късмета. Някой гол като в първия мач с черногорците в 15 секунда и току сме се озовали в третия кръг. Със същия успех разбира се може да ни дръннат с много или малко било в единия, било в двата мача.
От това, което хвърлих като поглед на играта на Хайдук те разчитат на мощен централен нападател тип Камбуров и стила им е сходен с този на Локо Пд, което предвид миналогодишните резултати с този противник нещата не изглеждат добре за нас. Ако Жадното го удари прозрение да види тази дребна особеност (за което имам съмнения, предвид че не прозря, че черногорци имат едно крило и разчитат на него да вържат игра) и напъне гънка да вземе мерки за обезвреждане на централния им нападател може и нещата да се случат.
Ако гледаме миналогодишното представяне на Хайдук при първия им мач отново във втория кръг оцеляват просто на луд късмет срещу Политехника, като първия мач в Румъния на полувремето губят с 2:0, но вкарват някакъв случаен гол към средата и в последната минута успяват да докарат нещата до 2:2. В Хърватия картинката е същата с гол отново в 89 мин. успяват да спечелят с 2:1. В третия кръг играят с Александрия (Украйна) и печелят и двата мача. Отпадат от Макаби (Т) след загуба 2:1 в Израел и победа 2:1 в Хърватия след дузпи.

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 09 юли 2017 20:07

Нашата работа е на трибуните, има кой да анализира противника. Лично мен изобщо не ме интересува как играе въпросния отбор от Хърватия и дали има сходно с Локо Пд или Верея.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 юли 2017 21:36

popokutepetel написа:Като гледам последните три полувремена срещу черногорците той и от нападателна игра няма идея :) .
А относно идеите на Жадното също мога да поспоря дали изобщо има такива.

Нападателната игра не я споменах поради това, че атакуващите ни играчи имат достатъчно класа за да спечелят сами някои мачове. Обаче докато играта се състои главно в изритани напред топки към нападателя, все ще си говорим колко сме некадърни в атака. Не може при определени треньори играчите да играят добре, а при други да са дупки и все те да го отнасят вместо треньора.
Колкото до идеите на Митов... Ами той все говори за такива и предполагам, че има някакви виждания, но или са грешни или не знае как да ги приложи.
Да се надяваме, че двамата нови ще запълнят празнината между защитата и атаката и най-после ще гледаме смислен футбол.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юли 2017 23:03

Ние тука си коментираме, ама някой от нас гледал ли е Хайдук? Гледам, че са доста млад отбор, не знам какво да очаквам от тях.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юли 2017 01:02

Хайдук са продали на Коняспорт титулярният си лев бек.
Изображение

Върни се в “Левски”