Мнениеот Sagittarius » 10 авг 2009 23:14
Вие наистина сте селски отбор.Да,бихте.Хванахте ни уморени,морално изцедени от битки и отпадане от ЕКТ,да не говорим и ,че след гол в 1-ва минута ви подценихме явно.Но това,което ви прави селски отбор е начина по който вашите смешници играха.Балтии,сеч,удари без топка,разкървавени наши играчи....да,лежане,чистене на юруш към онази житна бегачка Фернандес,който правеше фал след фал.Схемата проработи,не един и два селски отбора са ни побеждавали.И Беласица ни би в Петрич миналата година.В крайна сметка обаче Беласица изпадна,а ние станахме 3-ти.Вчера въпреки загубата ние си подавахме,комбинирахме,а вие ритахте като селски магарета.Утре идва Левски,идва ЦСКА,но идват с 14 човека.Няма да ви спестят дузпите,които не дадаха за нас,онзи мангал ако удари с лакът и разбие носа на левскар?Директен ЧК.Отнасят ви с 3-ка и пак си сядате на айтоския селски задник и пак ще сте 7-ми,8-ми,9-ти,а ние пак ще сме в призовата тройка.Защото ние играем футбол,ние сме голям отбор,а вие сте копанари,които играят ръгби,борба в кал,всичко друго,но не и футбол.Вие сте отражение на германската свинщина,на германската отвратителна футболна идея,анти-футболна идея да риташ като магаре,да блъскаш и като поведеш да наредиш отбора пред линията на наказателното си поле.Така направи и Байерн,но Барса му разчекна петалите с 4:0.Един път късмета проработи,но германската свинщина в дългосрочен план е обречена.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...