Черноморец - ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черноморец - ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2009 19:15

Жив и здрав- сбъркано ти е мисленето- така говори само някой пораженец...
Не ти искам класирането , а играта :lol:
Мой ние в квартала играем много добре,ама по- напред от окръжгите няма да минем :lol:
Още веднъж жив и здрав и запомни едно нещо от мен- във футбола и в живота се гледа крайния резултат- спечелиш ли независимо от начина получаваш овации ,ако ще и 10 пъти да си паднал от Черноморец примерно, но загубиш ли,ако ще и да си играл добре никой няма да те вземе насериозно...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 20:11

Морски. Разликата между мен и теб е, че аз съм реалист, а ти си непоправим оптимист, но ти си млад и бъдещето е пред теб.
Приятелю, ами за играта иде реч. Ако играеш добре ще биеш, ама вие не играете добре. Преди няколко поста пишеш, че Черноморец е селски отбор и въпреки, че е победил ще бъде назад в класирането, а вашите въпреки, че са паднали ще бъдат по-напред в класацията - за сега нито бихте, нито сте по-напред в класацията. Що се касае за мисленето ми никога не е било пораженско и винаги съм взимал всички БГ отбори на ташак включително и ЧМ, включително и ЧЦ. Все ми е през крачола дали ще сме на 5 , 6 и 11място, но ме забавляват фенове, които си мислят, че техните отборчета са най-великото сътворение на света. :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
ПС: За справка разгледай моите писания и теми във форум Черноморец и ще ти дойде на акъл какво ми е отношението към БГ отборите и как признавам чуждите успехи и нашите неуспехи. Опитай се и ти. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 авг 2009 23:14

Вие наистина сте селски отбор.Да,бихте.Хванахте ни уморени,морално изцедени от битки и отпадане от ЕКТ,да не говорим и ,че след гол в 1-ва минута ви подценихме явно.Но това,което ви прави селски отбор е начина по който вашите смешници играха.Балтии,сеч,удари без топка,разкървавени наши играчи....да,лежане,чистене на юруш към онази житна бегачка Фернандес,който правеше фал след фал.Схемата проработи,не един и два селски отбора са ни побеждавали.И Беласица ни би в Петрич миналата година.В крайна сметка обаче Беласица изпадна,а ние станахме 3-ти.Вчера въпреки загубата ние си подавахме,комбинирахме,а вие ритахте като селски магарета.Утре идва Левски,идва ЦСКА,но идват с 14 човека.Няма да ви спестят дузпите,които не дадаха за нас,онзи мангал ако удари с лакът и разбие носа на левскар?Директен ЧК.Отнасят ви с 3-ка и пак си сядате на айтоския селски задник и пак ще сте 7-ми,8-ми,9-ти,а ние пак ще сме в призовата тройка.Защото ние играем футбол,ние сме голям отбор,а вие сте копанари,които играят ръгби,борба в кал,всичко друго,но не и футбол.Вие сте отражение на германската свинщина,на германската отвратителна футболна идея,анти-футболна идея да риташ като магаре,да блъскаш и като поведеш да наредиш отбора пред линията на наказателното си поле.Така направи и Байерн,но Барса му разчекна петалите с 4:0.Един път късмета проработи,но германската свинщина в дългосрочен план е обречена.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2009 11:25

Приятелю, уважавай чуждите успехи. Явно гледаш през розови очила. Думичката селски я използвай, но не където не трябва. Комплименти към Черно море, но утре като падате пак ли ще търсите оправдание в ЕКТ, ПСВ, НЛК ( ниско летящите комари), РФЧ ( рядка форма на чупливост ) и ред други абривиатури. Що се касае за мача м/у Ч-ц и Ч.М. Явно си гледал друг мач :roll: , но пък от друга страна е добре да си вярвате. Желая ви успех и по-предно класиране пък дано ви помогне ( не виждам обаче с какво ), ако играете в Европа - Дай боже. :geek: :geek: :geek:

ПС: Ние не ви хванахме - вие сами дойдохте. Кво да прайм да ви играем Ганкиното щот сте уморени и сте голям отбор ли ( отде пък го измисли )

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 12 авг 2009 00:12

1. Към н.....:Виждам,че ти е интересно да се заяждаш с феновете на Черно море.Лошо няма,ама никoй от тях не е виновен,че трябва ако искате да гледате мач ,да ходите да гледате тази измислица спусната отгоре.Много добре ви разбирам и знам,че бургазлий не желаят това!!!Това не е инстинския Черноморец и всички го знаят!Ако беше инстинския Черноморец,на стадиона щеше да има 10000 зрители /като за първи мач и то с по-голям заряд/,а не 3000!
2.Към нашите верни фенове:Четейки коментарите ви ,оставам с впечатление,че отпадаме или е дошъл края на света.То не бяха обвинения,то не бяха слабости ,то не бяха и аз не знам кво...Ами много като знаете,къде бяхте вие?Как с псв имаше 10 000 от Варна,а сега 100???Или е по-лесно да си чешем езиците тук и да търсим вината в други???Ами колкото вие отидохте ,толкова и те играха!!!Иначе ,това не е нищо ново...типично българско качество.Всеки разбира от всичко и вижда кусурите на другите!!!Знам,че всички обичаме любимия отбор,ама щом искаме да играем различно от останалите Бг отбори,трябва и вие да се държите различно!!!
P.P. -Колко от вас знаят песните за любимия отбор и отивайки на стадиона не ги е срам да пеят???Изключвам скандирането ТИЧА в началото на всеки мач и след гол!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 авг 2009 12:02

Виведане- повечето от тук пишещите са на възраст моята + твоята- нали не очакваш от някой 50 годишен човек да скача и да пее цял мач???

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 авг 2009 12:48

Морски, мен ли визираш за 50 годишен. Аз съм на 78 години и трудно вървя, камо ли да скачам.
Къде се губиш бе човек. Снощи до 23.00 часа обикаляхме в темите

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 авг 2009 12:51

ntodorov написа:Морски, мен ли визираш за 50 годишен. Аз съм на 78 години и трудно вървя, камо ли да скачам.

Спя до обяд :lol:
Иначе като за 78 се държиш- явно не те е хванал още паркинсона щом пишеш :roll: :lol:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 12 авг 2009 13:43

ntodorov написа:Морски, мен ли визираш за 50 годишен. Аз съм на 78 години и трудно вървя, камо ли да скачам.

[offtopic]Ти на 78!?Струваш ми се доста трезво мислещ и съвременен човек,на около 35-40 години.Не мога да повярвам за възрастта ти,прсто защото останалите на "твоята възраст",са изкуфели комунистически дядовци,които едва ли ще тръгнат да пишат във форума на Гонг.Но все пак,ако си на възрастта,която каза-РЕСПЕКТ![/offtopic]
Последна промяна от Converse на 12 авг 2009 14:07, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 авг 2009 13:51

Какъв паркинсон, кви 5 лева. Е, айде поизхвърлих се малко в годините, но си ми трябва много, много време за да достигна заветните 50. Човек - много спиш бе. Лягай по-рано. Иначе обичам футбола, обичам и двата футболни отбора на Бургас, обичам и свинска вратна пържола на скара, обичам и шопската салата с ракия, обичам и нещо да шава под мен - за това и не се вживявам вече толкова във футбола. Ходя на мачове ей така за кефа, защото докото се дърлим кой отбор е по-велик, нашите герои ( футболистчета ) изпонаебаха половин Бургас и Варна, изпоизпиха и питиетата по заведенията...Тъй, че и вие не се вживявайте много. Вредно е за нас. Играл съм футбол, играя още ( ако не ме мързи ) и знам в кулоарите за какъв ташак иде реч. Иначе ( без да се смеете ) бях тясно свързан с Дражев и неговия Черноморец-2003-2004 г.. Точка, и да не се подигравате, защото ще се сърдя. :x Само Тича ( ех много тича туй Морето )

Върни се в “Черно море”