Аз не виждам място за притеснение и черногледство. И да бием, първи няма да завършим. Да паднем, ще си наваксаме. Втори или трети... Лошото е, че имаме много контузени. Де Ноойер и Костадинов са изключително важни за дефанзивния ни вал. Не, че холандеца игра. В тази връзка, ако Роман е на бека, Митов ще е за убиване. Няма го и чеха. Който за бек или дефанзивен полузащитник ще пасне смятам. Истината е, че топката е в полето на разградчани.

Забележете обаче медийния комфорт! Отблъскващо е. При нас след една загуба и почват интригите. За тея - никой нищо. Втори неуспех в Разград за Лудогорец - равенството ще е неуспех за тях - ще създаде миникриза в рая. Вече писаха, че Кешеру и Мисиджан май юе ги изпуснат без пари. Кафу цикли напоследък. За мен е много добра новина отсъствието на Натаниел. Страшно подготвен тактически, физически, отвсякъде. Де да имахме и ние такъв бек. Лоша ли добра ли, не знам е отсъствието на Дяков и Владо. Владо всеки мач срещу нас прави мача на живота си. За съжаление друг от най-конвертируемите им футболисти - Сисиньо е на линия.
Абе, проблеми има и двата отбора, но при нас са по-големи. Но, както казах, много е важно нагласата. Ако играем освободено, понеже ние реално за нищо не се борим, можем да измъкнем повече от точка. Но обуят ли гипса, може да отидем и на разлика. Митов може да реши много. Най-вече къде ще играят Краев и Роман. С Краев в средата и Роман на бека, от сега ви казвам - падаме. Това може да е мача, в който да си променя твърдо мнението за Бурабия. С Локо Пд, Митов му беше дал свобода и той не спря да снове по целия терен.