Сезонът е в специфична фаза и нема нужда да се правим на атрактивен отбор.
Както писах по назад, към момента най-важна е математиката.
Пък ако натрупаме още малко аванс, можеби ще заиграем по освободено до края.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:Какво е това недоволство (мрънкане) тук не знам....![]()
Мачкали ни били![]()
Това владението на топчето ли е? Че те и Сити смачкаха Евертън преди 2 седмици така...
Мача се разви в 90% от времето както Конте искаше (с изключение на един период в който се надъхаха червените). Първото полувреме имаха 1 удар Пул, второто ни изравниха след като Мойсей не знаеше къде се намира пак и рикошета в главата му стана асистенция за Фирмино![]()
След гола им точно тотално владеехме нещата и ние бяхме отбора, който беше по-вероятно да отбележи... Мойсей имаше положение в което я изигра тъпо и би в близкия ъгъл (не знам дали не бе и при 0:1 това), Диего с дузпата, Педро имаше две положения...![]()
Страхлив Конте? След изравняването и 8т аванс дали един страхлив мениджър ще тръгне да пресира и атакува домакините му и пряк конкурент?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sardukar написа:Не вярвам да е имало много хора, които да са искали по-силно от мен да пребием Ливърпул, но това не беше "мача на сезона" за нас. За наше щастиецелите пред отбора са по-големи от това да бием 2-3 отбора.
Конте просто изпълни програмата минимум, която се изисква от здравия разум.
ПП Кво точно влагате в това "страх", когато говорите за мениджъри на най-високо ниво?
E_pluribus_unum написа:Sardukar написа:Не вярвам да е имало много хора, които да са искали по-силно от мен да пребием Ливърпул, но това не беше "мача на сезона" за нас. За наше щастиецелите пред отбора са по-големи от това да бием 2-3 отбора.
ПП Кво точно влагате в това "страх", когато говорите за мениджъри на най-високо ниво?
Просто е човече и не ме разбирайте погрешно.Един Фабрегас в 60-та минута и щяхме да ги смачкане.Отделно Канте и Матич бяха толкова слаби,че все едно ги нямаше,то и за половината отбор може да се каже.Видя се много,много добре след като влезе Фабрегас играта ни се промени тотално и ако имахме още 10-на минути и един Азар на терена щяхме да ги отнесем.Те нямаха отговор за един Фабрегас и Педро а си представи Азар.Ей това е страх и риска щеше да е премерен,за това ще продължавам да го наричам страхливец.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:E_pluribus_unum написа:Sardukar написа:Не вярвам да е имало много хора, които да са искали по-силно от мен да пребием Ливърпул, но това не беше "мача на сезона" за нас. За наше щастиецелите пред отбора са по-големи от това да бием 2-3 отбора.
Просто е човече и не ме разбирайте погрешно.Един Фабрегас в 60-та минута и щяхме да ги смачкане.Отделно Канте и Матич бяха толкова слаби,че все едно ги нямаше,то и за половината отбор може да се каже.Видя се много,много добре след като влезе Фабрегас играта ни се промени тотално и ако имахме още 10-на минути и един Азар на терена щяхме да ги отнесем.Те нямаха отговор за един Фабрегас и Педро а си представи Азар.Ей това е страх и риска щеше да е премерен,за това ще продължавам да го наричам страхливец.
И ти си прав....целия отбор има 10 шпагата, Канте само 14, ама той сигурно в трибуните ги е направил, или в почивката....
saract написа:Канте беше просто най добрия на терена.Или съм гледал някой друг мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта