Кой да бъде новият треньор на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Anuwar
Контакти:

Re: Кой да бъде новият треньор на Левски?

Мнениеот Anuwar » 24 окт 2016 15:04

Мъри...

На Петрович не му издържаха нервите, разбирам го... :x :x :x

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 окт 2016 15:11

BRF написа:Спират премиите докато сте на първо място!Това защо ли е така?В момента едва ли треньора ви е най-големия проблем!

Хипотеза: От 2-3 мача клубът е с ново ръководители и хората имат различни управленски възгледи, различни виждания за раздаването на премии и т.н. Това възможна хипотеза ли е или задължително става дума за празна каса? :)
И нещо друго. Със сигурност ли спират премиите изцяло или просто променят начина на премиране? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2016 15:16

Принципно, Томми, премирането се уговаря в началото на всеки сезон, играчите са се разбрали за какво ще играят през сезон 2016/17 и е нормално да са недоволни, че ръководството плюе на договорката само 3-4 месеца по-късно и се отрича от нея. Още повече, когато тимът бие наред.

Това си е тотален автогол на ръководството, абсолютна некадърност. И то, пак казвам, когато биете наред, айде, ако падахте, да им орежат премиите, ама сега стана точно изсиране на метеното.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Anuwar
Контакти:

Мнениеот Anuwar » 24 окт 2016 15:23

Tommi написа:
BRF написа:Спират премиите докато сте на първо място!Това защо ли е така?В момента едва ли треньора ви е най-големия проблем!

Хипотеза: От 2-3 мача клубът е с ново ръководители и хората имат различни управленски възгледи, различни виждания за раздаването на премии и т.н. Това възможна хипотеза ли е или задължително става дума за празна каса? :)
И нещо друго. Със сигурност ли спират премиите изцяло или просто променят начина на премиране? :)

Първо са казали, че ги спират. След недоволство са казали, че ще "мислят" нещо.
Абе тъмна Индия...
Хипотезата ти я приемам и е напълно възможна, но в момента имаме ли по-добър вариант от Люпко?
Аз само Мъри го виждам като по-добър, но дори и Херо е зает, ако и него прибавим към списъка...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 окт 2016 15:32

Стоев, Херо, Ясен от българите. Защо не се опита да се привлече амбициозен треньор от някоя чуждестранна младежка гарнитура където се играе грамотен футбол, тъкмо ще научат нашите футболисти да спират топката и да си я подават (Испния,Холандия,Франция и т.н.) Но пари треньор не трябва да се пестят, защото той е на- важната фигура в клуба. Грамотен треньор може да постигне повече и с по-евтини футболисти като нашите.
Последна промяна от realno на 24 окт 2016 15:37, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 24 окт 2016 15:33

Tommi написа:

Друга хипотеза: от доста време в "Левски" режеха заплатите, дали е възможно да са убеждавали футболисти и треньори да остават с по-ниски заплати за сметка на по-високи премии, а сега изведнъж много биете, а пари няма? :)
Иначе и за мен е абсолютно ненормално да раздаваш премии за победи в такова смешно първенство, но не е и нормално да искаш футболисти да играят за по-малко пари от пазарните за качествата им, или дедо да взема например 20 пъти по-малко пари от Мъри, при положение, че не е по-лош треньор.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 окт 2016 15:36

1982 написа:Принципно, Томми, премирането се уговаря в началото на всеки сезон, играчите са се разбрали за какво ще играят през сезон 2016/17 и е нормално да са недоволни, че ръководството плюе на договорката само 3-4 месеца по-късно и се отрича от нея. Още повече, когато тимът бие наред.

Това си е тотален автогол на ръководството, абсолютна некадърност. И то, пак казвам, когато биете наред, айде, ако падахте, да им орежат премиите, ама сега стана точно изсиране на метеното.

Каквото е по договор - това е договорка. Другото е въпрос на управленска политика. До днес ти си бил директор и управляваш според твоите виждания, утре идвам аз и налагам моите принципи. Ако трябва да се спазва същата управленска линия, то тогава какъв е смисълът да се правят промени в ръководството?
Дали е точно това - не знам, аз го давам само като възможна хипотеза. Дали е правилно решение - това подлежи на коментари и оценки. Мисълта ми е, че не трябва да се реагира първосигнално и да се казва "спират/променят премиите, значи няма пари!". Ако утре сменят доставчика на хартия за принтерите и започнат да купуват по-евтина хартия, това също ли ще е доказателство за празна каса? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 окт 2016 15:39

Anuwar написа:
Първо са казали, че ги спират. След недоволство са казали, че ще "мислят" нещо.
Абе тъмна Индия...
Хипотезата ти я приемам и е напълно възможна, но в момента имаме ли по-добър вариант от Люпко?
Аз само Мъри го виждам като по-добър, но дори и Херо е зает, ако и него прибавим към списъка...

Аз бях против смяната на Стойчо, сега също не ми се искаше Петрович да напуска. Но щом си тръгна, нямам нищо против да се върне Стойчо. Другите двама, за които писах по-назад в темата, са Мъри и Ясен Петров.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2016 15:43

Tommi написа:Каквото е по договор - това е договорка. Другото е въпрос на управленска политика. До днес ти си бил директор и управляваш според твоите виждания, утре идвам аз и налагам моите принципи. Ако трябва да се спазва същата управленска линия, то тогава какъв е смисълът да се правят промени в ръководството? )

Управленската политика е на първо място психология. А спазването на договорките, били те устни, писмени или нещо по средата, е жизненоважно за доверието в един колектив/организация. Неизпълнението на обещания води до недоверие, а недоверието е сигурен път към провала.

Ако аз бачкам за теб и сме се разбрали за определени резултати да получавам определени бонуси, и ти дойдеш след известно време и ми кажеш "Съжалявам, ама се отмятам, ще ти орежа бонусите", това ще ми подейства демотивиращо и ще създаде недоверие между нас, защото аз вече няма да ти имам доверие, защото знам, че си некоректен и не мога да разчитам на теб. А настани ли се между нас недоверието, съмнението и напрежението, пиши я работата бегала ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 окт 2016 15:48

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ПФК ЛЕВСКИ
http://levski.bg/live
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”