Купуваме изтребители F-16!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Re: Купуваме изтребители F-16!

Мнениеот bezpanika » 20 окт 2016 20:53

Astronom написа:И тоя се е напушил.А бе в ред ли сте бе, хора? А ти момко, изобщо виждал ли си самолети, танкове, БТРи (не групата) и други подобни на живо?Докосвал ли си се до АК - ако знаеш какво е това де?Хвърлял ли си граната някога?И изобщо имаш ли си на идея какво въоръжение имахме преди 25 - 26 години? Ф-16 ще ни пазят небето!!! Ти се моли нашите глупаци - политиците и особено безродниците Герб да не ни вкарат в някакъв филм срещу Русия, че тогава ни Ф-16, ни Ф-1116 ще ни спасят от МИГовете и СУтата.Понякога си ръсите глупости колкото да не заспите.До сега политиците ни са ни вкарвали два пъти в Световни войни - и все в съюз с грешната страна.Сега се очертава същата грешка.По добре отиди на църква и се помоли да не влезнем в някакъв военен конфликт, че с тази осакатена и мижава армия не сме спънка даже и за няколко хиляди талибана.Ще ни пометат като - стой та гледай.И не се надявай че тези заради които беше унищожена армията ни, ще си мръднат пръста да ви спасяват задниците.

Аз , че пуша , пуша , по кутия и половина на ден , ма през живота си не съм "кусвал" тия модерни дивотии! Аз момко , съм един от взвода на "отличник" на МВР войски в НРБ за 1989год. ! Да ти подскажа , кой бяха МВР войски - гранични ,вътрешни и в София пожарната!При "вътрешняците" бяха и гвардейците.А познай , за да станем отличници , колко стрелба е паднала с АК , ПК , РПГ , гранати , за които ти дрънкаш , ма хабер си нямаш , отбранителни , нападателни! А познай , как стават пълни отличници в БПП /бойната и политическа подготовка/ 18 момци?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 20 окт 2016 20:58

А , и взвода отличник в НРБ беше , един!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 окт 2016 20:59

Тез байхуевци една ограда не могат да направят една петилетка, самолети тръгнали да купуват. Оная мръхла Бъчи вика, че мигрантския натиск намалял, обаче смотаните сърби рекоха, че им писнало от брадати навлеци откъм бълграско. И хоооп - мигрантския натиск се бил засилил миналата седмица. Деба ваша мама некадърна, лъжлива. :evil: Сутринта по БТВ сбърканата майка ще отменя санкциите за Крим, вечерта шефа й вика ще слагаме нови заради Алепо. Борисов бас ловя не знае хал хабер де е Алепо и какво е там, ама повтаря кат папагал на Меркел приказките. Ердоган си говори за техни си исторически корени от Кърджали до Варна, ама за там са налапали хуищата цялата ни пасмина. Ни вопъл, ни стон, турски посланик тука нема, протестна нота също.

Педерасти! :evil:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 окт 2016 21:04

зеления написа:
Четох с внимание до последното ти изречение. Трезвен ли си? Знаеш ли какво означава "20 -тина" Раптора?!! Ако имаме 20 броя F 22 ще се превърнем в свръх сила не само на балканите, а и на цяла източна ( и не само ) Европа! Не си ли си задавал въпроса: защо Раптори имат само САЩ?!! Защо не ги продават...

За Раптор нямаме нито пари, нито база, нито пилоти. Нито пък ни е нужен. Трябват ни прехващачи.
Между впрочем има непроверени данни, че в Сирия е паднал американски А-10 Тъндърболт. Чакаме потвърждение и ако е така-защо е паднал.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 окт 2016 21:10

Някакъв льольо тук, понеже държал Калашников в казармата, се изживява като пръв спец по бойна авиация и разказва как МиГ-овете и Су-вовете на любимата му Русия щели да размажат злите американски боклуци. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Уникален е Бай Ганьо, по всичко е тънък специалист, няма шест-пет. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Astronom
Контакти:

Мнениеот Astronom » 20 окт 2016 21:19

bezpanika написа:
Astronom написа:И тоя се е напушил.А бе в ред ли сте бе, хора? А ти момко, изобщо виждал ли си самолети, танкове, БТРи (не групата) и други подобни на живо?Докосвал ли си се до АК - ако знаеш какво е това де?Хвърлял ли си граната някога?И изобщо имаш ли си на идея какво въоръжение имахме преди 25 - 26 години? Ф-16 ще ни пазят небето!!! Ти се моли нашите глупаци - политиците и особено безродниците Герб да не ни вкарат в някакъв филм срещу Русия, че тогава ни Ф-16, ни Ф-1116 ще ни спасят от МИГовете и СУтата.Понякога си ръсите глупости колкото да не заспите.До сега политиците ни са ни вкарвали два пъти в Световни войни - и все в съюз с грешната страна.Сега се очертава същата грешка.По добре отиди на църква и се помоли да не влезнем в някакъв военен конфликт, че с тази осакатена и мижава армия не сме спънка даже и за няколко хиляди талибана.Ще ни пометат като - стой та гледай.И не се надявай че тези заради които беше унищожена армията ни, ще си мръднат пръста да ви спасяват задниците.

Аз , че пуша , пуша , по кутия и половина на ден , ма през живота си не съм "кусвал" тия модерни дивотии! Аз момко , съм един от взвода на "отличник" на МВР войски в НРБ за 1989год. ! Да ти подскажа , кой бяха МВР войски - гранични ,вътрешни и в София пожарната!При "вътрешняците" бяха и гвардейците.А познай , за да станем отличници , колко стрелба е паднала с АК , ПК , РПГ , гранати , за които ти дрънкаш , ма хабер си нямаш , отбранителни , нападателни! А познай , как стават пълни отличници в БПП /бойната и политическа подготовка/ 18 момци?

Не знам кой беше МВР войски.Знам кои бяха МВР войски.Ама не си мисли, че само Софийската пожарна е била в състава на МВР войските.Другите пожарни да не бяха в КЕЧа.Аз случайно бях в друг род войска - ВМФ.Та и ние бяхме отличници, в артилерийската стрелба и в торпедните попадения.А и аз момко, с голяма част от екипажа сме носители на ордени, и то от Съветското командване на Черноморският им флот.За това си имам много ясна представа за армията на НРБ, която умишлено беше унищожена.Армия от която съседите ни трепериха.Хайде приятна вечер, и да се молим "пожарът" да ни подмине че сме живи за оплакване в тази толерастка демокрация и див безроден капитализъм в който ни вкараха.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 окт 2016 21:23

1982 написа:Някакъв льольо тук, понеже държал Калашников в казармата, се изживява като пръв спец по бойна авиация и разказва как МиГ-овете и Су-вовете на любимата му Русия щели да размажат злите американски боклуци. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бе, сложни са нещата. По принцип русските самальоти са по-добри като данни и възможности и в близък бой наистина ще сплескат противника. А и пилотите им там ги избират по критерий: нулева степен на страх и самосъхранение. Оня идиот със Су-27 как мина между двата самолета на норвежкия патрул, това не е истина. Това може да направи само човек, свръхуверен в себе си и самолета си и неглижиращ смъртта. Няма друго обяснение...
Американските ВВС разчитат на отборна игра, насочване от Ауакс, наземни и сателитни системи. Стрелба отдалече.Отсреща обаче вадят сериозни и страховити РЕБ, които обезсмислят горното. Което така или инак е ограничено от атмосфернитре условия.
Да си направят един спаринг руснаци и американци във въздуха, със сигурност ще е зрелище! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Astronom
Контакти:

Мнениеот Astronom » 20 окт 2016 21:32

1982 написа:Някакъв льольо тук, понеже държал Калашников в казармата, се изживява като пръв спец по бойна авиация и разказва как МиГ-овете и Су-вовете на любимата му Русия щели да размажат злите американски боклуци. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Льольо?Браво, богат речник имаш.А относно МИГовете и СУтата е добре да попрочетеш малко западни военни журнала и списания.Ще останеш изненадан.А що се отнася до казармата - не, не съм държал често Калашник.По-често боравихме с оръжие което с един изстрел щеше да затрие цялото ти село.И не си мисли че с това - Бай Ганьо, ще ме обидиш.Бай Ганьо, може да е бил простак но не е бил безродник.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 окт 2016 21:41

Ма много избирателно четеш, русофилче. Щото и аз съм чел .... ама далеч не се имам за някакъв специалист, напротив, пълен лаик съм. Какъвто си и ти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 20 окт 2016 21:42

Astronom написа:

Льольо?Браво, богат речник имаш.А относно МИГовете и СУтата е добре да попрочетеш малко западни военни журнала и списания.Ще останеш изненадан.А що се отнася до казармата - не, не съм държал често Калашник.По-често боравихме с оръжие което с един изстрел щеше да затрие цялото ти село.И не си мисли че с това - Бай Ганьо, ще ме обидиш.Бай Ганьо, може да е бил простак но не е бил безродник.

Ти пък какво му се връзваш на гнусното янкофилско провокаторче. То кучето за една шепа ръждясали цента и няколко смачкани долара, плюс бонус за 15% отстъпка, е готов да продаде и предаде майка БЪЛГАРИЯ. Срам и позор, срам и позор.

Върни се в “Свободна зона”