mahtava написа:Какво велико има в един цигански катун????
Ти повече от 13 години имаш ли, мойто момче? Аз казвам да се аргументирате и най-после да разкриете причината/причините(ако не е само една), ама и вие не знаете защо мразите Манчестър Юнайтед.
 Щом толкова балъшки отговаряш ми е напълно ясно, че няма смисъл да се занимавам с умствено изостанали индивиди като вас. А на другия ще му кажа, че никой не плюе Моуриньо. Той се е доказал като велик треньор в различните отбори и съм сигурен, че ще го докаже и тук. Просто им трябва мотивация на играчите и да им дадем още време. Ще има и такива мачове, няма пълно щастие все пак.
  Щом толкова балъшки отговаряш ми е напълно ясно, че няма смисъл да се занимавам с умствено изостанали индивиди като вас. А на другия ще му кажа, че никой не плюе Моуриньо. Той се е доказал като велик треньор в различните отбори и съм сигурен, че ще го докаже и тук. Просто им трябва мотивация на играчите и да им дадем още време. Ще има и такива мачове, няма пълно щастие все пак.  

[/center]
[/center]

Тия ние преди 2 седмици ги бихме с лекота на тоя стадион ... Играете като сбор от звезди, а не като отбор
  Тия ние преди 2 седмици ги бихме с лекота на тоя стадион ... Играете като сбор от звезди, а не като отбор   Имаше фаул срещу Марсиал за първия гол - за мен определящо е следното : с кое е първия контакт - с крака или с топката. В случая беше първо крака, след това топката, то така ако почнеме, всички да влизат с ботушите - все ще закачи топката
  Имаше фаул срещу Марсиал за първия гол - за мен определящо е следното : с кое е първия контакт - с крака или с топката. В случая беше първо крака, след това топката, то така ако почнеме, всички да влизат с ботушите - все ще закачи топката