Ла Лига: Еспаньол - Реал Мадрид - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Ла Лига: Еспаньол - Реал Мадрид - 0:2 FT

Мнениеот sapio0o » 19 сеп 2016 15:22

Продължение на дискусията. Слагам го в офтопик, че много дълго. :lol:
[offtopic]
PFK_Levski написа:
sapio0o написа:
PFK_Levski написа:Сапио ..... откакто сме почнали имаме само победи .... но ти всеки път изсипваш една торба с лайна върху футболистите.
Ако почнем да падаме - не ми се мисли! Айде по-позитивно .... 1-ния объркал някакъв пас, другия не бил във форма, третия толкова си можел .... кво да ти кажа повече :|
Мисля че повечето хора са ти свикнали на този тип коментари .... ама е дразнещо. Не може всеки мач да се изиграе по перфектния начин.

На теб харесва ли ти играта? Не натъртвам специално на двубоя с Еспаньол, а като цяло на последните 4-5 мача. Всъщност всички срещи досега, освен тази със Сосиедад в първия кръг бяха спечелени трудно и без надмощие. Първо Кроос ни спаси, после Роналдо и Мората, сега Хамес. Все с индивидуална класа и сериозна доза късмет. Говорим за удари от разстояние.

И аз се радвам, че трупаме точки, но продъжим ли така, знайте, че изведнъж ще ни се стоварят облаци над главите. Понякога победите лъжат и играчи + треньор се задоволяват без да обръщат внимание над слабостите.

И ти спри да ме цитираш всеки път щом разкритикувам някого. Били ми свикнали на този тип коментари. Дай всички да св вясваме през един месец и само при победи, че да няма критики :roll: Като видиш какво е да губиш титла след титла в продължение на над десетилетие и никой в клуба не го взима навътре и ти ще почнеш за всеки сбъркан пас да се хващаш за главата. Пък и нали ти казвам, от фен до фен има разлика.

Между другото Зидан изравни рекорд на Пеп за последователни победи в Ла Лига. Сряда приемаме Виляреал и шанс за 17-та поредна победа в първенството.

Човек, не искам да ми се обиждаш ..... просто по време на всеки мач трябва да изтъкваш всичко негативно, което забележиш. Ние ги виждаме тия неща, това са ни футболистите. Тези футболисти спечелиха 10-тата и 11-тата ....
Този Зидан ( който трябвало да поработи тактически ) преобрази отбора миналата година след Бенитез.... не вярвах, че можем да вземем 11-тата .... не и като гледах отбора при Бенитез. От 15-тина точки разлика успя да скъси разликата на 1 точка ..... благодарение на него ( и футболистите ) стигнахме до там, че да имаме шанс за титла в последния кръг( нещо на което едва ли сме се надявали по-рано при ........ ). Аз и не мисля, че играем толкова слабо..... Плюс това виж колко често Зидан ротира състава..... това е нещо положително ( нещо което при Анчелоти не забелязвахме ). Каквото и да ми говорите аз скоро не помня да сме почвали по такъв начин сезона ..... спечелихме си суперкупата на Европа , с 4 победи в първенство ( и Барса да е зад нас ), плюс победата в Шампионска лига.
Отделно играчите ни ( някои ) не са във форма и това си личи ..... така че е възможно да има някоя друга грешка - все пак Европейското си оказа влияние на доста от нашите футболисти - Роналдо, Бейл, Пепе, Кроос и т,н. ....... А да не говорим че доста футболисти се завърнаха от контузии и им трябва време - Бензема, Варан, Карвахал, един Кейлор Навас все още не може да започне да играе и т.н.
Ще има както силни , така и слаби мачове - ще има мини кризи също ...... нека бъдем по толерантни и не оплюваме всяко слабо отиграване. Айде на ред са Виляреал!!! Ше е тегав мач, но ние сме Реал Мадрид !!! ;)
[/offtopic]

Почти ме отказа да чета с частта за Зидан. Точно аз съм един от тези, които постоянно отбелязват работата му в положителен аспект. Влизай по-често във форума, не като колегата rmfan през 2 месеца, щото така оставате с грешно впечатление. Аз непрекъснато коментирам случващото се в клуба, което ще рече че вкарвам и критики с нужните аргументи. Никога не съм обиждал наш играч във форума, нито пък съм си позволявал да тровя просто ей така. Примерно на Роналдо си му сипвам току така при удобна възможност и то не заради слабата му форма, а заради някое изказване не на място, било за съотборници или някой опонент. В последно време съм подхванал Бензема поради простата причина, че мразя някой да разхожда фланелката на този клуб. Подивявам. Всичко приемам, но не и това. Още повече сега имаме на разположение Алваро, който е и юноша. Защо трябва да търпим нечии прищявки, вместо да дадем шанс на нашето си момче. Разбирам да се контузиш веднъж, два пъти, три пъти, ала това на бензукан е някакъв анти талант. То момчето не взе участие на европейското и пак намери начин да се счупи. Връща се, даваш му шанс и той едвам тича. Ми това е наглост за мен. Уж се говореше как щял да бъде мотивиран, предвид конкуренцията на поста. Както и да е.

Аз съм по така емоционален, когато става въпрос за Реал Мадрид. Това ме кара да реагирам по друг начин, било от положителна или отрицателна гледна точка. Особено пък по време на мачове. Съвсем друго е да драсна 4-5 реда няколко часа след срещата или ден по-късно. Знаеш, че на свежа глава се разсъждава по-добре. Пък и безтитлието в първенството до това води. Нищо чудно и до комплекси да се стигне в един момент. :lol: Дано този сезон се подходи сериозно и стига с тая ШЛ. Тя трябва да бъде на второ място, освен в случай, когато не сме я печелили отдавна. Трябва да се обърне внимание и на купата, защо не и някой требъл. Айде малко и за нас радост де. :) Предпоставките са налице, да видим резултата.

Furious_Monk написа:Другото което е, през призмата на времето, е очевидна разликата в самото поведение на футболистите по време на Бенитес и след това при Зидан, което е една огромна черна точка за тях. Повечето са опитни професионалисти, тяхната първа задача е да печелят и за това не трябва да показват толкова сериозни амплитуди в настроенията си.

Така че, не Бенитес, футболистите загубиха титлата миналата година :!:

Подкрепям на 100 процента. Всъщност то какво подкрепям, аз миналия сезон това го обяснявах сума ти и време. :lol:

Кико се представи добре вчера, но нека не забравяме последните 3 мача, където малко заради него си ни вкарваха. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 19 сеп 2016 20:15

Аз се кефя че побеждаваме,дори когато играта не върви,щото да играем хубаво и да не печелим точки каква полза
Важното е да се приближаваме към титлата.

Sapiooo,по-често влизам и виждам постовете ти,ама се въздържам. :mrgreen:
На моменти си мисля че shotgun-a се е вселил в тебе,но имаш и някой други положителни коментари. :lol:
И ти си прав,че има голяма разлика от фен до фен.

Последно време съм на вълна тенис,и затова не влизам много тука.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 19 сеп 2016 20:37

Шотгъна тровеше Перес и пишеше едно и също след всяка загуба. Моите коментари нямат нищо общо с неговите и въобще не е честно да ни сравняваш. Ти просто като фен на Роналдо приемаш всяка критика като смъртна заплаха, аз така си го обяснявам. :lol: Всъщност той ли те запали по отбора? Колкото пъти съм сипвал на португалеца, сто пъти по толкова съм го защитавал.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 20 сеп 2016 15:42

sapio0o написа:Шотгъна тровеше Перес и пишеше едно и също след всяка загуба. Моите коментари нямат нищо общо с неговите и въобще не е честно да ни сравняваш. Ти просто като фен на Роналдо приемаш всяка критика като смъртна заплаха, аз така си го обяснявам. :lol: Всъщност той ли те запали по отбора? Колкото пъти съм сипвал на португалеца, сто пъти по толкова съм го защитавал.

Не съм искал да те засегна :)

На Роналдо преди Реал даже не бях голям фен.
И аз го критикувам,но понася доста незаслужена критика
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”