Какво се случи с нас?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Javorson
Контакти:

Re: Какво се случи с нас?

Мнениеот Javorson » 07 юли 2016 03:34

А би ли ми дал доказателтво, че Божков продаде онази титла? Защото аз много добре помня интригите на Стефан Орманджиев, който искаше да смени Йешич, а Божков не искаше. Тогава много футболисти бойкотираха за Орманджиев. Или забрави?
За тото глупостите въобще не ми се слуша. Ние титлите тогава ги губехме в директните мачове с говедата, ако помниш, бяхме в една лоша серия с тях. Това е пълна глупост. Хората, които държат хазарта/игрите обикновено са най-големите противници на черното тото, защото губят те от него.
Пълна спекулация е това. Имаше си сериозен бизнес план човека, искаше да прави стадион за 100 млн. долара, но му се пречеше. Не му даваха базите, постоянно интриги с легенди и ветерани, оня хрантутник Дучето настройваше публиката срещу него.

Това е истината за ВБ, без да съм му симпатизант. Но при него беше 10000 пъти по-добре. Факт е.

През годините в които В.Божков е собственик (1999-2006) статистиката е 4 победи за ЦСКА и 12 загуби при 8 равни!
......и 30-годишен оздравителен план за Гинес!.Мерси.

michok
Контакти:

Мнениеот michok » 07 юли 2016 04:22

Мойте уважения към Автора на темата.Никога не съм вярвал.че има интелигентни хора между червените,но ти ме опроверга.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 юли 2016 08:01

Неприятен момент,но.....и тва ше мине...

Мъдрият евреин е казал: Най-хубаво е да говориш за минали проблеми...след 5 години ше си викате: абе помните ли кво тъпо беше там като имаше в един момент две ЦСКА и как се псувахме,деба кви тъпаци бехме,хаха....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 07 юли 2016 08:12

Понеже непрекъснато се правят някакви анлогии нека да дам и аз една. Харесваш си квартал да живееш. Харесваш си място с една красива стара българска къща на него. И решаваш,че заради мястото си струва да инвестираш и да я потегнеш,защото предишния собственик не е пипнал нищо,само е живял.Поогледал си нещата и си решил,че можеш да си го позволиш.Купуваш.Влизаш във владение.И започваш да ремонтираш.В един момент се оказва,че всички греди са проядени от дървояди,кипрпичът се е разпаднал,основите са наводнени.И си задаваш въпроса-дали да се започне мащабна реставрация,която ще отнеме много време ,средства и нерви.И няма да ти позволи да заживееш в този дом поне още 15 години.Или да събориш всичко и да построиш нов дом,със съвременни материали и технологии,но със същата фасада.Който ще стане за 6 месеца,да речем.И след това ье можеш да му се наслаждаваш.

Е,аз съм на 50 плюс години.И съм направил немалко ремонти.Изобщо това не подлежи на диспут.Защото-първо,няма да съм жив да заживея в дома си.И второ-ще ми струва толкова скъпо,че ще ме разори.А крайният ефект ще е меко казано,съмнителен. И всичко това по причина,че предишния собственик не си е пръднал приста един пирон да забие.Е,защо да му плащам безхаберието,вместо да си направя нещо,което ще е по-красиво,удобно и функционално.Мястото е същото,видът е същия,много по хигиенично,удобно и красиво.Вместо да живуркам в мухлясало мазе.

Тази аналогия е съвсем повърхностна и неточна.Но за реставриране на къщата могат да плачат само тези,които не вадят пари,но обясняват как се губи иначе духа на иота.както и БиК,Енерго и прочие,дето съм решил да се откача от тях и да мина на пасивен дом или на екологично съществуване.Без да се налага да им плащам такси,сметки и разходи.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 08:16

Дъвкано е хиляда пъти, има огромна тема по въпроса. Някои много се повлияха от цирка на Зафиров, организиран с любезната подкрепа на левскари и професионални протестиращи (атакисти). Истината обаче е, че няма разделяне на феновете. Има отделяне на една малка част/група от мнозинството. Мненията се разделиха на два лагера, единият от които има голямо мнозинство и скоро ще спечели войната.

Единият лагер е неграмотен (не може да направи разликата между търговско дружество и футболен клуб) ИЛИ наивен (вярва, че десет години по селата са добра идея за възраждане на ЦСКА).
Другият е прагматичен (вярва в най-бързото възможно връщане на ЦСКА в елита). Никъде в това противопоставяне няма морал.

Едните са водени от кредиторите на старото дружество и лица, свързани с неговото пропадане - хора на хранилката, за които ЦСКА беше повече бизнес и средство, отколкото любов. Прибавям към тях и левскарите.
Другите са водени от големите червени легенди, чиито имена не един или два пъти споменахме.

Едните не разбраха, че търговското дружество, чрез което ЦСКА участва в гражданския оборот, има само и единствено търговски интерес и се управлява от лица, които нито сме избирали, нито одобрявали. А всеки един търговец може да фалира, което обаче не води до фалит на общността, която стои зад него.
Другите разбраха много отдавна, че оздравяването на търговското дружество е невъзможно, неоправдано и ненужно и че трябва да се търси друг, умен начин ЦСКА да се върне на мястото си.

Едните си мислят, че Литекс се е преместил в София. Другите добре знаят, че Гриша Ганчев просто спря да инвестира в Литекс и насочи средствата си в ЦСКА.

Едните по свой собствен избор ще спрат да ходят на стадиона, другите ще продължат да го правят.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 07 юли 2016 08:35

Altarf написа:Дъвкано е хиляда пъти, има огромна тема по въпроса. Някои много се повлияха от цирка на Зафиров, организиран с любезната подкрепа на левскари и професионални протестиращи (атакисти).

Гледам че на няколкп пъти спомена Левскарите-ще те помоля да не ни намесваш във вашите вътрешни раздори и циркаджилъци- ние просто ви гледаме сеира и се смеем,нищо повече :lol: . Скоро ще имаме и нов собственик, така че ни е "се таа брат" дали ще пердашим "автентичния" Цска на Черепа, или преименувания Литекс-Етро поле на ГГ. И Черепа и ГГ са изяли толкова бой от Левски през тези години, колкото няма овце и кози в техните родни села :lol: .Така че пак казвам-нас не ни намесвайте във вашите циркове .

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 юли 2016 08:44

biso62 написа:Понеже непрекъснато се правят някакви анлогии нека да дам и аз една. Харесваш си квартал да живееш. Харесваш си място с една красива стара българска къща на него. И решаваш,че заради мястото си струва да инвестираш и да я потегнеш,защото предишния собственик не е пипнал нищо,само е живял.Поогледал си нещата и си решил,че можеш да си го позволиш.Купуваш.Влизаш във владение.И започваш да ремонтираш.В един момент се оказва,че всички греди са проядени от дървояди,кипрпичът се е разпаднал,основите са наводнени.И си задаваш въпроса-дали да се започне мащабна реставрация,която ще отнеме много време ,средства и нерви.И няма да ти позволи да заживееш в този дом поне още 15 години.Или да събориш всичко и да построиш нов дом,със съвременни материали и технологии,но със същата фасада.Който ще стане за 6 месеца,да речем.И след това ье можеш да му се наслаждаваш.

Е,аз съм на 50 плюс години.И съм направил немалко ремонти.Изобщо това не подлежи на диспут.Защото-първо,няма да съм жив да заживея в дома си.И второ-ще ми струва толкова скъпо,че ще ме разори.А крайният ефект ще е меко казано,съмнителен. И всичко това по причина,че предишния собственик не си е пръднал приста един пирон да забие.Е,защо да му плащам безхаберието,вместо да си направя нещо,което ще е по-красиво,удобно и функционално.Мястото е същото,видът е същия,много по хигиенично,удобно и красиво.Вместо да живуркам в мухлясало мазе.

Тази аналогия е съвсем повърхностна и неточна.Но за реставриране на къщата могат да плачат само тези,които не вадят пари,но обясняват как се губи иначе духа на иота.както и БиК,Енерго и прочие,дето съм решил да се откача от тях и да мина на пасивен дом или на екологично съществуване.Без да се налага да им плащам такси,сметки и разходи.

Даваш аналогия с "една красива стара българска къща", а това предполага тя да е паметник на културата, паметниците не културата не могат да се рушат до основи, може се ремонтират, но трябва да е със същите греди и материали, от които са били изградени, не с железобетон от етрополски цимент!

ЦСКА може да се разглежда и като част от нематериалното културно наследство на България, затова запазването на автентичността е от голямо значение!

ГГ наскоро ни нарече "прекалено честолюбиви", благодаря за комплимента, но ГГ не знае, че ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО никога не могат да бъдат "прекалени", особено в ЦСКА!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 07 юли 2016 09:01

biso62 написа:Понеже непрекъснато се правят някакви анлогии нека да дам и аз една. Харесваш си квартал да живееш. Харесваш си място с една красива стара българска къща на него. И решаваш,че заради мястото си струва да инвестираш и да я потегнеш,защото предишния собственик не е пипнал нищо,само е живял.Поогледал си нещата и си решил,че можеш да си го позволиш.Купуваш.Влизаш във владение.И започваш да ремонтираш.В един момент се оказва,че всички греди са проядени от дървояди,кипрпичът се е разпаднал,основите са наводнени.И си задаваш въпроса-дали да се започне мащабна реставрация,която ще отнеме много време ,средства и нерви.И няма да ти позволи да заживееш в този дом поне още 15 години.Или да събориш всичко и да построиш нов дом,със съвременни материали и технологии,но със същата фасада.Който ще стане за 6 месеца,да речем.И след това ье можеш да му се наслаждаваш.

Еми заради това мислене имаме запазени много малко стари къщи, архитектурни шедьоври и паметници. И затова градовете ни приличат на гета. ;)

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 07 юли 2016 09:08

Какво да се случва? Изчезвате. Преди две години си мислих, че скоро ще ви закрият но сега разбирам, че толкова силно ви мразят, че са решили да ви убиват бавно и мъчително. Всеки ден е щастие за мен. И става все по-весело. Каквото и да стане от тук нататък вие полезен ход нямате. Е има един но явно не ви стиска да го направите. Някой от вас го предлагат но мнозинството ги плюят ли плюят. Оставете мутрите да се карат и да си правят отбори. Тото-ЦСКА или ЦСКА Ловеч, все тая. Оставете ги да си се надцакват а вие изчакайте и когато ЦСКА София фалира и отборът е изхвърлен на бунището, запретнете ръкави като цигани и си го изровете, качете си го на каручката и си го закарайте у дома. Измийте си го, сложете му една червена блузка и го пуснете в А Окръжна, точно като Локото. Вие си се грижете за него, нали ви е на сърцето. След години може и да се върнете в А група а може и да не. Лошо ли ви беше този сезон. Според мен, не!

Айде, поне веднъж бъдете мъже а не чорбари и спрете да се карате коя мутра *бе по уабаво.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 07 юли 2016 09:14

Много си прав, чичо. Винаги може да си смениш отбора. Днес си от ЦСКА но си на 50 а отборът ти явно не е добре. Може би няма да доживееш славни моменти с него, що да не станеш от Литекс и за твой късмет тия същите решават че вече искат да се казват ЦСКА. Ти всъщност си си сменил отбора ама той за да ти направи густо си е сменил името, че като ходиш на мач да не се налага да учиш новото а да си караш със старото. Сигурно толкова ремонти си направил, че това трудно ще го разбереш но нищо. Давай все така. Може и държавата да смениш щото в тази преспективите са ти зиро.

Върни се в “ЦСКА”