Евро 2016: Италия - Швеция | 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Евро 2016: Италия - Швеция | 1:0 FT

Мнениеот Udoji90 » 17 юни 2016 18:31

Red_Neck написа:
Udoji90 написа:Италия си изиграха мача хитро и ефективно. Оставиха шведите безидейно да мачкат топката 75-80 мин. и накрая ги наказаха кат' пичове. ;) Скандинавците тотално разочароват - поправете ме, ако бъркам, но май втори пореден мач нямат точен удар. :roll:

Този формат с 24 отбора е трагедия!
Шведи, Украинци, Албанци, Руснаци, Исландци, Австрийци, Унгарци ... са си абсолютен пълнеж.
Островните недоразумения и те горе-долу в тази графа.

И на мене са ми множко тези 24 тима, макар че и при 16 вероятно е имало скучни мачове и ще се сетим за такива, ако се помъчим. Иначе от тези, дето си ги изброил, всеки отбор показа накякви достойнства в квалификациите, но е факт, че тук поне първите 4 в общи линии не показаха почти нищо. Последните 3 ще ги видим пак утре и тогава ще ги съдим, но от Унгария нищо особено не очаквам, а от Австрия очаквах да са приятна изненада, но те изненадаха доста НЕприятно в първия мач. :lol: За Исландия все още ми остават надежди - убеден съм, че могат и по-добре от показаното срещу Португалия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юни 2016 18:59

Очакван резултат за мен. Швеция са най-големите дървета на европейското, 2 мача 0 удара във вратата. Може и след 3-тия да им е такава статистиката!

Типично по талянски. Толкова лимитирани откъм качества офанзивни играчи и Инсине да не е играл нито 1 мин е необяснимо за мен.

Конте си пуска физически най-здравите играчи, Инсине какво да прави с/у тези секачи на дървета, та някой ще вземе да го счупи.
Едер е много здрав физически и има приличен дрибъл и удар от средно разстояние днес го видяхме точно в тази му светлина.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 17 юни 2016 19:10

Браво на италианците.
Бог Ибра втори мач мачка....топчето :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 юни 2016 19:13

Pichichi написа:Очакван резултат за мен. Швеция са най-големите дървета на европейското, 2 мача 0 удара във вратата. Може и след 3-тия да им е такава статистиката!

Типично по талянски. Толкова лимитирани откъм качества офанзивни играчи и Инсине да не е играл нито 1 мин е необяснимо за мен.

Конте си пуска физически най-здравите играчи, Инсине какво да прави с/у тези секачи на дървета, та някой ще вземе да го счупи.
Едер е много здрав физически и има приличен дрибъл и удар от средно разстояние днес го видяхме точно в тази му светлина.

Той и срещу Белгия не игра ;)

Викаш срещу Ейре изобщо да не го очаквам :lol:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юни 2016 19:19

Той и срещу Белгия не игра ;)

Викаш срещу Ейре изобщо да не го очаквам :lol:

Ем в такава група са талянците, само секачи :mrgreen: и до сега не им се налагало да догонват в резултата!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 юни 2016 19:30

За Едер не знам,но Пеле беше трагичен.Сбърка всеки втори пас и прее*а поне 2-3 обещаващи контри.Как го изтърпя до 60-тата минута за мен е непонятно. :lol: Общо-взето с тия играчи ще е някакво чудо ако Конте успее да направи нещо сериозно,макар че срещу тежките съперници може и да имат успех с бързите си контраатаки.

А нивото наистина е много слабо,чак повечето мачове са приспивни.Добре,че са феновете,та да правят първенството интересно. :|
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 17 юни 2016 19:50

Швеция без Златко ще са по-слаби и от България. Само да се пенсионира веднъж и да ни паднат, ще си върнем за всичкото унижение от тях :mrgreen:
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 17 юни 2016 19:59

dikanio написа:Швеция без Златко ще са по-слаби и от България. Само да се пенсионира веднъж и да ни паднат, ще си върнем за всичкото унижение от тях :mrgreen:

Човече, шведите ни мачкат от десетилетия :lol: С наше тиквеници, ако ще да излязат с цепеници пак ще паднем :? Ние май нямаме победа срещу тях. Тотални абонати сме.

http://gigascore.com/soccer/compare_tea ... weden.html

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 юни 2016 21:40

Италия ще види зор срещу първия тим, който и вкара гол. Колкото и да харесвам 4ката от Юве не вярвам да изкарат без грешка цялото първенство.
Искам.да видя Конте в ситуация, в която трябва да обръща мача.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 17 юни 2016 22:47

Red_Neck написа:Този формат с 24 отбора е трагедия!
Шведи, Украинци, Албанци, Руснаци, Исландци, Австрийци, Унгарци ... са си абсолютен пълнеж.
Островните недоразумения и те горе-долу в тази графа.

За унгарците не мисля така,имат победа и е напълно вероятно да продължат
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Euro 2016”