Може ли да се излекува рака?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Може ли да се излекува рака?

Мнениеот CTAHKO » 23 мар 2016 10:46

Captain Stottlemeyer написа:Едни от най-големите престъпления в историята на човечеството са извършени „в името на Христа”, „за защита на християнската вяра”, от християни, в това число католици и православни. Достатъчно е да посочим завладяването на Америка и избиването на местното население, колонизирането на Африка, робството, колонизирането на Азия и Австралия. Особено се „отличават” англичани, испанци, португалци, французи, холандци, белгийци, германци, руснаци. Конкретно искам да отбележа казанското клане и унищожаването на Казанското ханство от българоубиеца Иван Грозни (наречен по-късно с тъпо умиление „дядо Иван”). В по-ново време можем да споменем зверствата на французи и американци във Виетнам, на руснаци в Афганистан и още много, много примери. И един въпрос с понижена трудност: Знаем, че няколко хиляди от бойците на Ислямска държава идват от бившите съветски републики. А знаем ли за зверствата на руснаците в Чечения и Северен Кавказ, за които пише руската журналистка Анна Политковская, известна със своята критична позиция към президента Путин, която „съвсем случайно” е убита в асансьора пред апартамента, в който живее, точно на неговия рожден ден!?... :roll: Дали пък няма някаква причинно-следствена връзка между зверствата на "лошите" и зверствата на "добрите"!?... :roll: 8-)

Памперс, прочете ли заглавието на темата 8-) Нерде атентатите в Брюксел, нерде Иван Грозни, нерде Анна Политковская :? :roll: А, да не забравя и най-важния - Путин 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 23 мар 2016 10:47

Captain Stottlemeyer написа:Нощ в Брюксел. Пред фонтана с пикаещото момченце седи Абу Бакр ал Багдади и хлипа в скута на седналия до него дребен мъж:
- Да не могу я больше так, Владимир Владимирович... не выдерживаю...
- Надо, Штирлиц, надо – гали го мъжът по главата – потерпи...

2050 година.Германия. Шофьор кара с превишена скорост.Спират го полицаите и му искат документите.Поглеждат ги и единия започва да се смее :
-Ахмед, виж какво странно име. Мюлер.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 23 мар 2016 14:06

http://news.data.bg/2/bulgaria/740684/% ... 0%BD%D0%B8

Който иска може да намери още данни на същата тема. Преди време пуснах цяла тема с първият клип, но се оказа , че съм нарушил някакви правила ... явно да се споменават статистически данни не нарушение.

Това е огромният проблем не само на европа но и на западният свят като цяло. Застаряващият западен свят ако не промени начина си на живот е обречен. И вицовете пуснати по-горе скоро няма да са смешни вицове за жалост. Много хора тук се репчат и са много силни и знаещи и можещи. Пред екраните!

Имам едно семпло въпросче: Колко деца имате или планувате да имате ? И моля не излизайте с евтиното оправдание "ако имах повече пари" и т.н

Аз = 6 !

Днес , всеки иска да си гледа кефа. Само това! Но да изгради нещо, да се лиши от нещо (кефа) , да пожертва част от времето си и вместо да се прави на "кифла" и велик "батка" да отгледа поне 2 деца, това е рядко срещано. Но имаме време да даваме акъл как да оправим целият свят. Ако се налага и вселената ще оправим. Това го знаем. Промяната , приятели, започва от едно единственно място - от промяна на себе си!

Иначе, най-лекото което ще се случи скоро е европа да е разделена на 2 - християнска и арабска. Точна както е Кипър .....
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 мар 2016 14:28

Captain Stottlemeyer написа:Нощ в Брюксел. Пред фонтана с пикаещото момченце седи Абу Бакр ал Багдади и хлипа в скута на седналия до него дребен мъж:
- Да не могу я больше так, Владимир Владимирович... не выдерживаю...
- Надо, Штирлиц, надо – гали го мъжът по главата – потерпи...

Тва същият Абу ли е, дето беше в затвор на ЦРУ и беше пуснат точно преди да се роди ИСИС бе, муцка?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”