Джейми Оливър победи в съда МакДоналдс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Джейми Оливър победи в съда МакДоналдс!

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 17:36

daduradam написа:
CTAHKO написа:
daduradam написа:Прекрасно , ама в кой макдоналдс, в коя държава ? Ако поискам и аз мога да си отворя макдоналдс, дали ще имам нещо общо с американския такъв, примерно ? В Бразилия и Германия има био храни в макдоналдс, сигурно и те са вредни ?
Джейми Оливър е големец, но темата е непълна.Погрижи се да я допълниш :oops: :P

Всичко е стандартизирано! За всеки един ресторант от веригата! За франчайзинг чувал ли си 8-) Един път подпишеш ли договора, после няма мърдане. Пък после ходи разправяй на който си искаш, че в Макдоналдс можеш да продаваш каквото си искаш 8-)

Личи ти колко си " наясно "

Да 8-) Що, в Германия и Бразилия, като си поръчаш Биг Мак да не би да ти дават чийзбургер 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 мар 2016 17:41

Кашчей написа:
vg_vasilev написа:
diplomat написа:Ако редовно се храни човек от такива места като Макдоналдс, то нормално да получи заболявания - и без изследвания е ясно, че такава пържена и мазна храна е вредна. Ама няколко пъти в годината не пречи на човек да си хапва нещо такова. Но както много колеги споменаха, идеята на Станко е да провокира, а не да каже нещо смислено по този казус. И това, че Станко не е чел тази новина преди години още, не значи че има "информационно затъмнение" - просто той гледа само руските си източници, които му снасят някакви опорни точки, с които да може да се заяжда.

Иначе, Макдоналдс си запада в глобален мащаб така или иначе. КФС определено имат по-добра стратегия и предлагат по-качествени продукти от тях, а на пазара се появиха други видове вериги за бързо хранене, като Събуей, които правят съвсем различен вид бърза храна, нямаща нищо общо с мазните бургери на МакЕдоналдс. :lol:

Ти сериозно ли?

А знаеш ли, че в KFC няма истински храни а всичко е от едни големи чували с разтворими субстанции. Искаш месо - отварят чувал "Месо", слагат вода и си готов.

Как влагат кокалчетата в крилцата и кълките, или те са обезкостени? Никога не съм ял нещо от KFC и си нямам представа що за чудо се предлага там :roll:

Има си крилца, има си обезкостени парчета пиле, а има и чисти пилешки филенца.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 мар 2016 17:44

CTAHKO написа:
Огнеборец, хайде прочети си поста и после виж кой се опитва да провокира. Някакви плахи и неуспешни опити за тролене забелязвам, ама то без четене не става 8-) Колко пъти да ти го казвам 8-)

1. Какво руско виждаш в сайта: zarata.org :?: И линк съм ти оставил даже, ама теб и това те мързи да прочетеш. На мен ми прилича повече на старозагорски източник, ама щом на теб ти прилича на руски, руски да бъде ;)

2. За какво западане на Макдоналдс ми говориш, като в момента имат около 35 000 ресторанта в цял свят и продължават да отварят!!!

3. Ако говориш за България - може, ама иначе Събуей се появяват на бял свят горе-долу по едно и също време с Макдоналдс, ама са много далече като развитие. Така че и това с появата ти е пълна глупост. Абе целият ти пост е един зле скалъпен пасквил! По-добре нищо да не беше писал, отколкото да се излагаш като кифладжия.

Просто новината е стара и не виждам друга причина, за да я пуснеш като нова тема. Иначе Макдоналдс си запада и затваря ресторанти - не знам каква ти е информацията, но явно пак е остаряла.

http://metro.co.uk/2015/10/19/is-this-t ... s-5448247/

За появата на Събуей си прав, но аз имах друго предвид, а именно че по-малките вериги с по-здравословни продукти започнаха в последно време да избутват големите имена. И това не е само в България, повярвай ми. Сушито също нанесе голяма щета на международните вериги, както и другите разновидности на азиатска храна.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 17:46

diplomat написа:Има си крилца, има си обезкостени парчета пиле, а има и чисти пилешки филенца.

Майтапът настрана, ама и аз съм на мнение, че KFC имат по-качествени продукти и по-вкусен асортимент. Е, като изключим, че всико е пържено де :) Сега доколко е каествено това, което ни се предлага и ни е вкусно, това си е отделен въпрос. Но за мен са по-вкусни.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 мар 2016 17:47

Кашчей написа:
Аз съм ял веднъж, преди поне 15 години, но порцията за цената ми дойде твърде малка, като за нахранване на обяд. Няколко месеца по-късно Мак-ът се изнесе от Русе, както и Кентъкското пиле. Засега само Хепи и някой и друг китайски бълвоч, както и Аладин се мотаят тук.

Изнесли са се не защото предлагат некачествена храна , а защото немате 2 лева да се прекръстите .Нека си говорим откровено .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2016 17:47

vg_vasilev написа:А знаеш ли, че в KFC няма истински храни а всичко е от едни големи чували с разтворими субстанции. Искаш месо - отварят чувал "Месо", слагат вода и си готов.

:mrgreen:

Стига си лъгал, гнусен рубладжия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2016 17:51

ЕМИЛ написа:
Кашчей написа:
Аз съм ял веднъж, преди поне 15 години, но порцията за цената ми дойде твърде малка, като за нахранване на обяд. Няколко месеца по-късно Мак-ът се изнесе от Русе, както и Кентъкското пиле. Засега само Хепи и някой и друг китайски бълвоч, както и Аладин се мотаят тук.

Изнесли са се не защото предлагат некачествена храна , а защото немате 2 лева да се прекръстите .Нека си говорим откровено .

И затова Хепи е пълно-и през лятото, и през зимата, щото нямаме 2 лева!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 мар 2016 17:55

Кашчей написа:
ЕМИЛ написа:
Кашчей написа:

И затова Хепи е пълно-и през лятото, и през зимата, щото нямаме 2 лева!

Пълно е за да може останалите ценители да се наслаждавате на уюта и спокойствието в Пинко . ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 17:58

diplomat написа:За появата на Събуей си прав, но аз имах друго предвид, а именно че по-малките вериги с по-здравословни продукти започнаха в последно време да избутват големите имена. И това не е само в България, повярвай ми. Сушито също нанесе голяма щета на международните вериги, както и другите разновидности на азиатска храна.

Ако говорим за здравословно хранене, самото здраословно хранене автоматично изключва всякакви бургери и тем подобни лайна. За сушито, китайското и разни други азиатски кухни (не всички) съм съгласен, че са доста по-полезни или поне по-малко вредни и действително малко по малко си дърпат пазарен дял от големите и наложени вериги. Но това е като става въпрос за вериги с по-малки мащаби. Разрасне ли се веригата, независимо каква е и за каква кухня става въпрос, неизбежно е процесът да се автоматизира, почват да ги блъскат с консерванти за трайност и се почва производството на количества на конвейр. Да, вкусовите качества може да се запазват, но не и химическият състав на храната.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 17:59

ЕМИЛ написа:
Кашчей написа:

Що не ти минава през акъла, че може и да имат 2 лева, ама не искат да ги дават за полуфабрикати на безбожно скъпи цени ;)
Последна промяна от CTAHKO на 02 мар 2016 18:01, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”