Iceberg написа:guglata написа:Въобще не мисля, че е добре да сменя позицията на Йосков, като ще го пуска, а трябва да го пуска, трябва да е само като централен нападател. Няма нужда да съсипваме още един талантлив нападател. На полувремето ми се струва добре да извади Васев, Курьор на крилото и Йосков на върха на атаката.
Дразнещо е това изритване на топката, да се надяваме малко по малко да започнат да разиграват и така да изнасят.
Аз мисля, че колегите имаха точно това в предвид?! Курьор на крилото и Йосков на върха на атаката, когато изразиха мнение, че е по-добре Йосков, отколкото Васев!!? Не мисля, на някой да му е дошло на ум да го запокити на крилото, младежа! Такива ги мислят пишман треньори, като онзи пловдивски геврек (чак името му ме е гнус да напиша), които съсипаха с подобни помисли, няколко наши обещаващи млади централни нападатели!?
Естествено,че и дума не може да става за смяна на мястото на ЙОСКОВ !!!Имах пред вид на мястото на ВАСЕВ,в състава,а не на крилото!!!Този черничкия от Славия,днес има ден и доста ни измъчва!!!Малко сме паникьосани в защита,дано през второто да се осеферим!!!