Доживяхме да видим адекватна реакция на СЕМ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Доживяхме да видим адекватна реакция на СЕМ!

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 17:25

ivan56 написа:
CTAHKO написа:Уоу, нима по Нова, БТВ и останалите медии спонсорирани от мериканските грантове не канят едни и същи дебили, само че в обратна посока. На всички ни писна да гледаме агент Ивайло, агент Алберт, Каролев и пасмината от платените социологически агенции, които промиват мозъците ;) Да не би да не зомбират 8-) А къде е обратната гледна точка :?: Гого Лозанов тази сутрин каза, че това е задължително според закона и който не го спазва подлежи на санкции и сваляне от ефира 8-) Та кого са санкционирали и са свалили от ефира СЕМ, освен Волгин :?:

Станко, телевизии бол.Като не ти харесват, пускаш Алфа и там ще чуеш това което ти харесва.За омразните евреи, за шибаните американци и прочие.Но Станко, и това е поръчкова журналистика.Мисля, че имаш нещо в главата и можеш да отсееш плявата.

Въобще не става въпрос за това, какво ми харесва и какво не ми харесва и ти много добре го знаеш ;) Тук говорим за тия от СЕМ, дето се правят на много принципни и се опират на буквата на закона, а всъщност изпълняват политически поръчки 8-) Каталунеца нали ви пита, покрай събитията в Украйна, що само посланика на Украйна обикаляше студията, без да се даде право на отговор и на руския посланик 8-) Къде бяха СЕМ тогава и що не се опираха на закона ;) Така и не видях някой да даде логичен отговор на този въпрос 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 дек 2015 17:30

CTAHKO написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:Уоу, нима по Нова, БТВ и останалите медии спонсорирани от мериканските грантове не канят едни и същи дебили, само че в обратна посока. На всички ни писна да гледаме агент Ивайло, агент Алберт, Каролев и пасмината от платените социологически агенции, които промиват мозъците ;) Да не би да не зомбират А къде е обратната гледна точка :?: Гого Лозанов тази сутрин каза, че това е задължително според закона и който не го спазва подлежи на санкции и сваляне от ефира 8-) Та кого са санкционирали и са свалили от ефира СЕМ, освен Волгин :?:

Станко, телевизии бол.Като не ти харесват, пускаш Алфа и там ще чуеш това което ти харесва.За омразните евреи, за шибаните американци и прочие.Но Станко, и това е поръчкова журналистика.Мисля, че имаш нещо в главата и можеш да отсееш плявата.

Въобще не става въпрос за това, какво ми харесва и какво не ми харесва и ти много добре го знаеш ;) Тук говорим за тия от СЕМ, дето се правят на много принципни и се опират на буквата на закона, а всъщност изпълняват политически поръчки 8-) Каталунеца нали ви пита, покрай събитията в Украйна, що само посланика на Украйна обикаляше студията, без да се даде право на отговор и на руския посланик 8-) Къде бяха СЕМ тогава и що не се опираха на закона Така и не видях някой да даде логичен отговор на този въпрос 8-)

Що, дневник е проамериканско настроена медия и що блиц е проруска 8-) :lol:
Парите не миришат.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 дек 2015 17:31

ivan56 написа:
nghcvth написа:
ivan56 написа:Станко, ако ще си пишем ей така само да спамим ок.
Станко свободната журналистика, не значи поръчкова.
Тоя канеше всеки път едни същи глупаци, и едни и същи глупости всеки път.
Евем ти и свободната журналистика.Е да ходи в Алфа и да се пени там пред зомбираните.

Пич, хилядите други предавания, които също канят едни и същи глупаци и говорят едни и същи глупости защо не са спрени?

Ама съгласен съм бе пич.Що не пискаха тия същите които сега пискат, когато лятото свалиха и другото предаване "Конструкция".А?

И двете предавания ги слушах и мога да кажа, че Калин Манолов не успя да се наложи, предаването му беше скучно и както казах по рано, вероятно и заради това не успя. Докато "Деконструкция" беше добро предаване и съм против свалянето му от ефира, независимо, че не споделям доста от възгледите на водещият. Също така Волгин наистина изслушваше обаждащите се, макар и на моменти да ги иронизираше, докато Калин Манолов беше този, който прекъсваше инакомислещите. Така, че според мен не може да се казва, че е имало цензура в предаването му, поне що се отнася за слушателите.

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 22 дек 2015 17:31

diplomat написа:
Карамел Му написа:Типични представители на споменатите от мен по-горе-Станко и Дипломата.Единия комунист,другия империалист :mrgreen: .И по цял ден звънене по предавания и плюене по форумите.И защо.Защото са бедни,прости ,неуки и съответно неуспели.И айде по площадите.Едните на протест,другите на контрапротест.Пълни дебили.
Дипломат,жалкий Разколников,родителите ми са учили,имат ценз,бизнес и са си осигурили старините,не чакат на някаква тъпа пенсия.Това правя и аз!И живота ми харесва.Не гласувам,не стачкувам и не ми дреме за подобни на тебе, или за пенсиите на родителите ти! Ясно!
И вземете канализирайте усилията си да се развивате/доколкото е възможно,де/ и ,ако успеете,ще видите че живота не е само говната с които се замерате взаимно,опръсквайки и околните :!:

Ти сам ли живееш в тази държава, да те питам аз, образован господине? Нито съм беден, нито необразован и не виждам какви са тия за пореден път малоумни връзки, които правиш между това, че щом човек е недоволен от статуквото, значи той е някакъв прошляк, който търси начин да се издигне чрез нечестност или лъжа. И какво като родителите ти имат бизнес? :?: Идват някакви протежета на ДПС или ГЕРБ и им го взимат - пак ли същата песен ще пееш? :?: Или вашето семейство вече се е продало на сегашните господари и заради това толкова озлобено си защитаваш сиренцето? :?

Ти си много ограничено човече ,служещо си с клишета "господори","ДПС ще ти вземат бизнеса".И не можеш да разбереш,че може да ми вземат бизнеса,но уменията,интелекта ми никой не може.Никой!И мога да ги упражнявам навсякъде по света.И аз не харесвам някои неща и се мъча да ги оправя,но когато са във възможностите ми,а не пискам по форумите и площадите.
С твойто мислене един ден ще се огледаш,че си на шейсет,живота минал и те прегазил,а ти още хвърляш домати по парламента,като оня прошляк Босия,защото не си направил разлика между онова което можеш да промениш и другото ,което не ти е подвластно!
Айде,лека вечер.И ходи разпусни,да не свършиш като Разколников,трепейки бабички за дребни!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 дек 2015 17:37

Карамел Му написа:Ти си много ограничено човече ,служещо си с клишета "господори","ДПС ще ти вземат бизнеса".И не можеш да разбереш,че може да ми вземат бизнеса,но уменията,интелекта ми никой не може.Никой!И мога да ги упражнявам навсякъде по света.И аз не харесвам някои неща и се мъча да ги оправя,но когато са във възможностите ми,а не пискам по форумите и площадите.
С твойто мислене един ден ще се огледаш,че си на шейсет,живота минал и те прегазил,а ти още хвърляш домати по парламента,като оня прошляк Босия,защото не си направил разлика между онова което можеш да промениш и другото ,което не ти е подвластно!
Айде,лека вечер.И ходи разпусни,да не свършиш като Разколников,трепейки бабички за дребни!

Много смирени интелектуалци като теб вече плакаха. ;) Опре ли ножа до кокала, ще има да се вайкаш, ама ще е късно. Не ти го пожелавам, защото не съм изобщо такъв, за какъвто ме мислиш, но реалността е друга. Има много хора като теб с високи знания и умения, които обаче са се отказали от борбата и гледат родата да им е наред в бъдеще, без да осъзнават, че в тази среда нищо не е сигурно в дългосрочен план и всъщност бъдеще няма...

Накрая ще си намериш работа у чужбина, като много други, ще си заживееш живота там, а България лека-полека ще продължава да агонизира и да си отива от този свят. Лека вечер и на теб.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 22 дек 2015 18:09

Браво на Гого Лозанов и СЕМ, закона е равен за всички и всички са равни пред него, по същия казус, преди време беше санкциониран "десния" Дачков, а сега "левия" руски блюдолизец Волгин, мери се с един аршин, което е принципно!

Браво!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 дек 2015 18:21

Харесвах мненията анти-неолиберализма, но не и про-руските идеи.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 дек 2015 20:22

Волгин е нелош журналист, но на мен ми е скучен като цяло.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 дек 2015 20:26

Карамел Му написа:Айде,лека вечер.И ходи разпусни,да не свършиш като Разколников,трепейки бабички за дребни!

Разколников уби лихварката, но не похарчи нито стотинка от парите, които взе, но пък за сметка на това даде последните си пари на семейството на Соня, изобщо не знам като какъв пример го даваш? :roll:
Освен това брака на Дунечка и действията на Разколников, за да го предотврати, не разбирам като какъв пример даваш точно този герой на Достоевски.
Мисленето му е доста сложно, по-сложно дори от това на Кирилов от Бесове, че щом няма Бог, значи той е Бог и за да го докаже трябва да се самоубие...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 22 дек 2015 20:51

CTAHKO написа:http://www.blitz.bg/news/article/382454

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Тези до един са платени комунистически агенти! Но нефтът поевтинява и реката от московско злато към България попресъхва, да ги видим тогава какво ще правят.
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”