Закрийте Литекс и академията! Ново първенство?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Закрийте Литекс и академията! Ново първенство?

Мнениеот fen-fen » 17 дек 2015 14:16

Avanti_Ragazzi написа:Страшно ни помагат нема що, като ни вземат 5 точки! Та оня със свинското име на турски дето даде 10 милиона евро за селекция да спи вече спокойно и да си оправдае някак хвърлените на вятъра милиони евро!

Те няма как да ви ги дадат защото правилника е такъв. Или ти искаш и точки да ви подаряват. Не стига, че служебна победа вземате в мач, който губехте, че и за още точки ревеш....Относно "оня със свинското име на турски" на теб какъв ти е проблема? Счетоводител ли ще му ставаш?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 17 дек 2015 14:21

Имам въпрос - След като Стойчо Стоилов не се явява като никакъв в клуба а именно той извади отбора на Литекс и прекрати мача, как точно формулировката от наредбата трябва да се спази - "ако ръководител прекрати мача или извади футболистите" ...ми той нито е ръководител по документи нито никакъв. Кой е за наказание в случая? И кой го е допуснал до терена? Все по вече ми намирисва на постановка на Гриша Ганчев.....
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2015 14:22

Avanti_Ragazzi написа:
Кировец написа:
koisa написа:
Кировец написа:За какво да ме е срам бе? Че ЦСКА е в 9-та глуха ли? Толкоз ли си сляп и глух, та продължаваш да сравняваш политическия гръб, който е бутал и продължава да бута Левски с безхаберното затриване на ЦСКА?

ЦСКА е в 9-та глуха заради грешките на ръководството и собствениците през годините. Държавата и Левски не са виновни за затриването на ЦСКА. Сърдете се сами на себе си, защото приемахте и продължавате да приемате всякакви мутри в управата си. Другото е Гошо Атанасовски бръщолевици.

А аз никъде не съм казал, че Левски са виновни на нас, че сме в девета глуха! Аз казвам, че те днес са в борбата за титлата благодарение на КОЙ! :lol:
Ти можеш да си бръщолевиш колкото си щеш, слепецо!

Левски е в борбата за титлата не заради кой, мой или твой а заради идиота с име Домус! Дето се направи на голям футболен спец ала наш Ганьо и си изгони лятото треньора и 5, 6 титуляри. След което логично отпаднаха от Милсами но за да се направи на още по-голям "мъж" след това накупи напук на кило за милиони евро разни бразилци и мангали.

Само дето накрая се оказа, че това хич не е било толкова умно решение и фирменото му тимче се оказа с равни точки с Левски и на 5 от Литекс след 20 кръга. Нещо което той грам не е очаквал. Да обаче изведнъж нещата се промениха с извън футболно, че Литекс няма да са в А група а другите конкуренти Левски и Берое вместо първия да е с равни точки с кренвиршите, а втория на 4 точки, ще са съответно на 5 и 6 от тях! Ей така изведнъж! :lol:

Изброй собствениците и спонсорите на Левски и спираме да спорим по въпроса защо сте в А група и изведнъж станахте големите плащачи. Елементарно е, но все ви идва в малко. Не стига, че ви има там горе да се радват Гаджи-Трансферо и компания, ами малко ви идва. Обаче вие лансирате някаква си ваша версийка, много приятна за уши ви - стечение на обстоятелствата и любов към синия клуб - Тонев, Адвоката на Шишака, Бизнесмяна, които отричат досущ като Батков, че зад тях в сянка няма никой, а там са Сталийски, Пещерняци, Пеевски и ква ли не измет докопала се до голямата пица с любезното съдействие на ГЕРБ. Това са малки подробности - важното е, че Пирин са ви били и това трябва да доказва, че изброените не ви плетат мрежата и не ви дърпат от тинята.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 дек 2015 14:23

fen-fen написа:Имам въпрос - След като Стойчо Стоилов не се явява като никакъв в клуба а именно той извади отбора на Литекс и прекрати мача, как точно формулировката от наредбата трябва да се спази - "ако ръководител прекрати мача или извади футболистите" ...ми той нито е ръководител по документи нито никакъв. Кой е за наказание в случая? И кой го е допуснал до терена? Все по вече ми намирисва на постановка на Гриша Ганчев.....

То затова някакъв ръководител се изцепи, че той им бил наредил, нищо че цяла България видя кой точно ги накара да напуснат терена.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 дек 2015 14:25

Както няколко човека вече писаха, това е малоумно първенство, без футболни качества ! Тук не коментираме кой е по-добър, а кой е по-малко слаб.
Няма никакъв смисъл от така провеждащото се първенство. Повечето президенти са мастити мутри, перящи пари през клубовете и ползвайки ги за черно тото. Играчите са или безкрайно слаби или съвсем скоро ще стигнат това ниво. В Европа ни се подиграват всякакви анонимници. Национални отбор вече никой не иска да го гледа ...
Така и така сме на ниво мехленски аматьорски футбол, просто всеки клуб да махне "професионален" от името си, че е срамно.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2015 14:29

Кролик написа:Както няколко човека вече писаха, това е малоумно първенство, без футболни качества ! Тук не коментираме кой е по-добър, а кой е по-малко слаб.
Няма никакъв смисъл от така провеждащото се първенство. Повечето президенти са мастити мутри, перящи пари през клубовете и ползвайки ги за черно тото. Играчите са или безкрайно слаби или съвсем скоро ще стигнат това ниво. В Европа ни се подиграват всякакви анонимници. Национални отбор вече никой не иска да го гледа ...
Така и така сме на ниво мехленски аматьорски футбол, просто всеки клуб да махне "професионален" от името си, че е срамно.

Всичко това го каза Любо Пенев в едно интервю. Много истини каза, но на никой не му дреме - разпалвал ненужни драми. И продължиха по старо му.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 дек 2015 14:31

damyanov1963 написа:На дребните и нищожните не им остава нищо друго, освен да мразят големите и силните. Това го правят от злоба, завист и безпомощност.
Да се радваш, че някой е станал втори, вместо първи, при положение, че за тебе второто място е най-големия успех, ако изобщо някога го достигнеш, си е чиста проба шизофрения. Да натякваш на някого само неуспехите му, а да не смееш да споменеш успехите му, които за тебе са и ще си останат една химера, си е чиста проба комплексарщина.
Или другояче казано: ЗА ЛЕВСКИ ПОПУЛЯРНОСТТА, ЗА ОСТАНАЛИТЕ - ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА :!: :!: :!:
п.п.Господ си знае работата. Той може да бави, но не забравя! Вече започна да праща злобните джуджета едно по едно, там където им е мястото :idea:

Понеже смятам, че си един от най-комплексираните фенове във форума имам прост въпрос към теб - ако аз съм фен на гранда Реал Мадрид, а ти на кварталния Левски, то глупостите които си написал отнасят ли се за теб ?!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 дек 2015 14:33

Avanti_Ragazzi написа:
JohnnieWalker написа:
Avanti_Ragazzi написа:Страшно ни помагат нема що, като ни вземат 5 точки! Та оня със свинското име на турски дето даде 10 милиона евро за селекция да спи вече спокойно и да си оправдае някак хвърлените на вятъра милиони евро!

С Литекс в "А" група, нямаше да влезнете и в тройката... А за титла - май само вие си вярвате... Толкова сте слаби, че освен да биете Славия, за друго можете само да си мечтаете...

Какво ще стане няма как да знаеш ако не си да речем Господ?

В което дълбоко ме съмнява да си! Факт е, че ще ни вземат 5 точки и с това ще се оправдае защо така накрая на сезона разни кафута, мафута и тем подобни дето струваха по 3 милиона евро, са на равни точки с отбор за който играят Мики Орачев, Краев и Ради Цонев!

Ей това е факт, а не теория на вероятностите!

Орачев е бездарник, ама Краев е с потенциал много над този на който и да е "кренвирш". Спор няма ;) Просто ти казвам, че има и друга гледна точка ;) Цоневите са супер сърцати играчи !

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 17 дек 2015 14:35

Nuke написа:
fen-fen написа:Имам въпрос - След като Стойчо Стоилов не се явява като никакъв в клуба а именно той извади отбора на Литекс и прекрати мача, как точно формулировката от наредбата трябва да се спази - "ако ръководител прекрати мача или извади футболистите" ...ми той нито е ръководител по документи нито никакъв. Кой е за наказание в случая? И кой го е допуснал до терена? Все по вече ми намирисва на постановка на Гриша Ганчев.....

То затова някакъв ръководител се изцепи, че той им бил наредил, нищо че цяла България видя кой точно ги накара да напуснат терена.

Ахм някой им бил наредил....и кой е той? Няма име и не става ясно!....Постановка брате....жива постановка на микренския лилипут, и е от ясно по ясно. Жалко, че с оня рижавия тъпанар правят футболистите и феновете на маймуни. Жалко и за Люпко Петрович....Според мен цялата история трябва да започне от: - Кой допусна Стоилов на терена!?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 дек 2015 14:39

fen-fen написа:
Nuke написа:

Ахм някой им бил наредил....и кой е той? Няма име и не става ясно!....Постановка брате....жива постановка на микренския лилипут, и е от ясно по ясно. Жалко, че с оня рижавия тъпанар правят футболистите и феновете на маймуни. Жалко и за Люпко Петрович....Според мен цялата история трябва да започне от: - Кой допусна Стоилов на терена!?

Трифон Попов пое вината, обаче след като видя накъде отиват нещата. Първо Стойчо Стоилов обясняваше защо ги е извадил, без да споменава името на Попов.

Върни се в “Литекс”