Avanti_Ragazzi написа:Кировец написа:koisa написа:Кировец написа:За какво да ме е срам бе? Че ЦСКА е в 9-та глуха ли? Толкоз ли си сляп и глух, та продължаваш да сравняваш политическия гръб, който е бутал и продължава да бута Левски с безхаберното затриване на ЦСКА?
ЦСКА е в 9-та глуха заради грешките на ръководството и собствениците през годините. Държавата и Левски не са виновни за затриването на ЦСКА. Сърдете се сами на себе си, защото приемахте и продължавате да приемате всякакви мутри в управата си. Другото е Гошо Атанасовски бръщолевици.
А аз никъде не съм казал, че Левски са виновни на нас, че сме в девета глуха! Аз казвам, че те днес са в борбата за титлата благодарение на КОЙ!
Ти можеш да си бръщолевиш колкото си щеш, слепецо!
Левски е в борбата за титлата не заради кой, мой или твой а заради идиота с име Домус! Дето се направи на голям футболен спец ала наш Ганьо и си изгони лятото треньора и 5, 6 титуляри. След което логично отпаднаха от Милсами но за да се направи на още по-голям "мъж" след това накупи напук на кило за милиони евро разни бразилци и мангали.
Само дето накрая се оказа, че това хич не е било толкова умно решение и фирменото му тимче се оказа с равни точки с Левски и на 5 от Литекс след 20 кръга. Нещо което той грам не е очаквал. Да обаче изведнъж нещата се промениха с извън футболно, че Литекс няма да са в А група а другите конкуренти Левски и Берое вместо първия да е с равни точки с кренвиршите, а втория на 4 точки, ще са съответно на 5 и 6 от тях! Ей така изведнъж!

Изброй собствениците и спонсорите на Левски и спираме да спорим по въпроса защо сте в А група и изведнъж станахте големите плащачи. Елементарно е, но все ви идва в малко. Не стига, че ви има там горе да се радват Гаджи-Трансферо и компания, ами малко ви идва. Обаче вие лансирате някаква си ваша версийка, много приятна за уши ви - стечение на обстоятелствата и любов към синия клуб - Тонев, Адвоката на Шишака, Бизнесмяна, които отричат досущ като Батков, че зад тях в сянка няма никой, а там са Сталийски, Пещерняци, Пеевски и ква ли не измет докопала се до голямата пица с любезното съдействие на ГЕРБ. Това са малки подробности - важното е, че Пирин са ви били и това трябва да доказва, че изброените не ви плетат мрежата и не ви дърпат от тинята.