Животът ми е поп-фолк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Животът ми е поп-фолк

Мнениеот diplomat » 10 ное 2015 20:05

язе написа:Жанрът замира в България. Сега, сигурно има много повече метъл банди от едно време. Е да, качеството на музиката е по- слабо, но има какво да се чуе! Цялата педерастия е, че негрите превзеха музикалния бизнес и музикалните компании нехаят за рокмузиката, и тя се развива съвсем самостоятелно. Което е уникално, щото няма друг жанр, който да може без медийна подкрепа и покровителството на музикалните компании. И в средата на 90 те разправяха, как рока е умрял и бъдещето е грънджа... хаха! Рока никога няма да умре! В момента банди като Найтуиш събират по 80 000 на концерт в Германия и Бразилия. Кой ги лансира? Никой- сами се лансират. Е нема ги чуеш по радиото, ма в нета е пълно.

Стига с тия негри, да не са те изнасилвали чернилки като си бил малък? :?: Точно белите якички преебаха музиката в световен мащаб, превръщайки я само и единствено в машина за пари.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2015 20:33

diplomat написа: Точно белите якички преебаха музиката в световен мащаб, превръщайки я само и единствено в машина за пари.

Тук съм съгласен. Но добрата музика си пробива и без да я лансират. Потресен съм как съвременният поп всяка година произвежда все по-добри средства против запек. Няма такава дрисня. И това нещо да го слушаш, че и пари да даваш за билет и за диск? Заеби.
Ми то диското от 80-те, Лондон бойс и Сиси Кеч са с три класи над тая бълвоч.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 ное 2015 21:14

Ето това разбирам да взаимстваш текстове и аранжимент!

https://m.youtube.com/#/playlist?list=P ... 5JP18NHeve
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Животът ми е поп-фолк

Мнениеот Drunken_Master » 10 ное 2015 22:22

антидот против чалгоотрова...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3KButwAwlYM&index=3&list=FLk5dwKnHJrlg0W9LxFgxS8Q[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2015 22:26

Drunken_Master написа:антидот против чалгоотрова...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3KButwAwlYM&index=3&list=FLk5dwKnHJrlg0W9LxFgxS8Q[/youtube]

Братле, признавам те отвсякъде! Много силни тракове!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 11 ное 2015 18:56

diplomat написа:
язе написа:Жанрът замира в България. Сега, сигурно има много повече метъл банди от едно време. Е да, качеството на музиката е по- слабо, но има какво да се чуе! Цялата педерастия е, че негрите превзеха музикалния бизнес и музикалните компании нехаят за рокмузиката, и тя се развива съвсем самостоятелно. Което е уникално, щото няма друг жанр, който да може без медийна подкрепа и покровителството на музикалните компании. И в средата на 90 те разправяха, как рока е умрял и бъдещето е грънджа... хаха! Рока никога няма да умре! В момента банди като Найтуиш събират по 80 000 на концерт в Германия и Бразилия. Кой ги лансира? Никой- сами се лансират. Е нема ги чуеш по радиото, ма в нета е пълно.

Стига с тия негри, да не са те изнасилвали чернилки като си бил малък? :?: Точно белите якички преебаха музиката в световен мащаб, превръщайки я само и единствено в машина за пари.

Бе верно белите якички, ама всичко що се лансира от медии и компании е все негърска бълвоч. Което не значи, че е само рап. Ар енд Би и тем подобни лиготии... дори и белите изпълнители, правят негърска музика.
А диското от 70 те и 80 те, просто ги удря в земята днешните поп звезди. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 11 ное 2015 23:17

Извратен ли съм - не знам, но предпочитам това

Изображение

Изображение

пред това

Изображение

Изображение

По-добре да се е*беш, отколкото да се бодеш.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 ное 2015 06:48

pomiqr270 написа:Извратен ли съм - не знам, но предпочитам това

Изображение

Изображение

пред това

Изображение

Изображение

По-добре да се е*беш, отколкото да се бодеш.

Но като слезеш на земята...предпочиташ дясната си ръка.
Липсата на алтернатива е гадно нещо !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

VVP

Мнениеот VVP » 12 ное 2015 10:23

По-просташка музика от чалгата няма. Най-хубава и най-мелодична музика е руската. В руската музика има много стойностни песни като Катюша , Свещенная война , Нам нужна одна победа, Олег Газманов и Алла Пугачова имат много стойностни песни!

Върни се в “Свободна зона”