[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wNU73T4NSuw[/youtube]
Але але оооооооооооооооооооооооооооо само Локо алеееееееееееее с цялото си сърце аз обичаааааааааааааам теееееееееее!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
KOKO_1912 написа:Пловдив1926 написа:BLaNCo_NeGrO написа:А бе ние си драскаме тука, ама дано да стане едно стабилно дерби-с две красиви хореографии, пирото ще е на ниво, имайки предвид часа на мача... общо взето всичко ще си дойде на място след няколко дни, въпроса е да се забавляваме!
Време е да се нормализират нещата, няма мутрички олигарси да наливат държавни пари в канарбахче, имаме президент, има пари, има играчи. Да видим. Дано си напълним стадиона, няма причина да не стане така. Иначе подготовката за мача е страшно натегната на тия джихадисти няма да им се вярва
Успокой се малко защото имаше едно дерби където топ ултраси по твои писания щяха да ни излежават а бяха влачени като парцал!На 17 си вземи безалкохолната бира и пуканките и гледай от дивана какво става!Относно мача мисля че противникът е фаворит поради причината че в дербитата играят винаги на 100%.Не казвам че ние играем симулативно но без значение кои футболисти защитават цветовете ни имам чувството че не разбират какво значи дербито .Изключение прави победата ни с 0:2 там футболистите на Ботев играха както играят тези на противникът всеки мач помежду ни.
Демба_Ба написа:Сите Левскари сме за Локото срещу Коматево.3:0 за Локо ПД,и лос Папагалос у Б група! КАЗАХ!
organel написа:ЗА ДА СТЕ ПОВЕЧЕ КАТО ПОСЕТИТЕЛИ ......ПОКАНЕТЕ ВАШИТЕ МНОГОБРОЙНИ ФЕНОВЕ ОТ СТОЛИПИНОВО И ШЕКЕРА И НАПЪЛНЕТЕ ТРИБУНА СПОРТ ПОНЕ ВЕДНЪЖ .......ОТ СЕГА ТРЕНИРАЙТЕ /наведени глави след мача/....1:3
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост