Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?
Няма по-голяма глупост от това да се сравняват футболисти от различни времена. Това е като да сравняваш Марадона с Меси или Пеле с Роналдо (Феномена)... Няма как да стане. Стоичков и Гунди са били гениални футболисти за времето си. За едни по-велик е Стоичков, а за други Гунди. А велик футболист може да си по-много начини и без да си печелил златна топка. И Джерард не е печелил ВЛ, златна топка и световно за разлика от много други забравени от всички футболисти, но е легенда на Ливърпул, Англия и въобще световния футбол и то не само с футболните си качества, но и като човек. При Стоичков футболните качества са безспорни, но чисто човешките... е там е доста зле. Всеки да си определя сам за себе си, кой е по-велик без да го натрапва на останалите.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
damyanov1963 написа:dindan написа:Captain Stottlemeyer написа:dindan написа:Не знам какъв е бил Гунди щот не съм му съвременник,но на Стоичков му се радвах,и ако ми кажеш какво повече е спечелил Гунди от Стоичков ще те пшризная.Имам в предвид футболните им успехи
Повече от това, което Стоичков спечели с ЦСКА, подчертавам умишлено с ЦСКА, не с БарЦИлона...Иначе има разлика между "велик" и "успял", но е сложно за обяснение, пък и едва ли ще ме разбереш.
И като не знаеш какъв е бил Гунди, вземи и прочети нещо за него.
![]()
П.П. Не че е толкова важно, но думичката "предвид" се пише без предлог (учи се във втори клас)...
П.П.П. Аз сядам да гледам мача по Нова Спорт. Лека нощ.
Виж какво пич,футболните успехи се гледат в цялата кариера,ако Стоичков беше останал да играе 20 г. в ЦСКА вероятно щеше да е друго,ама не е стоял и е успял за разлиак от прехваления Гунди който Пената е спирал без проблем и съм чел и гледал за него много и рабрах,че не е първия футболист вкарал на Уембли
Ясно е, че за вас Стоичков е най-големият, както за нас Гунди. Не е почтенно да се подиграваш на Гунди, че не е постигнал това, което Стоичков, първо защото Гунди нямаше възможност да играе в чужбина, а го искаха най-големите отбори в Света по това време - Бенфика, Интер и Милан и второ, което е най-важното - Стоичков на 28 г. стана №1 едно в Европа, защото го пуснаха да играе в Барселона, а Гунди на 28 г. загина, защото не го пуснаха да играе в чужбина. Аз приключвам спора, защото няма смисъл, все едно да обясняваш на майката, че от детето и има по-хубаво.
Лека нощ!
Стоичков има златна обувка за реализирани 38 гола в едно първенство с ЦСКА. Какво повече от това има Гунди? Нямам нищо против вашата легенда, но Гунди е един книжен тигър, превъзнасян заради ранната си смърт. Бил е добър играч, но по-това време е имало и по-добри от него. Вие нямате други легенди и сте се хванали само за Гунди и толкова го превъзнасяте, че чак е смешно.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!
""Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?"Въпросчето на темата е?Отговора е?Какво да започваме спорове за разни други качества,разни други не БГ играчи...Истината е една/ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЧЕ НЕ СЪМ ФЕН НА ЦСКА/ПО ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ ОТ ИЦО НЯМА И НЯМА ДА ИМА!!!А какъв бил този или онзи...айде,нЕма нужда както се изразявате по шопско.Че и Гатузо забъркаха,че и Джерард...Говори се в темата за поо велик БГ играч от Стоичков,не за италиански или английски такъв.От нашата камбанария се вижда този исполин само.Пуснете една тема за Гунди.ако няма разбира се/и попитайте моя милост какво мисли за него/гледал съм го на живо и имам какво да кажа/и ще чуете само хубави неща/макар че има и някои черни петънца по него/но в общи линии е нещо голямо и той.Но човек,който не е постигнал нищичко нито с БГ,нито с Левски извън нея,не може да бъде сравнявам,дори не трябва да бъде поставян в едно изречение със ИЦО,говорейки за поо успял и велик играч.Лека ви нощ и дано /ама надали/се появи нещо поне толкова гениално като него поне още веднъж докато сме живи.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
THE G.A.M.E написа:Ама "вие", верно ли измервате всичко с успехи ?
Че то един куп немски, италиански и испански куфари, са с повече успехи от Ицо, к'во, по-добри футболисти ли са ??
Ами един Гатузо, по-известен като Дърводелеца, има Световна титла с Италия, има и КЕШ, по-добър ли е от Стоичков ?
Не може един куп от старите цесекари, които са играли срещу, и с Гунди в Национала, да твърдят, че е най-великият БГ футболист за всички времена, а тука фенчета застават срещу мненията на хора, играли с, и срещу Аспарухов.
И то да не говорим само за цесекарите... Г. Аспарухов е всепризнат от хората, които са му съвременници.
А Стоичков има противниците сред съвременниците, дори и сред цесекарите.
Алооооу, осъзнайте се бре.
Я ти се осъзнай,кой знае на колко годинки си хлапак
Вероятно и Стоичков не си гледал на живо
Стоичков си е велик и такъв ще си остане
а Гунди е бил добър футболист без никакви успехи
айде лака нощ на хейтърите
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Кога ли ще имаме по велик футболист от Стойчков!
petarivanov1985 написа:Когато се научиш да пишеш грамотно, т.е. никога!
+T.5
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Върни се в “Кошче за отпадъци”