Червен акционер със седем въпроса към БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

OT18
Контакти:

Re: Червен акционер със седем въпроса към БФС

Мнениеот OT18 » 12 сеп 2015 16:35

peliforewer написа:
Rivaldo10 написа:Аз пък имам само един въпрос към "червения" акционер! Кога ще си платите дълговете? :?

Не знам защо се правиш на гламав,никога не е ставало въпрос да не се плаща на държавата,проблема е с десетките агенти и футболисти които искат да си оправят живота само заради това че са минали през съблекалнята на ЦСКА или са играли по 1-2мача.Нормално е новия собственик да отказва да плаща за безобразията на старите собственици,не можеш и друго да разбереш,само с една година загуба на време,като почне от А обл.група, ЦСКА може да си оправи финансовите въпроси и всички ,държава,футболисти и агенти да пият една студена вода.Но това което виждам е желанието на ръководството на ЦСКА да се разберат с държавата и БФС и да се редуцира дълга,защото това е единствения начин някой да получи някакви пари от ЦСКА.Толкова фирми,дори банки фалират и граждани и държава губят милиарди лева,но вие сте се вторачили в ЦСКА,направи една справка как Тити закри автентичния БКЛевски и основа нов,кой ще върне дълговете на стария или това е друга бира.

Какво значи, че ЦСКА искали да се разберат с държавата. ЦСКА е едно обикновено АД и като такова законите в страната важат както за него така и за всички останали АД-та в страната.
Аз сега като имам данъчни задължения и отделно кредит към банка,може ли да се разбера с държавата да ми смени самоличността при положение, че си платя данъците.
Дългът се редуцира с извънсъдебни споразумения,ако не ясно си е записано в закона как се процедира при фалит на АД.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 сеп 2015 17:12

favaca8888 написа:
icko65 написа:
Заклет Левскар написа:Много правилни въпроси. В общи линии - защо за едни може, а за други не може, нали така?

Да добавя и още един - осми въпрос:

8. Как БФС ще коментира факта, че новото дружество ПФК Локомотив Сф 1929 можа да започне на чисто от най-ниското ниво на футбола в България, а новото дружество ФК ЦСКА не и иска това, а иска на чисто от по-високо ниво?

Сакън!Недей че сега ще писнат че няма такова ново дружество.Локомотив е един! :P Справка:Парци.

Греда!Справка: Фавак :)

То е написано от човека, а ти не четеш :o :shock: :lol: Говориме за дружество, а клубът си е един и същ ;)
При нас закона е спазен !
Гигов да си връща дълговете, защото той е Човекът натрупал ги !
И Прасев да връща парите на НАП за които е подписал ДОГОВОР за това !

А Локо(Сф) се влива в основалото ГО през 1929г. спротнО дружествО Оск Локомотив и запазва цялата си история,традиции,титли и купи на България и почва на чисто.

Така трябваше да стане и с ЦСКА.А те имат бая хора за вкарване в затвора и се знае ясно и конкретно кой е натрупал дълговете и кой
трябва да ги плати.А именно св.св. Александър Томов и Титан ! Кратко , точно и ясно !

САМО ЛОКО !

Колегата беше изчерпателен:"дрън дрън дрън".ЛокоСф още никъде не се влял.Създаде се нов клуб ЛокомотивСофия1929/София/.Вече 5-ма ти го казват.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 сеп 2015 17:39

Интересни въпроси! ЦСКА никога няма да палти дълговете на Томов и ТИТАн! Тези дългове се водят на дружеството, но те са натрупани от хора и от тях трябва да се търси отговорност! Аз съм против ЦСКА да плаща! Не трябва и една стотинка да се плати, докато прокуратурата не си свърши работата и не вкара в затвора всички замесени във фалита на ЦСКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2015 17:42

HardWork написа:Интересни въпроси! ЦСКА никога няма да палти дълговете на Томов и ТИТАн! Тези дългове се водят на дружеството, но те са натрупани от хора и от тях трябва да се търси отговорност! Аз съм против ЦСКА да плаща! Не трябва и една стотинка да се плати, докато прокуратурата не си свърши работата и не вкара в затвора всички замесени във фалита на ЦСКА!

Казваш, ако след две години изберем друго правителство, то не трябва да изплаща заемите, теглени от това, а това не трябва да плаща заемите, теглени от предходното :roll: Голяма икономическа логика вадите гордите армейци!

ПП- Въпросният акционер е пропуснал да пита и как ЦСКА си картотекира играчите за настоящата ССГ :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 12 сеп 2015 17:46

HardWork написа:Интересни въпроси! ЦСКА никога няма да палти дълговете на Томов и ТИТАн! Тези дългове се водят на дружеството, но те са натрупани от хора и от тях трябва да се търси отговорност! Аз съм против ЦСКА да плаща! Не трябва и една стотинка да се плати, докато прокуратурата не си свърши работата и не вкара в затвора всички замесени във фалита на ЦСКА!

ПФК подписва с теб примерно за две години, на втората седмица треньора решава че не го кефиш и ти прекратяват договора. Само че си има правила и се дължи неустойка. Кого ще съдиш? Треньора? Президента? УС? На тях отговорност може да им иска само собственика - той ако реши може да работи на загуба, докато свърши парите - негова си работа.
Така че плащайте, или затваряйте сергията. Егати нахалството - да не се плащало!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 сеп 2015 17:52

Точно!
Към НАП може и да се платят задълженията и е редно да се платят, но към останалите - мениджъри, играчи водени на килограм и освобождавани срещу безумни неустойки целящи източване на клуба - нито стотинка. Това са криминални сделки и е редно да бъдат разследвани, както и да се търси отговорност и да бъдат гърчени до изнемога всички свързани с управлението на ТИТАН, както разбира се и този/тези/ които "връчиха" ЦСКА на пернишките изроди!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

На линия
Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 12 сеп 2015 17:59

Подкрепям ! +++

Изображение за БФС !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 12 сеп 2015 18:01

russia написа:

Точно!
Към НАП може и да се платят задълженията и е редно да се платят, но към останалите - мениджъри, играчи водени на килограм и освобождавани срещу безумни неустойки целящи източване на клуба - нито стотинка. Това са криминални сделки и е редно да бъдат разследвани, както и да се търси отговорност и да бъдат гърчени до изнемога всички свързани с управлението на ТИТАН, както разбира се и този/тези/ които "връчиха" ЦСКА на пернишките изроди!

Абе вие или изтрещяхте напълно, или сте тотално неграмотни... Вземете прочетете Търговския закон най-после. Продавам ти къща - има си плюсове и минуси - на хубаво място е, ама има два счупени прозореца, тече й покрива и има още 2 години ипотека. Щом сме се разбрали за цената - точка - купуваш я с пасивите и активите. Някъв сульо сте го купили от някъде и сте го изгонили - ОК, може да е анонимник, може да е всякакъв, но ние сме в ЕС и тук си има закони - човека си има договор. Според вашата логика треньора ли трябва да бъде съден от играча за неустойката? Щом договора му е с ПФК - значи ПФК му дължи пари, не треньора (или президента, или портиера). Така че - плащате, или не ПФК, а АФК - завинаги (или до пролетта, когато най-вероятно ЦСКА ще бъде закрита)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 сеп 2015 18:07

Маноле, не ми чети избирателно и да отговаряш с някакви общи приказки, ами вникни в написаното. Иде реч да се търси отговорност от хората виновни за това състояние на ЦСКА. Сигурен съм, че при една графологична експертиза, много документи ще излязат фалшифицирани и с невярно съдържание. ;)
Последна промяна от russia на 12 сеп 2015 18:13, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 сеп 2015 18:08

manoll написа:
russia написа:

Точно!

Абе вие или изтрещяхте напълно, или сте тотално неграмотни... Вземете прочетете Търговския закон най-после. Продавам ти къща - има си плюсове и минуси - на хубаво място е, ама има два счупени прозореца, тече й покрива и има още 2 години ипотека. Щом сме се разбрали за цената - точка - купуваш я с пасивите и активите. Някъв сульо сте го купили от някъде и сте го изгонили - ОК, може да е анонимник, може да е всякакъв, но ние сме в ЕС и тук си има закони - човека си има договор. Според вашата логика треньора ли трябва да бъде съден от играча за неустойката? Щом договора му е с ПФК - значи ПФК му дължи пари, не треньора (или президента, или портиера). Така че - плащате, или не ПФК, а АФК - завинаги (или до пролетта, когато най-вероятно ЦСКА ще бъде закрита)

Значи ако аз сключвам договори чрез моята фирма и да ги нарушавам, вината не е моя а на фирмата?? Закона е смешен и не ефективен! Ако закона дава право на някой да завлича хора с пари, и после да е чист а вината да носи юридическото лице, значи цялата система е тотално сбъркана!

Върни се в “ЦСКА”