BlackNBlue написа:aleksandrov77 написа:Черишев няма място в Ливърпул! Ще му съсипят кариерата там!
Андре Вилаш Боаш да действа още от сега и да го вземем в Зенит, при нас със сигурност ще се реализира като футболист!
И ще ни подсили нападението!
Друг футболист, който съм си набелязал да си върнем е Павел Погребняк - централен нападател, който също ще ни подсили нападението!
Друг футболист , който също е препоръчително да привлечем е Вячеслав Караваев, който е защотник от Яблонец , младежки национал на Русия и ще подсили защитата ни!
Не, че нещо, ама Погребняк се върна в Динамо Москва.А на Зенит им трябва по-скоро Кокорин.
Последен ден на трансферния прозорец !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Последен ден на трансферния прозорец !
- BlackNBlue
- Контакти:
Нова среща в 22:30 относно трансфера на Едер в Интер. Вземем ли го, стават 4 нови попълнения за един ден.
- aleksandrov77
BlackNBlue написа:aleksandrov77 написа:Черишев няма място в Ливърпул! Ще му съсипят кариерата там!
Андре Вилаш Боаш да действа още от сега и да го вземем в Зенит, при нас със сигурност ще се реализира като футболист!
И ще ни подсили нападението!
Друг футболист, който съм си набелязал да си върнем е Павел Погребняк - централен нападател, който също ще ни подсили нападението!
Друг футболист , който също е препоръчително да привлечем е Вячеслав Караваев, който е защотник от Яблонец , младежки национал на Русия и ще подсили защитата ни!
Не, че нещо, ама Погребняк се върна в Динамо Москва.А на Зенит им трябва по-скоро Кокорин.
Жалко! Погребняк ми е любимец, как погреба Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед през 2008г.!
Но пак по-добре за него в Динамо Москва, отколкото в Англия!
А Кокорин определено би ни свършил добра работа!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
Берба ще избере Англия на 100% съм сигурен!
@ Нека още 1-2 години да играе и да се връща да ни оправи футбола, че с тая Перука няма бъдеще!
@ Нека още 1-2 години да играе и да се връща да ни оправи футбола, че с тая Перука няма бъдеще!
Янузай в Дортмунд - перфектно!
Момчето заслужава да играе редовно и ...... малко по-далеч от ЛВГ
Момчето заслужава да играе редовно и ...... малко по-далеч от ЛВГ
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Teo написа:Берба ще избере Англия на 100% съм сигурен!
Той ще избере, ама те него няма да го изберат
Леевски, оле
boabbb написа:Teo написа:Берба ще избере Англия на 100% съм сигурен!
Той ще избере, ама те него няма да го изберат![]()
На 34 с ебати изискванията - нема да стане
Близо до нас ще играе някъде
Берба ще избере западен отбор.. в най-лошия случай Италия! Изобщо не вервам да играе на балканите за които и да е отбор!
@ Предстои да видим кой ще излезе прав
@ За мен лично може още 1-2 години да играе и след това да окачва футболните обувки с един бенефис!
Аз залагам на Турция или околностите
Борнемут взеха Глен Мъри - баце Мите няма да ходи там
Сампдория не продадоха Едер, а и се опариха с Ето 'О вече пенсиониран ...
Леевски, оле
Баце Мите твърдо е решил да изпада в Чемпиъншип

Леевски, оле