КироВарна написа:Готвача написа:КироВарна написа:Sole написа:Тези левскарчета от "Гонг§Диема" явно получиха някакво умопомрачение след "Бургаската вечер", че продължават да изливат синята си мъка с абсурди, смешни коментари и въпроси![]()
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ana-341875
Аз отдавна нито ги слушам,нито ги чета тези от "Гонг"!!!Да търсиш засада за автогол,при положение,че топката даже не стига да ЖИВКО ПЕТКОВ е поредния идиотизъм,на софийската поръчкова журналистика!!!После се чудят,че ги наричат олигофрени!!!
Ако си гледал мача на Берое с Ботев,помниш ли колко пъти журналиста спомена нередовният /авто/гол на Морето и отмененият "чист" такъв за Монтана?И то при положение,че НИКОЙ от щаба на Монтана не спомена поне едно от двете положения?Иначе нали се сещате какъв рев щеше да има,ако имаше нещо НЕРЕДОВНО?
Българската спортна журналистика съществува само за да убеждава населението,че родния футбол започва и завършва с армията и милицията!!!Тебе те няма в България и сигурно не си забелязал,каква кампания върви с цел да се кандърдиса общественото мнение,че към мач от В група,с участието на ЦСКА,има по голям интерес отколкото към мачовете в А група!!!И всичко това защото едно аматьорско отборче от трета глуха дивизия иска да продава телевизионни права за мачовете си!!!В разрез с всички правила по света и у нас!!!Както обикновено става в БЪЛГАРИЯ,някой ако иска да е над другите,той не се опитва да се развива и да ги изпревари,а да задържи и забави конкуренцията.....пречейки с всички сили и средства!!!Преди им пречеше Г.Ганчев и го плюеха,където се появи!!!Сега той е софиянец и има медиен комфорт и журналистически чадър!!!Оплюваният на деня е К.Домусчиев,защото не ги пуска до титлата,за която смятат че са абонирани!!!Оплюват се и играчите на Лудогорец,начело с Моци и Вл.Стоянов!!!Същото става и с ЧЕРНО МОРЕ !!!Една надежда имаха горките,да близнат от медеца....и ние ги спряхме!!!Така,че ответната реакция е очаквана и нормална!!!Разбирам Iceberg,в желанието му да сме толерантни.....и вервайте ми,много се старая!!!Но те именно на толерантност и мълчание разчитат!!!Затова ВАРНА им е трън очите!!!Защото не им мълчим!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА !!!
В момента толерантността се превърна в толерастия.С тази толерантност наложена от щатите и ЕС всякаква паплач ни се качи на главите.Тук /ЮК/като измине финансовата година и получаваме от ревенюто едни диаграмки,за да разберем къде точно ни отиват паричките.По памет,че не ми се рови сега,над 70% отиват за бенефити на разни мързеланковци.А вие ревете че храните цигани.Тук какво хранене пада,не е истина.Почнаха да се усещат и сега се опитват да ги спрат на Кале,но онези хлебарки нападат като на война,защото им отнемат ПРАВАТА!!!??? да живеят като нормални хора.Разбирай-на гърба на "ненормалните" като мен и жена ми.Сега по темата за "толерантността" и футбола.Това означава да се оставят разни капути да правят каквото си искат,докато в бели държави като Германия,такива отборчета са отдавна в миманса,а у нас ги крепят точно с каквото могат.Никой няма право да протестира против богопомазаните,когато ги наказват се чудиш да се смееш ли,или да плачеш.Държат ги с милиони задължения към НАП в А група,а други ги "фалират" за смешни суми.Затова беше и моето сравнение с "малцинствата".Защото нашите "грандове" се държат точно като малцинства,впити като кърлежи в кожата на НОРМАЛНОТО и смучещи колкото могат.Това сякаш стана за СПАМ темата,ако иска някой да го прехвърли там.