Съвсем се отклонихме от темата,ама това с дрибъла на Орачев взе да "пресолява супата"!!!
Минал 2 пъти край Станчев и кво???Понеже Станчев е някакъв Киелини ли,Кафу ли,Иванович ли...Супержелезобетонния десен защитник на 21-ви век???
Че той през Станчев ако не може да мине-да си сменя професията.Голям подвиг,голямо чудо...Направо някакъв Гаринча сме имали в отбора без да разберем.
И за да отговоря на колегата,дето много ги бил гледал младежите-точно от едни други колеги във форума,които СЪЩО са гледали мачовете на юношите съм чувал,че и Орачев,и Ил.Димитров са въздух под налягане.
Аз говоря за това,което виждам при мъжете.То не че от Димитров сме видяли кой знае какво,де...
Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/
blue avalanche написа:Съвсем се отклонихме от темата,ама това с дрибъла на Орачев взе да "пресолява супата"!!!
Минал 2 пъти край Станчев и кво???Понеже Станчев е някакъв Киелини ли,Кафу ли,Иванович ли...Супержелезобетонния десен защитник на 21-ви век???
Че той през Станчев ако не може да мине-да си сменя професията.Голям подвиг,голямо чудо...Направо някакъв Гаринча сме имали в отбора без да разберем.
И за да отговоря на колегата,дето много ги бил гледал младежите-точно от едни други колеги във форума,които СЪЩО са гледали мачовете на юношите съм чувал,че и Орачев,и Ил.Димитров са въздух под налягане.
Аз говоря за това,което виждам при мъжете.То не че от Димитров сме видяли кой знае какво,де...
Илийката Димитров може и да е въздух под налягане, но Мики има много качества. Друг въпрос е, че понякога си "гълта езика", но това ще отмине. Супер талант е това момче.
Само Левски!
Според медиите има голям шанс нападателите ни най-сетне да получат служебни карти (компетентната комисият на УЕФА се събира тези дни) и така вероятността най-сетне да видим черната перла в атака е доста голяма. Прогнозирам победа с 2-0, гарниран с хубава игра и много бира преди и след мача на Герена. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Докъде я докарахме...
Сработено или не- общинското отборче на Монтана идва на Герена, а мачът със сигурност е поне двоен...

Сработено или не- общинското отборче на Монтана идва на Герена, а мачът със сигурност е поне двоен...

-
Бием... И после, онези - с приказките тип "Монтана е 1-2 класи над Левски"... Ще започнат:
- "Кмета на Монтана е левскар" !
- "Феро Спасов е левскар" !
- "Половината играчи на Монтана са левскари" !
- "Луната е светила кофти над "Герена"
- "Реферите дали 2 тъча на Левски, а спсетили 1 на Гостите"
Въобще, от сега да си знаем при наша победа - "Левски е толкова слаб, че без външна помощ или полягване, не може да бие и Бацова Ма'ла".
- "Кмета на Монтана е левскар" !
- "Феро Спасов е левскар" !
- "Половината играчи на Монтана са левскари" !
- "Луната е светила кофти над "Герена"
- "Реферите дали 2 тъча на Левски, а спсетили 1 на Гостите"
Въобще, от сега да си знаем при наша победа - "Левски е толкова слаб, че без външна помощ или полягване, не може да бие и Бацова Ма'ла".
THE G.A.M.E написа:Ни в клин, ни в ръкав.![]()
Що го пльоцна това нещо тука ?
Комплекси, нещо ?
Мислиш ли, че точно в тая тема на някой му пука за мач от "В" група ?
Еуфория брат ми, просто си се радвам! А и темата е прекалено скучна, за да я коментирам ...
Успех срещу Ферарио, ще ви е нужен! Аз подкрепям Левски тази година в А група, защото вие сте втория най - голям отбор след нас! Стискам палци Стоев да успее да наложи още някой младеж и на голям трансфер, от това има нужда родния футбол!
HardWork написа: Елитът е там където сме ние
То ние това откога го разправяме... И не само ние

HardWork написа:Еуфория брат ми, просто си се радвам! А и темата е прекалено скучна, за да я коментирам ...
Успех срещу Ферарио, ще ви е нужен! Аз подкрепям Левски тази година в А група, защото вие сте втория най - голям отбор след нас! Стискам палци Стоев да успее да наложи още някой младеж и на голям трансфер, от това има нужда родния футбол!
Ако еуфорията ви стига за 7000 души в първи мач насред София без телевизионно предаване- не е чак толкова за хвалба работата.

А ако си избираш отбора по успехите- Джуджето от Микре най-вероятно скоро ще те направи левскарче.

- Синьо сърце
- Контакти:
Тежко домакинство срещу може би най-добре играещият в момента отбор. И пак ще сме без треньора си на пейката. Надявам се най-сетне да играем с нападател, което да освободи Махмудов от бремето и той да си заиграе на мястото.
Не съм съгласен с критиките към Орачев, след като гледахме всякакви маймуни и палячувци е редно да дадем по-голям картбланш на собствените си юноши. Момчетата дори надхвърлят очакванията, да се плюе по тях е несериозно и глупаво.
Не съм съгласен с критиките към Орачев, след като гледахме всякакви маймуни и палячувци е редно да дадем по-голям картбланш на собствените си юноши. Момчетата дори надхвърлят очакванията, да се плюе по тях е несериозно и глупаво.
Всеки наш мач е троен на този етап. Няма нужда да се самозабравяме след първата ни победа. Реалността е такава, че след години бездарно и крадливо управление сме далеч от това да изискваме всеки мач победа. Можем само да се надявам да ги постигаме. Аз лично ще гледам класирането след като изиграем по два мача с всички отбори. Нека идем повече хора на стадиона, а малките каквото направят този сезон. Много важно е да изградим група от футболисти, към които да се добавят единици, а не стотици футболисти.