Много важна победа, имахме нужда да вдигнем самочувствието, трябваше да вкараме минимум три гола, дано в другия кръг влязат. Но ако продължаваме така с картоните след няколко кръга ще имаме нов отбор.
Отсъствието на Бурабия няма да се усети толкова много, не мисля че е толкова полезен колкото го изкарвате, а за изпросени картони споредмен трябва да им налагат глоби от клуба.
Славия - Черно море/3 кръг/02.08.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Славия - Черно море/3 кръг/02.08.2015/18:30ч/
Ей много нерви изхабих тука! Голяма мъка 

Такъв луд мач скоро не бях гледал! Добре, че поне взехме в крайна сметка победата. А иначе, на тези трябваше да им сложим поне 5-6.. Не знам колко точно пропуска 100 процентови направихме, но към 7-8 май бяха 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Това си беше някъв..абсолютно неадекватен мач...с неадекватни съдии...неадекватни отигравания...добре че поне резултата е добър за нас..
И да..отбора бие...тъп капацитет, с безбройни имена на комплексирано старче..

Честита първа победа в първенството моряци!
Единствено тролчето инженера и подобните му се пука от яд в момента.Бесен съм на Стенио в този мач,можеше да реши мача много рано,а изигра ситуацията много безотговорно и си го доигравахме спокойно мача.Определено си бяхме по добрия отбор.Съдиите супер неадакватни при някой ситуации.
Очаквам следващия мач пак да ни зарадват със победа.
Единствено тролчето инженера и подобните му се пука от яд в момента.Бесен съм на Стенио в този мач,можеше да реши мача много рано,а изигра ситуацията много безотговорно и си го доигравахме спокойно мача.Определено си бяхме по добрия отбор.Съдиите супер неадакватни при някой ситуации.
Очаквам следващия мач пак да ни зарадват със победа.

Единственото хубаво е победата ни. Като изключа всичките ни абсурдни пропуски, Славия ги смазахме.
Изобщо не съм доволен честно казано, въпреки че бихме ...бяхме страшно добри и тотално доминирахме ...и вместо да бием 7:0 ...се мъчим накрая да не ни изравнят с някой рикушет ...много надменно пропускаме положенията си и това много ме издразни! Свърши си работата, поведи 3:0 ...тогава ми изпускай и играй с тренировъчно темпо! И другото тотално дразнещо .....страшно малоумни картони!!! Ако имахме по-голям точков актив щях да съм доволен славия да изравнят накрая, за да им дойде акъла в главата на нашите ...да играят по-сериозно и отговорно, въпреки че си личи кой е много по-добрия отбор!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JpGMIQUNKiI[/youtube]
Наистина луд мач! Чак толкова пропуски не знам дали съм гледал! И такъв неадекватен съдия скоро не съм гледал. В края на краищата,важно е,че взехме трите точки! Дано тези пропуски влязат срещу Левски! И много моля капацитетът Мишо,(когото познавам от много години по друг повод) да не използва името ми в негова защита! Мишо,спри се,вече наистина ставаш смешен! Поогледай се малко...,изкуфя ли? Аз те познавам като умен човек,но тук пишеш глупост след глупост,направо си за Господари на ефира! Повече няма да те коментирам,както и не съм го правил досега,но след като написа името ми в твоя защита,просто бях длъжен да напиша и моето мнение.Под достойнството ми е да се занимавам с простотии!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА,МОРЯЦИ! ДА СЕ ГОТВИ Левски!

ЧЕСТИТА ПОБЕДА,МОРЯЦИ! ДА СЕ ГОТВИ Левски!

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
И за вас това беше футбол?Не искам да коментирам, толкова много нерви на мач отдавна не съм хабил. Хубаво гледайте Георги Божилов, дето го подарихме на държавния отбор.