Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3:1)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- diablorojo
- Контакти:
Re: Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 21.07, 18:00ч
2-1
Последна промяна от diablorojo на 21 юли 2015 21:00, променено общо 2 пъти.
[center]
[/center]

BRF написа:Vura написа:BRF написа:Vura написа:0:4 - Вура, Марселиньо, Лукоки и Сисиньо.
Нямаш ли поне леееееееееко желание,българин да се разпише в мача?
Не! Колкото по-малко българи на терена, толкова по-напред върви Лудогорец в ЕКТ! Доказвано многократно през годините.
То едното няма общо с другото,защото въпреки твоето нежелание,се налага и българи да играят за Лц!
За да не засегна модераторите ,ще го кажа така-Чудя си защо ли нямаш желание примерно Мишо Александров да вкара гол,след като ще се наложи да играе!?Например турците биха предпочели голмайстор да им е Хакан Шакур,а не Дидие Дрогба!При тебе няма желание голмайстор да е Мишо,значи приемаш българите за чужденци!Ако въпросния Шакур играеше в Лц,дали би го приел за чужденец,лично ти
?
Другия вариант е да си момиче,което желае да си ДОКОСНЕ до величието на тези чернокожи футбалери!?
Шакур? За 2PAC ли говорим? Нещо не ти е ясна мисълта. Какво да се очаква от едно....varken.

bobo_13 написа:inivanov написа:bobo_13 написа:Не съм чул Лц да натякват за каузи. Това, че някои псевдофенове и антиЛц го повтарят постоянно се превърна в мит. Отделно и журналистите раздухват такива фрази и ето на.....
Чуй![]()
Петричев: Участието на "Лудогорец" в евротурнирите е национална кауза
http://vbox7.com/play:81b656322e
Не казва такова нещо.
Петричев" Участието на Лц в евротурнирите се превърна КАТО национална кауза", а не В НАЦИОНАЛНА КАУЗА. Има голяма разлика. И ти може да си като Ален Делон, ама не съвсем.
След това Петричев благодари на всички фенове на други отбори, които ще подкрепят Лц.
И от едно неправилно изтълкувано изречение, журналистите раздухаха и насадиха изкуствено омраза към Лц.
Лудогорец не е национална кауза. Как да е,журналистите са работници, а ние манипулирани пионки(природа и начин на живот)! Лудогорец е просто Български отбор, който представлява България в ЕКТ.
Много са криви тези Милсами, напомнят ми на едни други криваци Тампере. Дано резултата не е същият какъвто беше за нас - унижение !!!
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО
Vura написа:0:4 - Вура, Марселиньо, Лукоки и Сисиньо.
Хайде градски по лекинко.....щото последните двама с нищо не показаха, че могат да вкарват голове.....Гледай по реалистично на нещата защото с подобни изхвърляния ставаме смешни.....

Надявам се да продължим все пак.....При евентуална загуба във вторник ще ми се наложи доста цветущо да поздравя треньора

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Очаквам голов Х - 1:1
Този резултат, лично мен, много ме устройва 

Леевски, оле

Салами продължават след 1-1 .
Ще хапвам и пийвам , пък каквото стане .
Лично аз не вярвам да продължим
Лично аз не вярвам да продължим

От пресконференцията ясно се подразбира, че Милсами много добре сме ви проучили и са готови за този мач.

Успех на Лудогорец 

ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!