Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aleksandrov77 написа:nghcvth написа:Без да съм русофил, само искам да ви питам- ако Русия не бе дошла да се бори със "законната османска власт" сега в коя държава щяхме да се намираме? То бива, бива, ама тъпотиите на някои минават всякакви граници. Препоръчвам ви да четете агента от ДС Иво Инжев, който няма друга занимание, освен на плюва Русия.
Ако не беше ни ОСВОБОДИЛА Русия от 500 годишно Османско рообство, сега щяхме да носим турски имена и да пишем на турски в този форум!
Аз лично съм благодарен на Русия , че ни помогна в много важен момент , дано и сега ни освободи от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС!
Nuke написа:Само че на финала идва руската армия и помага за освобождението. Нека си представим, че в момента е 1800 година и Русия не съществува. Как ли би се развило нашето робство?
Левски не е доживял освобождението, така че няма как да предполагаме какво е щял да каже или мисли. То по принцип е доста надменно да слагаме думи в устите на героите ни, които те не са изрекли.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта