Гонзо като футболист му се радвахме много и той ни радваше - Но като ръководител не става и не става и той самия го знае отлично затова ако има малко достойнство трябва сам да се от тегли !
Левски не е училище за който и да е ...... оценките са видни за всички нас и повтаряме всяка година и почваме от първи клас .......
Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)
Аз не съм от Тръста. Аз съм от Галопа.
Гонзо е Левскар. Кратко, ясно и точно.
Гонзо е Левскар. Кратко, ясно и точно.
Гонзо допусна много грешки, всяка от които достатъчно достойна за неговото уволнение. А на "Левски" в момента му трябват специалисти професионалисти. Прословутите "големи левскари" имат едно място и то е синята седалка, а не директорския стол.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
- Контакти:
Samo s zhelanie i liubov ne stava neobhodimi sa i umenia kakvito Ivanov ochevidno ne pritezhava.Horata za Levski sa Stoilov i Sirakov.
Кирилицата къде е ?
Кирилицата къде е ?
Е добре....кои трябва да застане начело на този пост.Явно Тръста не може да вземе никакво решение....кои ли са те за да сменят някои щом питат из форумите.Поне да има няколко идеи около които да се обединят феновете.
Вълчан написа:Е добре....кои трябва да застане начело на този пост.Явно Тръста не може да вземе никакво решение....кои ли са те за да сменят някои щом питат из форумите.Поне да има няколко идеи около които да се обединят феновете.
Никой никого не сменя, разберете го най-сетне! Тръстът е член на УС и като такъв може да предлага каквото си иска, оттам насетне всички членове гласуват.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Когато един балон се надуе повече отколкото трябва то той започва се издига и... се пука. Но така, че повече от него нищо не става. Това ще стане и с опитите на група хора със заблудени последователи да направят легенда от един приличен за българските стандарти бивш футболист. Силен физически ,ще го потвърди дори Ибрахима Гей (който е учил френски знае как се произнася Ibrahima Gueye), безкрайно амбициозен, левскар, но за съжаление само толкова. Отиде веднъж в бяла държава с истински футбол, след три мача го разкриха и с това кариерата му на играч с европейска визия безславно приключи. Като ръководител не желая да го коментирам защото опитите за сравнение с други директори, също левскари, са жалки. Професионалната кариера и успехите на Наско, Борето и Ицо като футболисти са друго измерение. Когато във визитката си имаш бронзов медал от световно първенство, играл си и си живял с години в Испания или Германия и най- вече не си умствено ограничен, опита за сравнение е нелеп. Първият имаше времето на т. н. Гонзо и Левски ни радваше с игри в ЛЕ и ШЛ. Ако който и да е от вторите двама имаше гонзовото време и комфорт, сега щяхме да пеем друга песен. Впрочем, като започнем новия сезон с петима нападатели и без централни защитници ще се досетите за какво иде реч. Само Левски!
Не съм член на тръста но съм един от за съжаление малкото (нямаше и една трибуна хора) направили дарение за любимия клуб. Ако това ми дава право на глас то гласа ми е "ЗА", защото си има орган, който решава и назначава, и защото Гонзо какъвто и да е, носи Левски в сърцето си, а не в портмонето !
Гласувам и за Ст.Стоев и вярвам, че с течение на времето той че бъде новия Шпайдел !
Гласувам и за Ст.Стоев и вярвам, че с течение на времето той че бъде новия Шпайдел !
TristaNNN написа:Вълчан написа:Е добре....кои трябва да застане начело на този пост.Явно Тръста не може да вземе никакво решение....кои ли са те за да сменят някои щом питат из форумите.Поне да има няколко идеи около които да се обединят феновете.
Никой никого не сменя, разберете го най-сетне! Тръстът е член на УС и като такъв може да предлага каквото си иска, оттам насетне всички членове гласуват.
Е да ама пускате мухата тука....все пак е Левскарски форум и някои неща се чуват и по нагоре.Как би го приел Гонзо като има запитване дали да бъде махнат и то точно от хора които трябва във момента да правят други неща различни от това да бъде предложено за гласуване изгонването му от членовете.Ако и със тези футболисти и треньор не се получат работите----океи предложете го за гласуване.
- Kris_men2000
Какво става? Тръста още ли не е поискал оставката на ония тъпир Гонзо? Хайде бе хора не се мислете а действайте,че колкото повече се бавите, толкова повече зулуму ще направи Гонзо на ЛЕВСКИ.Моля ви изхвърлете този боклук извън и надалеч от ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.