BRF написа:maztiff написа:Ако сте фен на ЦСКА - смятате, че ще падне, ако сте от друг отбор- смятате, че няма да спадне интереса. Т.е. само лични мнения и нулев обективизъм. Понеже и аз не съм 100% обективен, ще си изкажа личното мнение. Интереса отначало ще спадне, но в течение на сезона отново ще се покачи и почти ще се изравни с миналогодишния. И супер смешно ми става, как се обяснявате в интернет на непознати, че видите ли от утре спирате да гледате диема, а после същите хора цял сезон ще коментирате цирка наречен А група
Смятам се за доста обективен!Както казах имам и приятели от други отбори,които не са в А група и въобще не им дреме какво се случва!Аз се чувствам по същия начин!
Е то всеки се смята за обективен. Ако трябва да сме обективни ще спадне, но не толкова, че да притесни някой, бил той собственик на телевизия или шеф в БФС. И без това интересът е на санитарния минимум. Смешно малко хора и до сега се интересуваха от мачовете, а сега като не сте в А група не мисля, че повече от 1/3 ще спрат да следят шампионата, а това прави около 2-3000 души. Намалението няма как да е много голямо, поради самият факт, че тези които и сега гледаха ЦСКА си бяха чиста пробра идеалисти, които до последно се надяваха, че нещо ще се случи хубаво с тоя отбор, но не би. Факт е, че масата която можеше да даде такова намаление на феновете отдавна не е на стадиона. Само виж с какви капацитети са стадионите в големите градове и колко са запълнени по време на мачовете. Другото нещо, което ме кара да мисля, че няма да има кой знае какъв отлив е, че 80% се пребоядисха преди още да умрял истинският отбор. Първо станаха оранжеви, после железничари после какви ли не, но да не задълбаваме. Важното е, че все още истинският отбор е жив и има някой, който ще се опита да го извади от батака. Важното е, че онзи ЦСКА с титлите и купите и успехите още не е умрял. Надявам се, че ще си извадиш пак артикулите на любимия отбор, защото той все още е жив!