Бижутера написа:Тук съм съгласен,Мъри е много посредствен треньор и големия му късмет му изгради с Левски някакво име, което той от ден на ден руши с пълна сила...
Пет пари не давам дали ти си съгласен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:Тук съм съгласен,Мъри е много посредствен треньор и големия му късмет му изгради с Левски някакво име, което той от ден на ден руши с пълна сила...
Бижутера написа:Написано по такъв начин, няма да го накараш никога да напише нещо,намали злобата, по-здравословно е
naikcar написа:Г-н. Русев,аз съм ваш фен от години,казвам се Венцислав Христов и съм от Левски.Изгледах мача с интерес и бях неприятно изненадан след мача от футболисти и ръководството на любимия ми футболен клуб Левски.
Г-н.Русев изкам через Вас да задам няколко въпроса към Г-н.Т Батков.
1.Колко мача на европейско ниво са изиграли гранда-Левски тази есен
2.Ще се съгласи ли че съдийте сфириха по правилата
3.Приема ли поведението на Г Иванов на пистата и след това по канал 3.Така ли е поведението на треньорите в Европа
4.Защо Левски с тази касапница срещу Литекс ще ги търпи някой в Европа
5.Г-н Батков сложете си ръката на сърцето и се дистанцирайте от отзивите след мача. А ВЗЕМЕТЕ ДИСЦИПЛИНАТА И РЕДА В КЛУБА В ВАШИ РЪЦЕ.....А ЗА ОТБОРА АМАН ОТ ЛИГЛЮВЦИ...ИМАХА ЕДИН МАЧ ДА ИЗИГРАЯТ ДЕРБИ И СЕ ИЗЛОЖИХА . Това е Томе с уважение В. Христов
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта