Съдия-изпълнител изнася техниката на TV7 и News 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съдия-изпълнител изнася техниката на TV7 и News 7
Ха-ха... Ама, сериозно ли има хора, които си мислят, че целият този "панаир", както се изрази премиера Слънце, има нещо общо с кредита на телевизията към КТБ!? Ми като са толкова загрижени от фонда, що не съберат така и останалите милиони кредити раздавани на останалите медии? Или те не са такива големи непослушници като Тв7!? Честно казано, въобще не ми дреме за въпросната медия, нито какви са ги вършели, но беше видно и от самолет, че основната задача на кифлата с цайсите беше да дръпне шалтера, вместо описа на някакви си камерки... И като видяха, че работата няма да я бъде, седяха и се ослушваха като гърмяни зайци, докато получат последващи инструкции по телефона.
warhead написа:Няма такава смешна държава като нашата!
Кратко и ясно, това е самата истина ! Едно дебело прасе, една престъпна група и малко бели якички ЕБАВАТ майката на цялата държава. Ако искате ме банвайте , ако искате каквото искате правете, ваше право. Мен ми писна от тази смотана държава, нервите ми са опътнати до краен предел. Не за ТВ7, а за начина на действие на тази шайка "богопомазани" дето са над законите, над народа, над държавата. Тук е момента да благодаря на Баце че пусна метрото, дано час по скоро хвана метрото за летището. Дано съм жив да видя, как цигани работят и плащат данъци, как турци и дс агенти ни управляват и след 50 години. То не беше крадене на банки, то не бяха чудеса, сега посягат на ТВ, 21 век е "другари", сверете часовниците. А къде е народа , питам аз ?
v.r.s. написа:fcb_bg написа:Кво го хвалиш Борисов? Що никой не го пита как с една негова заповед се увеличава доходът от спряна контрабанда за нула време, а даже и си позволява да дава и конкретни цифри от спряна такава за определен период в бъдеще време? За това трябва да знаеш колко и какво минава нелегално.
Абе пич, в тази държава дали се случва нещо лошо, за което да не е виновен Бойко?
Не зная каква е причината за този твой комплекс към него, но не се ли усещаш, че започваш да ставаш за смях с коментарите си.
При теб важи правилото, каквото и да направи и каже "Баце", няма как да не е негативно и да не се намерят недостатъци.
Колкото до контрабандата, нормално е да се знае какво и колко минава нелегално и сега какво, ако успеят да съберат милиард и половина от спряната контрабанда, отново ли ще лошо?
Спрете се вече с тези опорни точки и негативизъм.
Ами не за всичко е виновен Магнолий, ама "любовта" ми към него не е некак си незаслужена. Още от предния му мандат.
Викаш нормално е да се знае размера на контрабандата?

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
На това дередже сме, защото сте толкова прости и се ловите на всякакви подхвърляници, по който и канал да са дошли те до вас, а каналите станаха много, радио, тв, интернет нон стоп. Същата случка би се получила с всеки един от нас ако не си изплаща задълженията, ЧСИ пристъпи към реализация на обезпечението, а ние откажем. ЧСИ има право да извика полиция и заедно с нейна помощ да си изплъни задълженията. Какво намесвате държавата и политиците в частни дела не мога да разбера ? Почетете малко, информирайте се, преди да плюете държава и тн. Аман от неинформирани хора плюещи наляво надясно и обвиняващи всички, но не и себе си за сегашното си положение!!!
- Captain Stottlemeyer
Сметките трябва да се плащат. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
Captain Stottlemeyer написа:Сметките трябва да се плащат.
Иначе ти пращат 100 ушеви.
Не съм чел темата, но съм сигурен, че Бойко Борисов, пак е обвинен за злодей на векът, а свободата на словото е брутално изнасилена и то казано от ТВ 7, които при протестите през 2013 год. бяха "обективни" и "свободни" .
Бареков даде фира, гнусната му телевизия също, остана и Алфа и Болен да заминат в небитието и всичко става тип-топ
За ДПС не смея да мечтая, защото знам, че е невъзможно.
Бареков даде фира, гнусната му телевизия също, остана и Алфа и Болен да заминат в небитието и всичко става тип-топ

dunavfc написа:Не съм чел темата, но съм сигурен, че Бойко Борисов, пак е обвинен за злодей на векът, а свободата на словото е брутално изнасилена и то казано от ТВ 7, които при протестите през 2013 год. бяха "обективни" и "свободни" .
Бареков даде фира, гнусната му телевизия също, остана и Алфа и Болен да заминат в небитието и всичко става тип-топЗа ДПС не смея да мечтая, защото знам, че е невъзможно.
Ми не не е злодей, ама е в играта. Па що рече, че полицаите са "действали по най-тъпия, груб и брутален начин" само той си знае. Аз лично полицейско насилие не видях, беха кат в небрано лозе.
Важното е тая медия да "духа супата", както би казал Чичовото. 

Лудата банда написа:Captain Stottlemeyer написа:Сметките трябва да се плащат.
Иначе ти пращат 100 ушеви.
И една някаква си никаква насадена на пачи яйца зам.пом. юристка. Която "има нареждания", "така ми казаха", следва наръчник по телефона и се срамува от камерите.
Сори, сървъра не падна, и на мен ми е кеф, че единствената телевизия в България освен "Алфа" която рови говната около Украйна и покзва и другата страна и задава шибани неевроатлантически въпроси ОЩЕ излъчва!