Американски танкове и военна техника в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Американски танкове и военна техника в България

Мнениеот viali69 » 30 мар 2015 16:14

Днешните управляващи са най-големите престъпници от всички, които досега са били на власт !
Колкото и да крадяха другите, поне във война не ни вкараха, а още по-малко във война с братска Русия.
Точно това са на път да направят БОСТАН !
Какво прави тази тежка верижна техника у нас ?
Какво търсят американците у нас ?!
КОЙ натика България в агресивния антиправославен и антиславянски алианс НАТО ?!?
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 мар 2015 16:21

viali69 написа:Днешните управляващи са най-големите престъпници от всички, които досега са били на власт !
Колкото и да крадяха другите, поне във война не ни вкараха, а още по-малко във война с братска Русия.
КОЙ натика България в агресивния антиправославен и антиславянски алианс НАТО ?!?

САЩ и техните подлоги от Еврогейския Съюз!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 16:25

Как какво прави тук, част от източния фронт на НАТО сме. Чел съм ,че преди 70г. на източния фронт било много кофти. Турците отказаха тази роля, ние се бутнахме даже по-големи ястреби и от поляците да станем.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 30 мар 2015 16:28

viali69 написа:Днешните управляващи са най-големите престъпници от всички, които досега са били на власт !

ето го и другия ненормалник... Аз пич, аз вкарах България в НАТО. Винаги съм искал да сме там, и винаги съм гласувал за тези, които се гледали натам.

какъв антиславянски съюз е НАТО, след като там е гордата Полша? Това е сигурно най-славянската страна на света, дала на човечеството рицарството, дала толкова бележити учени, воини, държавници, даже папа... Те са тези, които спасяват Европа пред портите на Виена, и техния крал загива при Варна 1444 в безкористен (!) опит да ни помогне. И разбира се - мразят в червата руските варвари, от които са патили толкова пъти.
и какво те интересува дали НАТО е антиправославен съюз, след като ние не сме православни? На хартия - да, но народа не вярва и не ходи на църква - факт, така че какъв ти е проблема?

а с американците правим съвместни учения, защото ако вежливите човечета цъфнат в Приморско, трябва по примера на ген. Колев - "да изметем миризливия казашки ботуш" от родината ни

И като си праснал снимка на президент на чужда държава, защо си пропуснал нашия президент, безродник такъв?

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 30 мар 2015 16:29

aleksandrov77 написа:

САЩ и техните подлоги от Еврогейския Съюз!

Пич, в момента ми гостуват приятели руснаци. При това свързани с руската армия по един или друг начин хора ...
Нещата са много сериозни ! Русия възприема ученията на НАТО в Източна Европа като пряка заплаха за националната и сигурност.
Разбирате ли какво означава това ?!
Русия е най-голямата ядрена сила в света !
Кому е нужно да изостряме отношенията си с руснаците ? Винаги или почти винаги сме се разбирали с тях. Един произход, една азбука, обща история, една религия ...
Трябва да си пълен идиот вместо да използваш максимално това да го превръщаш във вреда за себе си.
Защото повярвай - руснаците няма да простят на никого, когато става въпрос за "Защита на Отечеството" !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 мар 2015 16:29

manoll написа:

Александров, успокой топките малко, ще се задавиш :) Кой е тръгнал да те преследва, да ти слага чипове, какво са ти взели САЩ на теб, бедняко, пералнята ли, ютията ли..? на кой му пука за теб и за глупостите ти...
Казах ти каква лична свобода имам, ти пак ме питаш - ок, ще ти кажа пак - мога да работя каквото искам, да пътувам където искам, да си влагам парите където искам, да гласувам за когото искам, да се кандидатирам за каквото искам, да говоря каквото искам, и да съдя всеки, който според мен ми нарушава правата. При комунизма ако живееш примерно в Русе, а искаш да работиш в Плевен - не може мой човек, освен ако не се ожениш там. Това е робство, това е да си крепостен. Иди и си удари главата в стената, барем размърдаш нещо вътре

Какъв евтин ток те гони... В момента плащам средно 35 лв ток - и какво, да направя революция, че да го намалят на 25 ли? Колко сте елементарни... Имало хляб за народа... Имаше два вида хляб (България и Добруджа), сега има 200 - кво правим? Били сме добре със СССР? айде бе... то хубаво, ама СССР фалира и се разпадна - кво правим, като вече няма СССР и евтините му суровини, добити с робски труд? Може би да се подмазваме на Русия, която ни дава най-скъпата газ в Европа?
И да не забравя, какво стана с колониалното робство, дето досаждаш на всички с него? Ще има ли дефиниция, или ще се извиниш на форума за безцелната си дандания?

Може да е имало два хляба, но за сметка на това бяха качествени и народът можеше да си ги позволи , а сега има 100 вида хляб , но за сметка на това некачествени и внос отвън!
Можеш да работиш каквото искаш, но за сметка на това с ниска заплата , можеш да се кандидатираш където иска, но за сметка на това народът не може да си го позволи!
Колкото до колониалното робство ето и пример - Орешарски реши да строи Южен Поток- проект полезен за България - дойдоха трима американски сенатори и ни наредиха да се спре проекта, нови избори и Орешарски веднага подви опашка и изпълни нарежданията им и веднага си назначиха още по-послушния слуга Бойко Борисов!
Сега в момента тече усилен процес на дебългаризация , циганизация и ислямизация на България!
По-скоро ти си поразмърдай малко мозъка!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 30 мар 2015 16:29

Клякаме много лошо на американците и хич не е добре ...

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 мар 2015 16:32

viali69 написа:
Пич, в момента ми гостуват приятели руснаци. При това свързани с руската армия по един или друг начин хора ...
Нещата са много сериозни ! Русия възприема ученията на НАТО в Източна Европа като пряка заплаха за националната и сигурност.
Разбирате ли какво означава това ?!
Русия е най-голямата ядрена сила в света !
Кому е нужно да изостряме отношенията си с руснаците ? Винаги или почти винаги сме се разбирали с тях. Един произход, една азбука, обща история, една религия ...
Трябва да си пълен идиот вместо да използваш максимално това да го превръщаш във вреда за себе си.
Защото повярвай - руснаците няма да простят на никого, когато става въпрос за "Защита на Отечеството" !

Разбирам го идеално! Колониалните администратори ни вкарват във война с братска Русия, а това не е шега работа! :!:
Ако от България бъде изстреляна ракета , после следва ответен удар! :!:
Май вървим към Трета Световна Война! :(
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 мар 2015 16:38

anihilator написа:
runnersa написа:
anihilator написа:Малко е техниката още трябва , и изобщо кой какво го бърка наши съюзници какви учения правят с нас и каква техника вкарва.Ако не сте наясно ученията се плащат от нато ако не са те нашите професионалисти ще видят учения през крив макарон :!:

Верно ли а Хамериканците колко плащат за 4 те бази в БГ :?:
Аз ще ти подскажа 0 долара, евро, лева или квото там си решиш 8-)

Това незнам предполагам и ти но си драскаш ;) Писах , че ученията се плащат от тях :!:

Ха ха окей еми поинтересувай се... Без коментар повече!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 16:40

manoll написа: Аз пич, аз вкарах България в НАТО. Винаги съм искал да сме там, и винаги съм гласувал за тези, които се гледали натам.

И какви ползи видяхме от този съюз?
Ти може да си вкарал само овцете в кошарата както адаша ти в "Козият рог" , други имаха думата дали да влезнем или не. Даже не отговаряхме на критериите, ама на добро място сме за определени цели.

Никой не влиза в НАТО без благословията на Вашингтон, това е обществена тайна. Даже и да си Монката Паси, прописал във форума.
Последна промяна от fcb_bg на 30 мар 2015 16:48, променено общо 2 пъти.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”