Пазарувате ли от Lafka?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пазарувате ли от Lafka?
ЕМИЛ написа:Цецо Чука написа:Разбира се!
Откъде другаде човек би могъл да си купи домати,краставици, лук и чорбаджийски чушки в 10,30 вечерта?
Магазинъ 345
А свински пържоли,бамя и течност за чистачки продават ли в тея магазини, че аз и тва си пазарувам от Лафка предимно...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
-
- Контакти:
Аз обикновено си купувам от Лафка рахат-локум и турска баклава 
............понякога и коч сърма...

............понякога и коч сърма...
Последна промяна от Луд Гидия 123 на 21 мар 2015 15:24, променено общо 1 път.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Хубава и акуратна дискусия се получава а темата набира скорост.Кой ако не ние червените кхмери може да го направи това
Който го може си го може
Факт.Большое спосибо ребята че и вие допринесохте темата да е осторожна.
Факт. 

sandi74 написа:Хубава и акуратна дискусия се получава а темата набира скорост.Кой ако не ние червените кхмери може да го направи товаКойто го може си го може
Факт.
Санди74 е институция.

Цецо Чука написа:ЕМИЛ написа:Цецо Чука написа:Разбира се!
Откъде другаде човек би могъл да си купи домати,краставици, лук и чорбаджийски чушки в 10,30 вечерта?
Магазинъ 345
А свински пържоли,бамя и течност за чистачки продават ли в тея магазини, че аз и тва си пазарувам от Лафка предимно...
Продават чай от лайкучкаи лютеница ”Хорце” .
Лично аз пазарувам от където и, когато си пожелая. Едва ли някой форумен анонимник може да ми държи сметка на мен и на моите пари. 

Никога
- Синьо сърце
- Контакти:
Не.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
sandi74 написа:Хубава и акуратна дискусия се получава а темата набира скорост.Кой ако не ние червените кхмери може да го направи товаКойто го може си го може
Факт.
Дискусията по тази животрептуща тема на съвремието беше несъмнено наложителна и съвършено незаобиколима, факт!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш