Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Мнениеот malchev » 19 фев 2015 15:23

CTAHKO написа:
malchev написа:
ivan56 написа:
malchev написа:Не съм съгласен.. всички пари трябва да отиват в Лудогорец.. те са единствените, гледани.. тях по цял свят ги гледат, за другите - нищо!!!

Аз да ви питам, колко хора, които не са от Пловдив и СА фенове на Ботев и Локо познавате?? А на Берое, които не са от СЗ??
Защото аз не съм от София и съм 3то поколение Левскар. Извинявайте, но покрай мен всички са фенове на Левски или ЦСКА. Тези хора пътуват за някой мачове, но най-вече гледат по телевизията. Не гледат Славия - Хасково, гледат Левски или ЦСКА срещу който и да е. Това е истината. Всичко останало са пълни глупости!
Има много отбори в България с големи и вярни публики. Има 2 отбора в България с публика и фенове във всеки един град, всеки знае кои са те.

Ами подкрепяй си местният отбор бе,що трябва да си от Левски или от ЦСКА.Ето това е разликата с Англия,Германия,Испания итн.И да вие не сте нито Барселона или Реал сами да си продавате правата.

Ох, това най-го обичам.. първо, от къде знаеш дали има местен отбор от където съм и колко го подкрепям?
Второ, казах че съм 3то поколение левскар. Не заради трофеи, а защото дядо ми, лека му пръст подкрепяше този отбор. По какви причини, няма да обяснявам, но не заради трофеи, повярвай :)

И отново ви питам.. защото никой не отговаря. Колко фенове на Локото и Ботев познавате от Каспичан примерно? Или от Котел? Не ви питам за морал и кой отбор АЗ трябва да подкрепям. Питам ви средно статистическия дядо Ставри от с. Варвара на кой отбор е най-вероятно да симпатизира: Левски, ЦСКА или Марек?

Ами аз лично в Хасково познавам 3-ма от Ботев, 2-ма от Славия и 2-ма от Локо Сф. Със сигурност има още доста фенове и на други отбори. Така че грешно е да се твърди, че само Левски и ЦСКА имат фенове из страната 8-)

Отново си ги гласите както си знаете. А КОЛКО познати твои от Хасково са за ЦСКА и Левски? Само не ми казвай 2ма/3ма :mrgreen:

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 19 фев 2015 15:24

Батков се усети. Тъпото е, че ако някой от ЦСКА го беше казал, сега щяхме да четем оди за защита на статуквото. Не мога да разбера феновете на по-малките отбори. Един обяснява как 500 хил. не са пари. Ами като не са, за какво сте се запънали за тях? Друг дава акъл, как от влизане в групите се изкарвали по 5 млн. , ами добре бе, направете си отбор и влезте, било то Локо Пд, Черно море и т.н., какво ви спира, та давате акъл на грандовете. Трети обяснява как за домус ага 1 млн. лева не са пари, ами добре като не са пари, да ги даде на останалите отбори и той да кара само на другите приходи, примерно от билети, те си пълнят арената на всяко домакинство, съм забелязал аз ;) .
Тук битката е много по-малко за пари и много повече за принципи. Защото следващите 3 години може и да са 5-600 000 лв на сезон, ама ако Нова успее с този канал, след 3 години ще са 2-3 млн. И да, парите трябва да се разпределят на принципа на класирането и гледаемостта, а не на комунизма. Ако един отбор събира 500 човека публика и 1 000 зрители пред телевизора, то тогава кому е нужно този отбор да развива професионална дейност? Защото аз гледам всеки мач на моя отбор, ако не на живо, то поне на ТВ, а мач между Славия и Марек не може да ми привлече вниманието, ако ще да се съревновава с Дженоа-Парма например. Така че ние живеем в условия на пазарна икономика и този който произвежда продукт /добър или лош няма значение/, който събира 5 000 на стадиона и 50 000 пред ТВ екрана ще взима. Този който не може и 1000 човека общо да събере, ако ще и десеткратен шампион да става, той от тв пари не трябва да получава, защото става шампион заради една шепа хора. Защото преди евромачовете на Лудогорец в Гонг се обаждаха хора от Лудогорието /Омуртаг и т.н./, които Томислав питаше какво желаят най-силно и те викаха, да бие Лудогорец и после да смачкат чорбата, а той ги пита, вие ще дойдете ли в София да гледате мача, а те - не, не можем. Тогава той им вика, ами поне този с ЦСКА в Разград ще идете ли да гледате, все пак ви е близо, а те - ами не, ние не сме ходили никога на мач на Лудогорец. Та ей такива са им повечето фенове. Сигурно и един играч не знаят поименно, ама са страшни фенове.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 15:27

malchev написа:
Ох, това най-го обичам.. първо, от къде знаеш дали има местен отбор от където съм и колко го подкрепям?
Второ, казах че съм 3то поколение левскар. Не заради трофеи, а защото дядо ми, лека му пръст подкрепяше този отбор. По какви причини, няма да обяснявам, но не заради трофеи, повярвай :)

И отново ви питам.. защото никой не отговаря. Колко фенове на Локото и Ботев познавате от Каспичан примерно? Или от Котел? Не ви питам за морал и кой отбор АЗ трябва да подкрепям. Питам ви средно статистическия дядо Ставри от с. Варвара на кой отбор е най-вероятно да симпатизира: Левски, ЦСКА или Марек?

На ФК Балкан(варвара) или на Хебър Пазарджик
Интериорни врати - Врати хармоника

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 19 фев 2015 15:27

Дали е възможно,макар че е нетипично за България,всеки да се замисли.....и да опита първо да си отговори на следния въпрос:Кое е по важно?Да се спаси българският шампионат,който изнемогва от бедност?Или да се спасят Левски и ЦСКА?За разлика от хората,които са писали по горе уточнявам,че с това си изказване не изхождам от интересите на любимият си ЧЕРНО МОРЕ.Защото нашето ръководство,добро или лошо,издържа отбора и плаща всичко,което дължи на секундата!ЧЕРНО МОРЕ е един от малкото отбори у нас,които не чакат на ТВ правата за да оцелеят.Говоря за това,че много клубове в България са в пред фалитно състояние и всяка стотинка ще помогне за задържането им.Защото ако няколко от тях се разпаднат,ще се разпадне и групата на така наречените майстори!Както винаги обаче,Ком грандовете,си дърпат чергата егоистично към себе си...както по времето на Ком партията!И плашат с бойкот!Ами бойкотирайте!Играйте си по между си и се гледайте.Нали сте най гледаеми.Разполагат с небивал медиен комфорт,промиват мозъците,които се поддават....а на нас останалите,дето не се поддаваме ни надуват главите!И се сравняват с Реал и Барса.Нито сте шампиони.Знаете през последните години,какво е положението!Човека,колкото и да го плюете,работи добре и отбора му върви.Сега намери начин и иска да опита да възроди и другите отбори,вие искате повече!!!За това,че не сте шампиони,ясно!Ако сте забравили можете да го прочетете във всеки вестник!За това,че не са ви най-многобройни феновете,ако пак сте забравили.....скоро е пловдивското дерби!Гледайте го!Та думата ми беше за испанските грандове.Е това вече са грандове.Гледаеми са,защото показват на зрителите Роналдо и Бейл,Меси и Неймар!А на вашите мачове,освен съдии дето ви подпират,нищо друго не може да се види!Бойкотът ви ще се приеме с радост от цяла България!Ако ви стиска давайте!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 19 фев 2015 15:28

bobo_13 написа:
На ФК Балкан(варвара) или на Хебър Пазарджик

Е как ще са им фенове, те не печелят титли и купи :lol:
Изображение

Потребителски аватар
zaraber
Контакти:

Мнениеот zaraber » 19 фев 2015 16:18

Въпреки, че не съм фен на "Ботев" и "Локо" Пд ми е интересно и гледам и техните мачове, дори когато не играят с "грандовете". Гледам и "Литекс" и "Черно море", и "Лудогорец" и другите отбори. Прекалено е да се твърди, че само "Левски" и "ЦСКА" генерират интереса на телевизионния зрител. След като следиш футболното първенство как ще изказваш мнение за мач, който не си гледал? Пък и в крайна сметка нали всички отбори играят, редно е да има пари от телевизионните права за всички, сегашното разпределение ми се струва що-годе справедливо.
По логиката на левскари и цесекари - най-много се гледат тези два отбора! Добре, когато играят помежду си - парите са само за тях! А когато играят с другите отбори на кого да се дават парите - пак само на "Левски" и "ЦСКА" ли?
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 19 фев 2015 16:38

Мамка му мръсна на Домус Ага, няма да платя и стотинка докато парите не се разпеделят според гледаемостта! Призовавам всички фенове на ЦСКА, Левски, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив да не плащат и стотинка на тия душмани! Ходете на стадиона, гледайте мача в интерент от стрийм и пр., но не си давайте парите на Гела и Шкембето!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 19 фев 2015 16:41

Представете си убиииийственият рейтинг на мача между Търбухово-Домузово,пълните с 200 души трибуни,и всичко това в HD формат...Красота,изящество,изкуство.... :)
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 16:45

Jorkorazporko написа:Мамка му мръсна на Домус Ага, няма да платя и стотинка докато парите не се разпеделят според гледаемостта! Призовавам всички фенове на ЦСКА, Левски, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив да не плащат и стотинка на тия душмани! Ходете на стадиона, гледайте мача в интерент от стрийм и пр., но не си давайте парите на Гела и Шкембето!

Никой не иска да плащаш на Домуса. Пак ли не си разбрал, че тези 3.96 лв. отиват в Диема да си покрият парите за правата, излъчването и т.н. На Гела му е през оная работа дали ще платиш 3.96 лв. Той парите си ги е взема от Диема и без да си платиш.
В цял свят парите се разпределят според класирането (като махнем държавните отбори на Испания и Каталуния), тръгнали пак да недоволстват.

У нас се разпрделят така

40% от всички пари поравно м/у отборите
60% според класиранията на полусезона и крайното

Кое не е реално?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 19 фев 2015 16:47

КироВарна написа:Дали е възможно,макар че е нетипично за България,всеки да се замисли.....и да опита първо да си отговори на следния въпрос:Кое е по важно?Да се спаси българският шампионат,който изнемогва от бедност?Или да се спасят Левски и ЦСКА?За разлика от хората,които са писали по горе уточнявам,че с това си изказване не изхождам от интересите на любимият си ЧЕРНО МОРЕ.Защото нашето ръководство,добро или лошо,издържа отбора и плаща всичко,което дължи на секундата!ЧЕРНО МОРЕ е един от малкото отбори у нас,които не чакат на ТВ правата за да оцелеят.Говоря за това,че много клубове в България са в пред фалитно състояние и всяка стотинка ще помогне за задържането им.Защото ако няколко от тях се разпаднат,ще се разпадне и групата на така наречените майстори!Както винаги обаче,Ком грандовете,си дърпат чергата егоистично към себе си...както по времето на Ком партията!И плашат с бойкот!Ами бойкотирайте!Играйте си по между си и се гледайте.Нали сте най гледаеми.Разполагат с небивал медиен комфорт,промиват мозъците,които се поддават....а на нас останалите,дето не се поддаваме ни надуват главите!И се сравняват с Реал и Барса.Нито сте шампиони.Знаете през последните години,какво е положението!Човека,колкото и да го плюете,работи добре и отбора му върви.Сега намери начин и иска да опита да възроди и другите отбори,вие искате повече!!!За това,че не сте шампиони,ясно!Ако сте забравили можете да го прочетете във всеки вестник!За това,че не са ви най-многобройни феновете,ако пак сте забравили.....скоро е пловдивското дерби!Гледайте го!Та думата ми беше за испанските грандове.Е това вече са грандове.Гледаеми са,защото показват на зрителите Роналдо и Бейл,Меси и Неймар!А на вашите мачове,освен съдии дето ви подпират,нищо друго не може да се види!Бойкотът ви ще се приеме с радост от цяла България!Ако ви стиска давайте!

:shock: фен на ЧМ говори за съдии !! Ами какви приходи ще генерира въпросната медия, ако половин България откаже да я гледа?? Така Киро Гела ще спре да дава пари на слабите отбори за да се хвърлят на ЦСКА и Левски и пак ще са на загуба! Истината е, че най - много пари ще постъпват чрез ЦСКА и Левски във фирмичката на Домуса, и е логично те да получат най - много от правата! Много сте нагли селските фенчета, искате феновете на ЦСКА и Левски да ви издържат отборите ли?

Върни се в “Футбол - България”