Плащаш, за да гледаш дербито на кръга
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Плащаш, за да гледаш дербито на кръга
То на майтап го казваш, но ако е възможно никой мач да не дават или всичките да ги направят платени. Който иска отива на стадиона и гледа... стига вече са ги пускали тия мачове заради телевизията в "утрепани" часове и делнични дни.
-
- Контакти:
bulgaro написа:Стига ревахте!
Така се стимулира посещаемостта по стадионите. Примерно, вместо пред обичайните 4 - 5000 фенове, "вечното" дерби ще се играе пред 6 - 7000 екзалтирани привърженици![]()
![]()
И кое му е Вечното на "вечното" измислено от комунистическите престъпници дерби?
Черно море-първият шампион по футбол в България
Факт е, че когато не предаваха мачовете по тв, имаше много по - голяма посещаемост. Явно искат пак така да стане. 

Хората ви предлагат услуга!Като не искате,не плащайте!Отивате на стадиона и гледате!Като ви чете постовете нормален човек,разбира защо България е на това дередже!
Достатъчно плащам и сега за тв,но нека да се пробват.Според мен обаче избързват малко от телевизията.
NOMER14 написа:Тия мръсници вече цяла година ни държат без английски мач в традиционно най-футболното време в събота и то без да коментират защо.
Иначе, пари бих дал единствено за мач Левски-Цска и то, ако е качествена картината, щото заради тъпата и мързелива милиция вече няколко години този мач се играе, когато слънцето грее в камерите.
http://www.dnevnik.bg/sport/2013/12/08/ ... machove_v/
...ти за мен си всичко ти за мен си любовта, за тебе аз живея и за тебе ще умра...
- dreben23
- Контакти:
Ноу уей!
Десет души безработни им гледаме мачовете, а ся кат си пуснат канала и без нас ще останат!
Адиос А група и толкова. Гуши на оператори и императори няма кой да пълни и да се обвързва със заробващи договори!
От бедните ли ще оправят А група, не са познали! Домус, Венци, Томов и сие трябва да плащат и да се радват, че им гледаме цирковете.

Десет души безработни им гледаме мачовете, а ся кат си пуснат канала и без нас ще останат!

Адиос А група и толкова. Гуши на оператори и императори няма кой да пълни и да се обвързва със заробващи договори!

От бедните ли ще оправят А група, не са познали! Домус, Венци, Томов и сие трябва да плащат и да се радват, че им гледаме цирковете.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Телевизионния пазар в България е много силно свит.Заради високите си такси Булс..ком си загубиха клиентите и то без да имат платени събития .Вкарването на такси е обречено на неуспех.Каналите на които се излъчват мачовете така или иначе не са ефирни и трябва да си платиш за кабелна или сателитна телевизия за да ги гледаш .Скай като си платиш в Англия и можеш да гледаш скайспрот,скаймувис,мувисчанел около 9 каналаи тн. това беше 93-95 година сега не знам как е.Да искат един лев повече от оператора които ще се излъчва тези мачове и да не ни занимават с смс и други глупости
- trokadero_
- Контакти:
Бих платил ако мачовете са пълно HD 

Да ми плащат, трудно ще се навия да гледам това животинче. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100