james написа:Не съм чул никой в Манчестър да се оплаква ,че от Лондон има 10 отбора във висшата лига.
Да, то е АБСОЛЮТНО същото като у нас...ама едно в едно...тъй ами...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
james написа:Не съм чул никой в Манчестър да се оплаква ,че от Лондон има 10 отбора във висшата лига.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
костенурк написа:мача между двата вагона е ясен,мургавите пак ще излезнат с наколенките само да направят мръсно на Ботев.знаем им небългарския манталитет и тотаджийската природа
костенурк написа:мача между двата вагона е ясен,мургавите пак ще излезнат с наколенките само да направят мръсно на Ботев.знаем им небългарския манталитет и тотаджийската природа
demy27 написа:костенурк написа:мача между двата вагона е ясен,мургавите пак ще излезнат с наколенките само да направят мръсно на Ботев.знаем им небългарския манталитет и тотаджийската природа
Вас Славия затова ли ви оплющя с 3:0? Нарочно паднахте за да правите мръсно на "буфирити"?
Thurman Murman написа:demy27 написа:Дребните жълти душици са със свити сърца и се надяват на едно гостуване в Пловдив, вместо две.
Бирсент, не знам що си мислиш, че светът се върти около вас?! Та ние дори срещу Хасково имахме повече публика, отколкото срещу антиБотев.
Колкото до темата, ние шанс имаме, освен ако не се случат за Н-ти път "хоризонталните" упражнения тип "Шумен" или "Вихрен". Черният знае какво имам предвид.
костенурк написа:demy27 написа:костенурк написа:мача между двата вагона е ясен,мургавите пак ще излезнат с наколенките само да направят мръсно на Ботев.знаем им небългарския манталитет и тотаджийската природа
Вас Славия затова ли ви оплющя с 3:0? Нарочно паднахте за да правите мръсно на "буфирити"?
няма кво да се правиш на забавна.помним мачовете ви срещу Шумен и Вихрен кога се радвахте на головете на противника в собствената ви врата.небългарско и неспортсеменско поведение.освен тва два тотаджийски отбора кога се надушат азиатските букита имат тежък ден
batbozho написа:Парите при вас свършиха,имате за още месец и кои от къде е.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
batbozho написа:Thurman Murman написа:demy27 написа:Дребните жълти душици са със свити сърца и се надяват на едно гостуване в Пловдив, вместо две.
Бирсент, не знам що си мислиш, че светът се върти около вас?! Та ние дори срещу Хасково имахме повече публика, отколкото срещу антиБотев.
Колкото до темата, ние шанс имаме, освен ако не се случат за Н-ти път "хоризонталните" упражнения тип "Шумен" или "Вихрен". Черният знае какво имам предвид.
Труман мруман вие имате шанс колкото ние имаме,ама още не го знаете.Парите при вас свършиха,имате за още месец и кои от къде е.Още от сега искат да си ходят половината отбор,особено чужденците.Вземете да си изкарате главите от пясъка да не гледате на пролет "като малко дяте кога ебат майка му".Тея Джиджев и Златев ви окрадоха яко.Пак заплати ще намаляте,ще видим кои ще остане и с какъв състав ще играете на пролет.Пък на Лаута 21 год. нямате победа,няма и сега да имате.Не че другите имат много пари,ама при вас положението е абсолютно същото.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта