Theos написа:Преди доста години бях на един мач през месец март България - Уелс, предния ден валя обилно сняг и на загрявката усилено целеха вратаря на Уелс със снежни топки, удариха го около 20 , но тоя пич невъзмутимо продължи да си загрява и да се закача с публиката.
Плоския селяк е номиниран тая година за най-добър умиращ акт. За артистичните му способности знаехме отдавна , но такова хвърляне и Майкъл Фелпс трудно би направил. Снега онзи ден беше мек, да не говори че градусите бяха 6-7 което не предразполага към замрзване и втвърдяване на снега във топка, това го знае всяко хлапе което учи химия и физика. Уви в розовия клуб не учат никакви предмети, и за това вечно ще си останат тъпи, неграмотни и прости хора!
И това ли според теб е най-важното? Дали била ледена или не?Дали температурите били плюс 6 или минус 6?Дали Стойчо е загубил за момент съзнание или не? Значи ако хипотетично аз те нападна с бухалка и те ударя по главата, обаче се окаже, че бухалката била гумена или пластмасова и не не те увреди по някакъв начин, направеното от мен ще се счете за нормално и ненаказуемо? Типичното плоско подуенско мислене.