Левски София - ЦСКА София |0-3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.
И да мислим тактики и титуляри все тая...Червените този мач няма как да го загубят , а ние няма как да го спечелим..тъжно и жалко,но факт...Не мога да повярвам как ще станат като нищо шампиони...Направо си им е начертано с тая лесна програма..А ние да му мислим ,защото никога повече няма да станем шампиони с президент Батков това трябва да е ясно на всички.А най-лошото от всичко е ,че той си ни го каза в очите преди няколко дни..Без Газпром Левски ще продължи да си крета между 3-5 място и това е.Той няма намерение да изправи отбора на крака нито да го даде на някой който ще може.А Газпром няма да е спонсор на Левски никога помнете!!!И не трябва вече да ни пука за политическите кръгове около Левски..Все е тая кой ще бъде,важното е отбора да има полза,защото лизането на гъза на тиквоча нищо не ни донесе.Всеки лиже нечий гъз,но поне Домуса и Микренския спечелиха от това,а ние все още не сме.
damyanov1963 написа:hd29 написа:Всичко преди мача е на страната на ЦСКА.Защита,нападение,статични положения,удари от разстояние,във всяко от тях ''червените'' са в пъти по-добри,може би единствено вратарите са еднакво слаби и на двата отбора.Прогноза 0-3 и нови ''култови словоблудства'' след мача
Ти ги изкара, като Реал Мадрид червените бе, ако бяхте толкова добри щяхте да биете поне Зимбру
Не съм цска-ар, коментара ми е безпристрастен.Очакванията ми за мача са такива,''ръгане'' ,бутане по целия терен,"кюскане'' на топката и центрирания.Тогава на преден план излизат статичните положения, ударите от далеч и физическите единоборства,където вие отстъпвате значително.
damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:Браво, личи си, че следиш Левски "под лупа", както се казва
За да победиш съперника трябва да го познаваш много добре, подцениш ли го, отиваш на кино.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
Всичко под 7-1/7-2 ще е изненада.Отдавна не съм вярвал толкова много,че ще вземем дерби.Някой попита дали някой вярва,че Гонзо може да вземе този мач,ами предполагам,че си е отговорил и сам.
Треперете и пишете,че отдавна не имало Х.Надявайте се Синята лавина да ви пожали или Бащицата да излезе с тъпо изказване,надеждата умира последна.
ЛЕВСКИ е бил,е и ще бъде най-добрия клуб в България!Някои неща не се променят,свиквайте!
Треперете и пишете,че отдавна не имало Х.Надявайте се Синята лавина да ви пожали или Бащицата да излезе с тъпо изказване,надеждата умира последна.
ЛЕВСКИ е бил,е и ще бъде най-добрия клуб в България!Някои неща не се променят,свиквайте!
Последна промяна от Stahlgewitter на 19 окт 2014 22:23, променено общо 2 пъти.

Този път Левски ще ни бият - 1:0 и много наши пропуски !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lV9ZCW0CSsc[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
MAXIMUS написа:Този път Левски ще ни бият - 1:0 и много наши пропуски !
На базата на какво е тази прогноза? Ако Левски беше на мястото на ЦСКА и съответно ЦСКА на Левски, аз нямаше да прогнозирам противника да бие. След като Левски е допуснал най-комичните голове досега и да прогнозираш суха мрежа също е много нелогично. Няма невъзможни неща във футбола а и нивото на отборите ни е еднакво, но да прогнозираш победа за противника, без да те превъзхожда в момента по нищо е странно.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Player написа:MAXIMUS написа:Този път Левски ще ни бият - 1:0 и много наши пропуски !
На базата на какво е тази прогноза? Ако Левски беше на мястото на ЦСКА и съответно ЦСКА на Левски, аз нямаше да прогнозирам противника да бие. След като Левски е допуснал най-комичните голове досега и да прогнозираш суха мрежа също е много нелогично. Няма невъзможни неща във футбола а и нивото на отборите ни е еднакво, но да прогнозираш победа за противника, без да те превъзхожда в момента по нищо е странно.
Застраховаме се нещо

Stahlgewitter написа:Всичко под 7-1/7-2 ще е изненада.Отдавна не съм вярвал толкова много,че ще вземем дерби.Някой попита дали някой вярва,че Гонзо може да вземе този мач,ами предполагам,че си е отговорил и сам.
Ма разбира се