iPhone 6-добре дошли в новата ера!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

familyjewels
Контакти:

Re: iPhone 6-добре дошли в новата ера!

Мнениеот familyjewels » 13 сеп 2014 11:21

gugushito написа:Като знам ,че за тия пари мога да взема 3 бр. LG G3 , който е класи над тоя.... смешно е ...

Класата му над тоя е само и единствено резолюцията и сменяемата батерия. Нищо повече.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 13 сеп 2014 11:53

familyjewels написа:
gugushito написа:Като знам ,че за тия пари мога да взема 3 бр. LG G3 , който е класи над тоя.... смешно е ...

Класата му над тоя е само и единствено резолюцията и сменяемата батерия. Нищо повече.

Дали е така?Аз пък мисля,че даже не може да се сравнява с G2 и Note 3,които са едно поколение назад в сравнение със айфон 6 ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 13 сеп 2014 11:57

Някой спомена за Nokia, ето от марката, но само за милионери! http://shtepsel.bg/category/vertu/ Това са ексклузивни телефони, а не iPhone 6!
Някой беше сравнил iPhone 6 с Порше, но мисля че човека се е объркал!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 13 сеп 2014 12:24

Като заключение, ще кажа че iPhone 6 e смартфон,който се опитва да изкара пари от старата слава на марката.Няма нищо иновативно в него,дори ексклузивно няма! Дисплеят на iPhone 6 трябваше да e от сапфирено стъкло,но се оказа, че е просто scratch resistant,дори не е Gorilla glass 3,даже не е еквивалент на Gorilla glass 2! Частите за телефона се правят в Китай, като за всеки нормален China phone! И от iPhone остана единствено марката и ОС-а. Оказва се, че за да си купите iPhone 6 , ще трябва да заплатите 300-400 лева за телефона(защото толкова струва телефон с подобен хардуер) и 1500-1600 лева за iOS 8! Това е твърде висока сума за операционна система!!!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 сеп 2014 12:44

Не е само до слава. Софтуерът на Епъл е много по-надежден от този на Андроидите и това е лесно доказуемо. Вероятността един телефон с андроид да прави все по-чести крашове с течение на времето е много по-голяма и това го казвам не само от личен опит, но и от наблюдения върху мненията на други хора.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 сеп 2014 13:09

Caligula furious 77 написа:Като заключение, ще кажа че iPhone 6 e смартфон,който се опитва да изкара пари от старата слава на марката.Няма нищо иновативно в него,дори ексклузивно няма! Дисплеят на iPhone 6 трябваше да e от сапфирено стъкло,но се оказа, че е просто scratch resistant,дори не е Gorilla glass 3,даже не е еквивалент на Gorilla glass 2! Частите за телефона се правят в Китай, като за всеки нормален China phone! И от iPhone остана единствено марката и ОС-а. Оказва се, че за да си купите iPhone 6 , ще трябва да заплатите 300-400 лева за телефона(защото толкова струва телефон с подобен хардуер) и 1500-1600 лева за iOS 8! Това е твърде висока сума за операционна система!!!

Хайде сега, тука го изкарахте, че едва ли не диша прахта на андроидните чудовища. :mrgreen: Телефоните на Епъл винаги са били на най-високо ниво по всички показатели- и като телефон, и като камера, и като мултимедийно устройство, навигация, браузър, дизайн, че и гъзарийка ако щеш. ;)

Не знам какво и колко "некачествено" ще е стъклото на дисплея му и колко китайска ще му е изработката като цяло. Знам обаче, че трудно можеш да видиш андроиден телефон на 3-4 години и още в употреба. :mrgreen: Обикновено са или в някое чекмедже, или в някоя кофа за боклук... :mrgreen:

Наистина обаче е много по-скъп. Може да ти излезе троен на най-висок клас андроиден телефон, стига да сложиш и пиратския софтуер в уравнението... :mrgreen: Всеки си преценява за себе си.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 15:35

El Commandante написа:В тая тема, както в повечето тука са изписани чудовищно много тъпотии предимно от хора които нямат ама абсолютно никаква идея за какво говорят.

Така като гледам шестицата ми ше струва колкото и петицата-800 евро горе доле, на кой не чу аресва да си джитка с Нокията.

Шестицата е по-малък от Галакси Ес 5 така че тея дето пишат че бил твърде голям, да идат да се обесат.

А разбивката на спесификациите ме докарва до истеричен пристъп от смех.
Само ше ви кажа че петицата ми е сто пъти по-малко бъгава и по-бърза за много неща от Галакси Ноут 3-то ми.

Кой квото иска да си купува ама тъпотии не ми се слушат...

Телефона не струва повече от 5-600 лева. Другото, което плащаш е марката. Не защото е по-практично, а само защото модата е такава и е гъзарско. Нещо като онези комплексари (нямам предвид теб) дето ходят наполовина загащени за да им се чете отзад на дънките, че са Версаче. :mrgreen:

[offtopic]П.П.: Наистина ли ябълките трябва да се зареждат ежедневно, че ми пуснаха такова инфо?[/offtopic]
Последна промяна от Red Warrior на 13 сеп 2014 15:39, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 15:37

Reckless написа:Това да ревеш, че смартфоните имат големи дисплеи е много смешно :) Все едно да харесваш по-малък телевизор, или монитор !

Ами аз харесвам по-малки дисплей, които могат да ми влезнат в джоба и да не си опъвам жилите на ръката докато говоря. Също така си смених 42" плазма с 32" LED телевизор. Че и сметката ми за ток падна с около 30 лева. 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 13 сеп 2014 15:48

Личи си, че го няма Стив Джобс :( .....

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 сеп 2014 20:06

Caligula furious 77 написа:Като заключение, ще кажа че iPhone 6 e смартфон,който се опитва да изкара пари от старата слава на марката.Няма нищо иновативно в него,дори ексклузивно няма! Дисплеят на iPhone 6 трябваше да e от сапфирено стъкло,но се оказа, че е просто scratch resistant,дори не е Gorilla glass 3,даже не е еквивалент на Gorilla glass 2! Частите за телефона се правят в Китай, като за всеки нормален China phone! И от iPhone остана единствено марката и ОС-а. Оказва се, че за да си купите iPhone 6 , ще трябва да заплатите 300-400 лева за телефона(защото толкова струва телефон с подобен хардуер) и 1500-1600 лева за iOS 8! Това е твърде висока сума за операционна система!!!

Пич,казах ти вече че не е добре да пляскаш глупости по теми от които нямаш ясна представа,щото освен че ставаш смешен друго не правиш.

Дисплея на айфон Е Горила гласс, от четириеската насам,Апъл са може би най-големия клиент на Корнинг, просто никъде не го рекламират специално.
Причината дисплея да не е все още сапфирен е в проблеми с производството (разбирай рязането и полирането) в Китай, иначе ДжиТи Адвансд си произвеждат сапфир като за световно,стъклото на Апъл Уоч ще бъде точно такова и от там.

Пак ти казвам-купувай си квато искаш измишльотина само не слагай айфон в една и съща графа с корейските и китайските уонабита,щото освен Галакси Ес 5 и Ноут 3 нищо друго не е достойно дори да бъде споменавано в едно и също изречение с айфон.

P. S. Не знам как реши че 900 Евро са 2500 лева, тва е някаква особена математика или ти изобщо никога не си си купувал айфон, което е по-вероятно.
Последна промяна от El Commandante на 13 сеп 2014 21:56, променено общо 1 път.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Свободна зона”