III кръг: Славия - ЦСКА - 2:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: III кръг: Славия - ЦСКА
3-1 за славия, време за приземяване 

- Червени Воини
- Контакти:
iaworr написа:3-1 за славия, време за приземяване
Че кога сме литнали, че да се приземяваме?

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Бихме двата опашкаря, сега е ред да се заемем с тези от челото.
GOLEADOR написа:orlando7 написа:ЦСКА кто биха умрелия Левски и мислят ,че са хванали Бога за ташаците!
Ако искаме да ставаме шампиони трябва да бием възможно най-много отбори.А ние искаме.Вдигаме 32-та и атакуваме ШЛ!Това е целта ни,а не само победа над абонатите.
Атакувате ШЛ и до мача със ЗИМБРУ, вече в първи предварителен кръг
Мачът ще бъде излъчен по ТВ7.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
inivanov написа:Мачът ще бъде излъчен по ТВ7.
Хич не ми пука! Аз, брат ми и приятелите сме на стадиона!
Мача ще е тежък, така че всички на стадиона.
Все пак се изправяме срещу вторите в класирането, победите над опашкарите не трябва да ни заблуждават

Все пак се изправяме срещу вторите в класирането, победите над опашкарите не трябва да ни заблуждават

Венци корема отново ще сложи 10 лева за билет

- Червени Воини
- Контакти:
Сега му се е паднало на Шишо Венци да смуче от фенове. 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво става? Тука са писали всичките фенове на Славия. Голямо активизиране, голямо нещо. Вчера левскарите - една шепа. Май се получава някакво разместване на пластовете.
А сега сериозно. Този мач ще бъде в пъти по труден от вчерашния, затова трябва да сме максимално много и мощна подкрепа!