Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Цветан Василев отговаря

Мнениеот Tommi » 11 юли 2014 19:19

za nas e toj religiq написа:
Tommi написа:
А сега като засипят и с дела държавата , ще станат още по сложни :roll:

Дела за какво?

Примерно че са отказали 3 пъти на един от собствениците на банката да рекапитализира и отделно е отказала да осигури ликвидност на банката !

Не може да им кажат "копче". Държавата и БНБ следват закона.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 юли 2014 19:22

Tommi написа:
Tommi написа:

Дела за какво?

Примерно че са отказали 3 пъти на един от собствениците на банката да рекапитализира и отделно е отказала да осигури ликвидност на банката !

Че закона за ПИБ и за КТБ не е ли един и същ :roll: На едните им осигуриха ликвидност СЪБОТА И НЕДЕЛЯ , на другите им отказали ??????? След като по закон оздравяването на банката трябва да се предложи първо на акционерите и , защо им е отказано на 3 пъти ???????????
На теб това не ти ли прилича на умишлен фалит :?: :?: :?:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2014 19:26

Tommi написа:
Tommi написа:

Дела за какво?

Че закона за ПИБ и за КТБ не е ли един и същ :roll: На едните им осигуриха ликвидност СЪБОТА И НЕДЕЛЯ , на другите им отказали ??????? След като по закон оздравяването на банката трябва да се предложи първо на акционерите и , защо им е отказано на 3 пъти ???????????

Вероятно защото вероятността да са изчезнали милиарди променя ситуацията. Тук не става въпрос за оздравяване и овладяване на криза, а за кражба в невиждани размери, при това очевидно от вътрешен човек. При това положение акционерите едва ли могат да имат претенции, тъй като всички са заподозрени. Не знам какво казва закона в този случай, просто предполагам, че е така, звучи ми логично.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2014 19:27

Бреййй , имало и разумни хора в тоя форум :!: :!: :!:
Държавата най нагло ограбва частна банка , , даже и закон ще издадът за да е законно всичко , а ние трябва и да им пляскаме :twisted:

А кога ядохте държавни кюфтета, не ревахте, нали? :lol: Беше добре, когато по-голямата част от държавните пари бяха в една банка, нали? Така ли се отпускат 3,5 млрд. лв. под формата на кредити, без съдействието на самата банка? Дай да не играем пиеси добри срещу лоши и жертви срещу престъпници.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 юли 2014 19:30

vaskonti написа:
Tommi написа:
Tommi написа:

Дела за какво?

Вероятно защото вероятността да са изчезнали милиарди променя ситуацията. Тук не става въпрос за оздравяване и овладяване на криза, а за кражба в невиждани размери, при това очевидно от вътрешен човек. При това положение акционерите едва ли могат да имат претенции, тъй като всички са заподозрени. Не знам какво казва закона в този случай, просто предполагам, че е така, звучи ми логично.

На мен не ми звучи логично , някой да открадне от себе си , да иска да възстанови щетите , обаче ти да му откажеш :? После да теглиш някви милиарди заем и да ги връщат хората ? Ква е тая логика :o

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2014 19:32

vaskonti написа:Вероятно защото вероятността да са изчезнали милиарди променя ситуацията. Тук не става въпрос за оздравяване и овладяване на криза, а за кражба в невиждани размери, при това очевидно от вътрешен човек. При това положение акционерите едва ли могат да имат претенции, тъй като всички са заподозрени. Не знам какво казва закона в този случай, просто предполагам, че е така, звучи ми логично.

На мен не ми звучи логично , някой да открадне от себе си , да иска да възстанови щетите , обаче ти да му откажеш :? После да теглиш някви милиарди заем и да ги връщат хората ? Ква е тая логика :o

Парите в банката не са на Цветан Василев, а на клиентите му. То иначе по твоята логика защо пред 1997 година фалираха сума ти банки, щом няма логика собствениците им да "крадат от себе си"?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 11 юли 2014 19:34

vaskonti написа:
za nas e toj religiq написа:Че закона за ПИБ и за КТБ не е ли един и същ :roll: На едните им осигуриха ликвидност СЪБОТА И НЕДЕЛЯ , на другите им отказали ??????? След като по закон оздравяването на банката трябва да се предложи първо на акционерите и , защо им е отказано на 3 пъти ???????????

Защо си говорите наизуст не мога да разбера?! Акционерите са искали САМИ да покрият проблемите с ликвидността. Държавният фонд на Оман са ходили ТРИ пъти да предлагат пари, но на секундата им е било отказвано. Защо според теб?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 юли 2014 19:35

vaskonti написа:
vaskonti написа:Вероятно защото вероятността да са изчезнали милиарди променя ситуацията. Тук не става въпрос за оздравяване и овладяване на криза, а за кражба в невиждани размери, при това очевидно от вътрешен човек. При това положение акционерите едва ли могат да имат претенции, тъй като всички са заподозрени. Не знам какво казва закона в този случай, просто предполагам, че е така, звучи ми логично.

Парите в банката не са на Цветан Василев, а на клиентите му. То иначе по твоята логика защо пред 1997 година фалираха сума ти банки, щом няма логика собствениците им да "крадат от себе си"?

Добре след като искат да възтановят щетите (ако има такива) защо не им се позволява ?????????? А трябва всички ние да ги възтановяваме сега ???????

xa_xo
Контакти:

Мнениеот xa_xo » 11 юли 2014 19:37

Tommi написа:
Бреййй , имало и разумни хора в тоя форум :!: :!: :!:
Държавата най нагло ограбва частна банка , , даже и закон ще издадът за да е законно всичко , а ние трябва и да им пляскаме :twisted:

А кога ядохте държавни кюфтета, не ревахте, нали? :lol: Беше добре, когато по-голямата част от държавните пари бяха в една банка, нали? Така ли се отпускат 3,5 млрд. лв. под формата на кредити, без съдействието на самата банка? Дай да не играем пиеси добри срещу лоши и жертви срещу престъпници.

Тези кредити без знанието на БНБ ли са отпуснати, според теб? И това, че ги няма досиетата на тези кредити не означава че са лоши, а по–скоро някои не искат да се знае как и с какво са обезпечени.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 11 юли 2014 19:37

kubik написа:След това ''сухо'' интервю на василев е ясно,че е налазил дълбоко в лайната.
сега се опитва да си спаси кожата.ще върти ще сучи,затвора му е в кърпа вързан 8-)
п.п. не е теглил,пък банка в австрия ще си купува :?
сега и ние трябва да му плащаме милиардите :evil:

Не е лесно да си толкова заблуден , съчувствам ти :(

Aha

Василев е патологичен лъжец и измамник.
много нагло излъга в първото интервю ,че няма нищо общо с финансирането на кампанията на бареков 8-) :idea:
колкото и да се върти,все ще му е вътре 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Архив”