ЛЕ: Диошдьор - Литекс - 1:2 FT (3:2 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: ЛЕ: Диошдьор - Литекс - 24.07 | 21:30
То беше ясно те кво искат такива загубени голове ! Отиват да наваксват 2 и получават 1 в началото.Те унгарците просто се отпуснаха и за малко да направят чудото нашите, ама както казах така не става.
[center]Levski & Lazio[/center]
- kiril74
- Контакти:
Re: ЛЕ: Диошдьор - Литекс - 24.07 | 21:30
след онова нелепо 0:2 наистина трябваше чудо 

- paceto
- Контакти:
Re: ЛЕ: Диошдьор - Литекс - 1:2 FT (3:2 agg)
Първият гол за унгарците в Ловеч им изяде главата ...
Мача така хубаво отиваше на 0:0 и всичко замина в съвсем друга посока. Унгарците за 2 мача дали имаха и 3 чисти положения за гол, ама вкара цели 3 гола и продължават.
Догодина повече.
Мача така хубаво отиваше на 0:0 и всичко замина в съвсем друга посока. Унгарците за 2 мача дали имаха и 3 чисти положения за гол, ама вкара цели 3 гола и продължават.
Догодина повече.
Все тъй с тъпите унгарци. Ние преди като играхме с Дебрецен, същата работа - натискаме, натискаме, и хоп, гол в нашата врата. И после пак...
Гледах ви трите мача досега (отчасти), и ми се струва, че пробвате да играете на висока скорост много и затова се получава брак в разиграванията. Но си мисля, че ако се задържи същия стил, и се поопознаят играчите, изведнъж може да се получи много приятен и печеливш отбор.
Гледах ви трите мача досега (отчасти), и ми се струва, че пробвате да играете на висока скорост много и затова се получава брак в разиграванията. Но си мисля, че ако се задържи същия стил, и се поопознаят играчите, изведнъж може да се получи много приятен и печеливш отбор.
Това ме дразни в моя Литекс, че за да вкараме гол, трябва да направим поне 15 положения за гол. Атакуваме, пресираме, печелим единоборства, натискаме ги, правим положения, бием във вратата и хоп, поучаваме гол !!!
- paceto
- Контакти:
tiamat написа:Все тъй с тъпите унгарци. Ние преди като играхме с Дебрецен, същата работа - натискаме, натискаме, и хоп, гол в нашата врата. И после пак...
Срещу Дебрецен беше доста различно, защото онези си бяха класа над тези. Имаха не малко положения и те и постоянно атакуваха и правеха опасни атаки. Тези почти нищо не играха особено в мача в Ловеч, а тук се поотвориха отпред само, защото Литекс търсеше головете. Ако мача беше в полза на Литекс след този в Ловеч тези нямаше да имат и един точен удар във вратата. Просто не мога да повярвам как продължиха и сега ще видите руснаците как ще ги отупат още в Унгария.
Собственикът на Литекс явно не иска да има успехи във футбола.При все ,че явно финансово обезпечен.От всички хора с пари занимаващи се с футбол в по- ново време единствено Домусчиев изгради нещо стойностно.Експериментите с Стоичков и Балъков като треньори са повече от неуспешни.При наличие на млади кадърни футболисти , повече от задължително да има класни футболисти от чужбина да поведат младите.
Reckless написа:Това ме дразни в моя Литекс, че за да вкараме гол, трябва да направим поне 15 положения за гол. Атакуваме, пресираме, печелим единоборства, натискаме ги, правим положения, бием във вратата и хоп, поучаваме гол !!!
Знаеш ли,сега като ти чета поста,се замислих след Юруков и Беляков на поста централен нападател няма такава двойка като тях.Идват такива като Джордан,Нифлор,Миро Манолов-все добри като индивидуални качества,обаче играещи сами на върха на атаката.Дали треньорите са виновни или не,но споменатите нападатели според мен не можаха да си паснат с техни колеги(и аз не знам как да го кажа)като Юруков и Беляков.И изобщо Литекс ,а и не само той в България,играе много отдавна с 1 нападател,а като стане напечено чак тогава влиза втория.Не разбирам треньорски страх ли е това,или друго.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

-
- Контакти:
Нашите изиграха много силен мач. Впечатлен съм от играта ни - бърза, красива, разнообразна. Освен това ми хареса и как до последно се борихме за обрата. Обаче не мога да разбера, защо с лека ръка пропиляваме почти всичките си положения. Снощи най-много ми харесаха Малинов и Ваюши, донякъде Асприля и Джордан също. Дано по-често отборът да играе като снощи, ако това се случи, рано или късно, головете в противниковите врати ще завалят. 

- Santiago Munezz
- Контакти:
Reckless написа:Това ме дразни в моя Литекс, че за да вкараме гол, трябва да направим поне 15 положения за гол. Атакуваме, пресираме, печелим единоборства, натискаме ги, правим положения, бием във вратата и хоп, поучаваме гол !!!
Така правят голямите отбори,браво

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]