Tommi написа:Тия Зимбру една година напляскаха Ловеч, така че...
Май само ти се сети за това. И "Литекс" тогава тръгнаха с голяма кошница

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tommi написа:Тия Зимбру една година напляскаха Ловеч, така че...
CSKA 78 написа:С който от двата отбора да се паднем-ЦСКА ще бие и в двата мача!![]()
На левскарите препоръчвам да си вземат нещо успокоително,като гледат по телевизията ЦСКА в ЕКТ!Разбира се,пожелавам на "сините" много емоции с евентуалният им следващ противник в контролите-Чепинец (Велинград)!![]()
Кашчей написа:Ще бие, защото е ЦСКА или защото е по-добър отбор?
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Ще бие, защото е ЦСКА или защото е по-добър отбор?
И двете!
CSKA 78 написа:С който от двата отбора да се паднем-ЦСКА ще бие и в двата мача!![]()
На левскарите препоръчвам да си вземат нещо успокоително,като гледат по телевизията ЦСКА в ЕКТ!Разбира се,пожелавам на "сините" много емоции с евентуалният им следващ противник в контролите-Чепинец (Велинград)!![]()
amstel_beer написа:23 годишното чакане свърши, можете да си излеете злобата сега, че после пак ще чакате толкова за да ни видете извън ЕКТ.
memnto написа:Кашчей написа:memnto написа:Не!
Продължавай да се излагаш тогава, аз съм дотук!
Нека видим. С радост няма да чета твои мнения тук.
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Кашчей написа:Ще бие, защото е ЦСКА или защото е по-добър отбор?
И двете!
Нцъ.. не става и двете. Ако бие, ще е защото е по-добър, а не защото е ЦСКА.
Надявам се, че имаш спомени и от "Хайдук" Кула, които трябваше да отнесете с разлика, а стана така, че един случаен гол в последната минута на продълженията ви донесе равен и класиране напред. Така че ще е добре да сте по-скромни и отборът да се съсредоточи в подготовката, а не да надувате балоните предварително.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта