Григор Димитров започна с победа на старта в Рим

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Re: Григор Димитров започна с победа на старта в Рим

Мнениеот powerful » 12 май 2014 21:22

sirius123 написа:Ще го видя аз , хубаво ще да е , ама на хартия. На 25-26 години най- големите имат по над 10 титли от мастърсите , да не говорим за другите. Кога ще имам удоволствието да го видя поне на финал от Големия шлем , пък и да го спечели.

Хаха, ок.Хейтвай, 1/4 финал на АО , 3 титли , 14-ти в света, победа над действащ номер 1. И само тези успехи да му останат, той ще си остане в историята, първият български тенисист постигнал тези успехи.В близките години, не виждам някой наш сънародник да се доближи до неговите постижения.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 12 май 2014 21:31

С това ли ще се задоволиш. Я виж Джокович до къде стигна.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 12 май 2014 21:35

Къде може да се сравняваме с другите държави и тенисисти. Тука децата няма къде да тренират, ние сме тръгнали да упрекваме най-добрият ни тенисист защо няма Мастърс титла или ГШ.. Спокойно, всичко с времето си.Тази година избухване на АО и близко беше да отстрани световният номер 1 Надал. Предстоят още много турнири, ще видим какво ще стане, но от както е с Рашийд играта не е същата..

утре ще цъка на двойки, партньор му е Росол. Мача с Карлович е в сряда, при победа очакваме реванш срещу Бердих.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2014 22:30

sirius123 написа:Ще го видя аз , хубаво ще да е , ама на хартия. На 25-26 години най- големите имат по над 10 титли от мастърсите , да не говорим за другите. Кога ще имам удоволствието да го видя поне на финал от Големия шлем , пък и да го спечели.

Дори и да не спечели някой Г.Ш. това не означава, че е слаб играч.

Все пак е човек, със сигурност възможностите му, са лимитирани.
Аз ще съм доволен и на чести участия сред 8-те най-добри в Турнирите от Г.Ш.
Особено ако си запази атрактивната игра.

То и към момента Гришата минава за един от култовите тенисисти, който предизвиква най-голям интерес заради начина си на игра.
Това не е малко. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 12 май 2014 23:03

THE G.A.M.E написа:

Дори и да не спечели някой Г.Ш. това не означава, че е слаб играч.

Все пак е човек, със сигурност възможностите му, са лимитирани.
Аз ще съм доволен и на чести участия сред 8-те най-добри в Турнирите от Г.Ш.
Особено ако си запази атрактивната игра.

То и към момента Гришата минава за един от култовите тенисисти, който предизвиква най-голям интерес заради начина си на игра.
Това не е малко. ;)

+1 В момента го имат за най-атрактивния в тура! Говоря за играта му, а не за Маша! Уникален е , играта му е истинска наслада за окото, а резултатите му напоследък са прекрасни, а ще стават още по_добри!

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 13 май 2014 08:55

Гришата има шанс да пробие в топ 5 :!: Обаче ... Трябва да СПРЕ играта на двойки задължително :!: Ненужно губене на време и сили за него, на двойките си има други специалисти ;) Важно е да си развива физиката, сервиса също трябва да се усъвършенства, силен е, но не е вариативен :!: Федерер има сигурно 20-тина вида сервис, а Гришата ги лепи предимно плоски :lol: И най-важното - ПСИХИКАТА. Той трябва да добие манталитет на победител и да не се отказва, ако ще да пада катастрофално :!: Сръбското магаре :lol: беше играч от неговия калибър 3-4 години, преди изведнъж много да напредне в играта и да стане фактор ( сезон 2012 го почна с 50-тина поредни победи :lol: )
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2014 10:37

batkovstyle написа:Гришата има шанс да пробие в топ 5 :!: Обаче ... Трябва да СПРЕ играта на двойки задължително :!: Ненужно губене на време и сили за него, на двойките си има други специалисти ;)

Някъде бях чел, че Роджър Рашийд го карал нарочно да цъка на 2-ки от време на време, за да подобри играта си на мрежата. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 13 май 2014 10:40

THE G.A.M.E написа:
batkovstyle написа:Гришата има шанс да пробие в топ 5 :!: Обаче ... Трябва да СПРЕ играта на двойки задължително :!: Ненужно губене на време и сили за него, на двойките си има други специалисти ;)

Някъде бях чел, че Роджър Рашийд го карал нарочно да цъка на 2-ки от време на време, за да подобри играта си на мрежата. :?

Аз лично не съм на това мнение :? Покриването на мрежата на сингъл е много различно от това на двойки, а това е основното. Да покриеш мрежата, така че съперника да изпрати по възможност топката в мрежата 8-) На двойки обикновено се играе в твоята половина, а воле-ударите във всичките им разновидности ( драйв, деми, стоп и т.н. ) се учат по-скоро с машина :?
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

Върни се в “Тенис”