Възрастен написа:smurfcho написа:Възрастен написа:Нико написа:drughi написа:Нико написа:Един належащ медицински съвет към всички жълти комплексари - набавете си валидол и други подобни лекарства ...
Няма сисъл. Те са неизличимо болни от комплекаса "Локомотив". Каквото и да пият, каквото и да вземат, кошмара им остава вечен. Аз лично ги съжалявам от време на време, като ги гледам как страдат в нашите форуми.
Има смисъл. Това ще им е нужно точно по повод на темата...Горките мисирчета!

Леко, леко, г-н Никленов. Леко - да не се спънеш. Всичкия валидол го отнесе Марешки във Варна (този, който не успяхте да изконсумирате покрай трибуната). А сега по темата: Като сте толкова "привлекателни" що никой не ви иска приживе, а чака да ви закрият? Тогава, викаш, опашката от бизнесмени ще е голяма, и ти ще си на нея. И, понеже очаквам елегантно да ме "баннат", да дам просто сравнение: Василев искаше да купи "Ботев" още в А-група, с всичките дългове. И аванс плати. Всичко провали онзи получовек, на когото не искам да споменавам името - от лакомия! Посочи ми някой да наддава за вас сега.
Явно си доста възрастен и паметта ти изневерява доста...По времето на почетния ви президент не ви ли искаше Ирен Кръстева и синчето, на които писахте декларации за добрата стопанка, а те нали нямат общо с вашия господин Василев? А и след опита ни да ни провокирате с вашия любим президент, че щял да ни взима стана ясно, че ДПС са спестили милиона, които трябваше да вземе агент Христолини и ви фалираха...Или искаш да ни убедиш, че този беден човечец би удържал на натиска на ДПС?! Написах тези редове с ясното съзнание, че това не е като да клеветиш по отборът на Пловдив и няма да има кой да ми отговори...
Както виждаш - получаваш отговор. Забележителна теория на конспирацията! А работата е много проста - "получовека" се опита да изнудва и си получи заслуженото. Никога не съм твърдял, чи Кръстева не е кредитирана от КТБ - кредитните регистри са достъпни. Пък и не само нея - доста хора е кредитирала КТБ, каквато е работата на всяка банка. Само че аз не получавам отговор на моя въпрос: "Кой наддава за вас приживе?". А относно клеветите: Не аз твърдя днес, че половината "бомбаджии" от Спортклуб са гратисчии, фонд "Бесика" съдържа 50 лв. и т.н. Та, като гледаш в чуждата паничка, най-напред виж своята.
Аз отговор не виждам, а едно типично изказване на вашия лидер Местан...Последно Ирен Кръстева и г-н Василев заедно ли играят? Като чета твоите думи Караибрахим ви искал и отпуснал кредит на Ирен Кръстева, за да ви купи?! По абсурдно твърдение не бях чувал

И последно приживе искал ли ви е ЦецоАга или Христолов си е получил заслуженото, защото не се разбира

А за твоите въпроси, кой нормален човек ще дойде в клуб, които е кредитиран доста години и веднага ще почнат претенциите към него, защо да дава 5-6 милиона на боклуци като Галка, Коко и Марешки и да плаща бакиите им(вас дори Караибрахим ви фалира, който е държава в държавата, за да не плаща само на чичо Митко, а при нас седят трима на опашката), проблема с гратисчиите си е на клуба, за какво плащат на СОТ и има 1000 човека според Коко гратис? За фонд Бесика, дори са много парите, кой нормален човек ще даде пари на Коко, феновете си имахме друга кампания чрез която събрахме 10 000 и платихме идейния проект, а ти като си толкова притеснен да попиташ Коко къде са левчето от всеки билет в сметката и защо парите от Белаид и гръка ги няма там, след като са обещани...А за това кой на кой гледа паничката, да те питам в кой форум се води дискусията?! Точно вие да говорите да панички е смешно, след като във всичките ни теми половината мнения са на жълти тролове...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."