Съдийски аванти за Лудогорец и при юношите!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

haha

Re: Съдийски аванти за Лудогорец и при юношите!

Мнениеот haha » 25 апр 2014 21:13

Tribune East 1912 написа:След всеки кръг отборите масово се оплакват от тенденциозно съдийство в полза на Лудогорец.l

Аз не знам да има отбор, който попринцип да не си реве против съдийството. Това не е довод.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 25 апр 2014 21:18

haha написа:
Tribune East 1912 написа:След всеки кръг отборите масово се оплакват от тенденциозно съдийство в полза на Лудогорец.l

Аз не знам да има отбор, който попринцип да не си реве против съдийството. Това не е довод.

Не е довод,а рецидив ! Кажи отбор в Света за 3год,да има само две дузпи свирени срещу тях !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2014 21:21

Черният козел написа:
haha написа:

Не е довод,а рецидив ! Кажи отбор в Света за 3год,да има само две дузпи свирени срещу тях !!!

Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!
И аз не знам отбор в света, за който да е свирена дузпа за игра с глава на съперник, но ти може и да ми помогнеш, нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 25 апр 2014 21:24

Даааа.99% до тук пишещите не са били на гнездото.И ръсят простотии като треньора на сините.Гледах мача от-до.Наистина сините бяха по-активни,но само толкова.Няколко пъти излизаха сини нападатели сами срещу вратаря.Е и.Вятъра е виновен ,че не вкараха.Емоооо Чолакаков следващия път да оправиш времетоооо.Друго ми е интересно.При гола за Лудогорец има удар към вратата на сините,при което топката беше спряна с 2(ДВЕ)ръце от син бранител и при добавката от границата на наказателното поле с ШУУУУУУТ стана ГООООООООЛ.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 25 апр 2014 21:26

Кашчей написа:
Черният козел написа:
haha написа:

Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!
И аз не знам отбор в света, за който да е свирена дузпа за игра с глава на съперник, но ти може и да ми помогнеш, нали?!

Философе,никъде не съм тръгнал седя си !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 апр 2014 21:31

Има един , единствен отговор защо хората не ходят вече на стадиона и това е тоталната липса на феърплей ! Не , не е заради лумпените ... Преди 1989 г. беше що годе същата картинка , както и сега . Когато хората надушеха , че някой мач ще се Играе бяха на стадиона . Когато някой мач Миришеше посещенията бяха повече от минорни . Всъщност в България има един , единствен отбор , на който когато седна да гледам мач се питам предварително дали съдията е Хванат или направо " Съперника " ще си полегне .... И това определено не е Лудогорец ! Днес Балкан /Ботевград/ направо ме отказаха да гледам БГ баскетбол завинаги ! Тотално сваляне на гащи ! Един изключително симпатичен отбор се превърна в нишожество или по скоро бе употребен Феърплея ... Е , защо да гледам такива Спектакли ала Тити Папазов . И това мнение не е само мое , то е на всички хора обичащи Спорта и Феърплея в него . Лудогорец е бялата лястовица в българския футбол ! Но няма да оцелее не защото няма фенове /защото вече си има предостатъчно/ , а поради липсата на Феърплей и Спортменство в отбора окупирал чрез държавните лостове медиите , БФС и всичко , което може да представлява някаква власт .... Те хората не са глупаци и много добре знаят за какво говоря , та затова не е нужно да доуточнявам кой е този тумор в целия ни колективен спорт ! Но този тумор определено не е Лудогорец .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2014 21:38

Черният козел написа:
Кашчей написа:Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!

Това не го ли прочете, или не ти отърва да отговориш? Много си избирателен :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 25 апр 2014 21:45

Кашчей написа:
Черният козел написа:
Кашчей написа:Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!

Това не го ли прочете, или не ти отърва да отговориш? Много си избирателен :mrgreen:

http://www.7sport.net/archive7ds/2009/0 ... 5277_3.htm

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 25 апр 2014 21:46

Черният козел написа:
Кашчей написа:
Черният козел написа:

http://www.7sport.net/archive7ds/2009/0 ... 5277_3.htm

Доволен ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 апр 2014 22:00

Тц,тц,тц щом и при децата почнахте с "подаръци" от съдиите,просто нямате срам вече!Ама,не се и учудвам,Киро парахода унищожи/закри едно предприятие,сега наред е българския футбол!!! :oops: :evil:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Футбол - България”