Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 09 мар 2014 13:38

Троен мач от всякъде.Имаме толкова наказани футболисти,че не знам и кой,ще играе.Явно,ще се разчита пак на Бру да решава мача..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 09 мар 2014 13:40

Каквото и да си пишем съм сигурен, че няма левскар който да иска да има такъв мач във сряда :twisted: Даже и най-големите сини оптимисти тук съм на 100% сигурен, че ако можеха щяха да се откажат от този мач ако могат. Левски от няколко години си е посредствен отбор. Ботев загатна за голяма класа и ако се разиграят ще стане страшно. Ботев трябва да реши мача още в София. Според мен даже сините трябваше умишлено да изпаднат във втората седмица и там да си обиграват юноши вместо сега да са тъпана в седмицата и да им гледаме скандалите всяка седмица.
Последна промяна от samatoranaga на 09 мар 2014 13:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 13:42

Визирай мач, те Левски ако имат пари да плащат на съдии всеки мач, щяха да вземат и добри футболисти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 мар 2014 13:43

Блажевич, Мюлдер, Чмовш, Белаид, Нунеш, Даниел Димов, Старокин, Рамос, Боби Цонев, Бастош, Божинов! Такъв състав бих избрал, с оглед на наказаните и контузените.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 09 мар 2014 13:46

samatoranaga написа:Каквото и да си пишем съм сигурен, че няма левскар който да иска да има такъв мач във сряда :twisted: Даже и най-големите сини оптимисти тук съм на 100% сигурен, че ако можеха щяха да се откажат от този мач ако могат. Ботев загатна за голяма класа и ако се разиграят ще стане страшно. Ботев трябва да реши мача още в София. Според мен даже сините трябваше умишлено да изпаднат във втората седмица и там да си обиграват юноши вместо сега да са тъпана в седмицата и да им гледаме скандалите всяка седмица.

Незнам на какво основание отписваш "сините" !? А и не виждам какво толкова са показали Ботев като игра. Хамза и Доре наистина са много класни, но Мърчо няма идея как да ги нареди останалите .И ако мача тръгне с гол за геренци, правилния тотално ще блокира.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2014 13:49

kanara1978 написа:1-4 като очаквам отново силно съдийско рамо за Левски.един два червени картона за Ботев и гол от засада за сините

Кво съдийско рамо бе, погледни кой е в изпълкома, а и кой е на власт ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 09 мар 2014 13:50

ralka_levskarka написа:Визирай мач, те Левски ако имат пари да плащат на съдии всеки мач, щяха да вземат и добри футболисти.

Ясно,придобит манталитет :oops: май се срамуваш :!:

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 09 мар 2014 13:51

1-2- С тези футболисти е задължително ,но все пак имаме треньор като Мъри ;)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2014 13:53

MAXIMUS написа:
ralka_levskarka написа:
ivan40 написа:
ralka_levskarka написа:
MAXIMUS написа:
ralka_levskarka написа:Не е истина какъв скапан късмет имаме тая година. 200 футболисти имаме контузени и наказани..

А защо ли се случва всичко това на сто годишнината !?

Аз ли да знам защо половината са контузени и що видиш ли съдийчето играло за Ботев, баш вчера реши да раздава картони наляво и надясно. После пищите, че Левски ги бутали за 100- годишнината. Някои да се прегледат, защото ако Левски бяха бутани в трзи мачове, които минаха нали ви е ясно, че от 9т. няюаше да е спечелена само 1 и вие вчера нямаше да получите дузпа ;) И съдията можеше да се направи, че е не е видял какво е направил Туре и да даде дузпа в 95 минута.
Що се правиш на наивна,малко мачове взехте със съдийска помощ миналото първенство чак цяла България се радва че изтървахте титлата.Като избират неутрален съдия ще свири каквото е видял,даже наклони везните за вас с изгонването на Галчев :!: Между другото няколко футболиста ми се сториха че играха много слабо срещу вас :!: :arrow: най-вече Попов и Галчев :idea:

Че те добри ли са по принцип :lol: Аз си зададох въпросите по- горе. Ако съдията вчера искаше да бутне Левски, ЦСКА нямаше да получи дузпа, това ви е ясно на всички, ама се правите.

То ако тази дузпа не даде, трябва да ви застрелят всичките на стадиона за престъпления срещу народа !

Картона на Галчев е 1000% бе, .....!!!! А при смешната дузпа, първо имаше фаул срещу Пелето, спирталци даже са изрязали клипа, за да не се види как вашия дърпа с две ръце Пелето! Вчера имаше само една 100% дузпа, и тя беше срещу Макриев. Тоя тъп Кабаков ли е, къв е, по-лошо съдийство отдавна не е имало
CHELSEA

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 мар 2014 13:58

Хайде малко по-сериозно! "Слабият" ЛЕВСКИ е на 2 точки от суперсилния Ботев. И то след като от последните 3 мача взехме само 1 точка. Ако някой си мисли че на Герена в сряда Пловдив ще имат безпроблемен мач с който "щели да предрешат реванша" е болен фантазьор. То и ЦСКА щяха безпроблемно да си вземат мача, но го направиха по-скоро с луд късмет плюс благоразположен съдия.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Левски”