Бербатов е играч на Монако

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maveryc
Контакти:

Re: Бербатов е играч на Монако

Мнениеот maveryc » 01 фев 2014 00:47

Tommi написа:
maveryc написа:
Tommi написа:
maveryc написа:С всеки изминал пост чета и все повече се съгласям с професор Божидар Димитров че ние Българите сме един шибан ама много шибан народ вместо да пожелаваме успех на Митко ние го плюем.

Какъв професор е Божидар Димитров? Научните степени все още значат нещо, хайде да не ги раздаваме като топъл хляб на всеки.

Аз не ги раздавам а той си е професор не знам дали знаеш. Не го харесвам като човек но за това изказване че сме шибан народ с всеки изминал ден се убеждаван че е прав за жалост.

Точно това е, че не е професор, а старши научен сътрудник 2-ра степен.

Аз го знам като професор не твърдя че съм прав може и ти да си по осведомен от мен. Като какъвто и да е съм съгласен с него за теб не знам.Освен да плюем друго не можем ние Българите сме на принципа не е важно аз да съм добре а важното е другия да е зле надявам се да си ме разбрал.

п.с. не съм фен на ЦСКА

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2014 00:48

Tommi написа:Божинов подписа с Левски, а Гонг ми държат като първа новина Бербатов? :roll: :roll:

Утре подписва сме точни по информацията на гонга.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 01 фев 2014 00:49

Goodbye Berbabench - Bienvenu Berbabanc :)
Е, как пък точно там отиде - свършиха ли се смотаните отбори?
Както е казал народът - винаги има по-лошо! Доскоро феновете на Монако си мислеха кво може да е по-лошо от контузията на Фалкао и ей го на - наш ти Барби.
Понеже ми писна разни лизачи да определят други хора за хейтъри ще добавя, че от сърце му желаех да премине в голям отбор като Арсенал, Барса и др отбори, които не ми харесват. :)
...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 фев 2014 00:50

Teo написа:
Tommi написа:Божинов подписа с Левски, а Гонг ми държат като първа новина Бербатов? :roll: :roll:

Скоро големите първенства удрят кепенците, така че няма къде да ходи другаде. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 01 фев 2014 00:51

Е, поне ще се отиграе на евротурнири!
[offtopic]Ко??? НЕ!!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 01 фев 2014 00:52

Foreigner написа:Goodbye Berbabench - Bienvenu Berbabanc :)
Е, как пък точно там отиде - свършиха ли се смотаните отбори?
Както е казал народът - винаги има по-лошо! Доскоро феновете на Монако си мислеха кво може да е по-лошо от контузията на Фалкао и ей го на - наш ти Барби.
Понеже ми писна разни лизачи да определят други хора за хейтъри ще добавя, че от сърце му желаех да премине в голям отбор като Арсенал, Барса и др отбори, които не ми харесват. :)

К'во точно те притеснява не можах да разбера?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2014 00:53

Tommi написа:
Teo написа:

Скоро големите първенства удрят кепенците, така че няма къде да ходи другаде. :mrgreen:

Ко ще правите Генков и Макриев :?

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 01 фев 2014 00:53

Tommi написа:
Teo написа:

Toй е свободен агент,тъй че винаги може да иде където го поискат но се съмнявам
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 фев 2014 00:54

dindan написа:Toй е свободен агент,тъй че винаги може да иде където го поискат но се съмнявам

Вярно бе :) Съвсем забравих, че никой не го искаше. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 фев 2014 00:56

Димитър Бербатов
Заедно с Христо Стоичков, Румен Димов и Мартин Петров има честта да бъде сред четиримата българи, вкарвали гол във вратата на Манчестър Юнайтед.

В „А“ ПФГ вкарва 45 гола в 50 мача за ЦСКА.
За купата на страната има 9 гола в 9 мача.
Носител е на Купата на България през 1999 година с ЦСКА. Вицешампион е през 2000 година.

Обявен е за Футболист № 1 на България за 2002, 2004, 2005, 2007, 2008, 2009 и 2010 година (рекорден седми път). През 2006 година печели наградата „Най-добър нападател на България“, както и „Футболист на феновете на годината“ за трети пореден път.
Участник е на Европейското първенство по футбол през 2004 година.
Участва във финала на Шампионската лига през 2002 година, но отборът му Байер Леверкузен губи от европейския гранд Реал Мадрид с 2:1.

Участва във финала на Шампионската лига през 2009 година, където отборът му Манчестър Юнайтед също губи от европейския гранд Барселона с 2:0.

Не е включен в групата за финала на Шампионската лига през 2011 година, където отборът му Манчестър Юнайтед също губи от европейския гранд Барселона с 3:1.
Отбелязал е 68 гола в 154 мача от Бундеслигата
През февруари 2008 година печели Купата на Лигата („Карлинг Къп“) с Тотнъм срещу отбора на Челси. През декември 2008 печели и финала на Световното клубно първенство с Манчестър Юнайтед срещу отбора на Лига де Кито. На 16 май 2009 печели Шампионата в Англия, кръг преди неговия край, при нулевото равенство на Манчестър Юнайтед с Арсенал. Той става първият българин, носител на това отличие. През февруари 2010 печели „Карлинг Къп“ с Манчестър Юнайтед срещу отбора на Астън Вила.

През декември 2010 Бербо, като първи футболист от Висшата лига с 30 попадения през сезона, получава Златната обувка на банка „Барклис”, официален спонсор на Премиършип. През март 2011 получава за втори път Златната обувка на „Барклис” като първи играч, вкарал 40 гола през сезона.
През сезон 2010/2011 за втори път печели Шампионата в Англия с отбора на Манчестър Юнайтед.
През април 2011 Димитър Бербатов е избран от „Асоциацията на професионалните футболисти“ (PFA) в идеалния отбор на годината в английската Висша лига.
С признати 20 гола през сезон 2010/2011 в Премиършип Димитър Бербатов разделя първото място в класацията на спонсора „Барклис“ с аржентинския нападател на Манчестър Сити Карлос Тевес.

Благодаря, че ме разбрахте! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Футбол - Свят”